Sziasztok!
Látom túlléptük a 10000-et!yeeee
Most olvasgattam vissza és láttam kis k7 barátunk visszavett az arcból!
Most ehhez kell kópofit vágni,hogy normális is tud lenni aránylag önmagához képest?
Na mindegy nem kezdem a vitát!Elég volt már!
Ezt így hogy? Akkor ez tuti vagy mi? Fent vagyok a listán?
Tisztelt domino!
Jelentkezésed köszönjük, sikeresen feliratkoztál a Mersz Esti motorozás, 2009. szeptember 2 eseményre. Kérünk, ne felejtsd el jelezni, ha bármi változás állna be a programodban. Emlékeztetőül, a program kezdési időpontja: 2009/09/02 - 18:00.
Üdv,
--
Mersz team
szoktak leiratkorni is, én is ebben bízok. Ha egy 1 ember leiratkozik, én már tuti befutó vagyok. De helyszínen is szokott hely lenni. De az tuti hogy a legelső várólistás is én vagyok, aki elém akar menni annak kiszúrom a kerekét
Frankó..
Azért remélem beleférünk, aztán akkor lesz ott ismerős...
Amúgy a listáról tudnak leiratkozni is? Vagy ez a helyszínen derülne ki a regezésnél?
Na ez a beszéd! Köszi! Regeztem meg ilyenek, csak nem tudtam a menetét a dolgoknak. Láttam te is 61.nek iratkoztál fel. Remélem addig változik a lista, és beleférünk...
Látom túlléptük a 10000-et!yeeee
Most olvasgattam vissza és láttam kis k7 barátunk visszavett az arcból!
Most ehhez kell kópofit vágni,hogy normális is tud lenni aránylag önmagához képest?
Na mindegy nem kezdem a vitát!Elég volt már!
Inkább örülök itt mindenkinek!
Tisztelt domino!
Jelentkezésed köszönjük, sikeresen feliratkoztál a Mersz Esti motorozás, 2009. szeptember 2 eseményre. Kérünk, ne felejtsd el jelezni, ha bármi változás állna be a programodban. Emlékeztetőül, a program kezdési időpontja: 2009/09/02 - 18:00.
Üdv,
--
Mersz team
Nekem meg már este. Egész éjjel dogoztam...
Azért remélem beleférünk, aztán akkor lesz ott ismerős...
Amúgy a listáról tudnak leiratkozni is? Vagy ez a helyszínen derülne ki a regezésnél?
K6-k7 nem mindegyugyanaz?
K7-re gondoltál? Még reggel van mi?
biztos hogy k6 barátunk az éjjel ugyanaz mint napközben?
10k fölött vagyunk!