Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.
na mindegy én most már lépek mindenkinek széles útat Doki neked is
Persze, hogy biztos. 1. Nem ismersz ergo nem jöhetsz el a temetésemre. 2. Gyakorlatilag csak pályán nyomom ergo a halálos baleset esélye is jóval kisebb. De már az 1-es tényező is kizárja az állításodat.
mármint nem érdekel h ő megy vagy más azon a videon én csak hozzászóltam
Mondjuk az érdekes, hogy ha valamely kérdésben tévedsz akkor azt azonnal lényegtelennek titulálod.
ha ennyire biztos vagy magadban
Nem én vettem fel csak feltettem egy haver kérésére. A másik dolog nem fog előfordulni.
lényegtelen csak hozzászóltam a kis rosszinak
Hát ez a dolog ott hibádzik, hogy azt a videót nem az vette fel aki feltöltötte.
Akinek összejött az élet...
Most hanyagolom. Majd a jövő hónapban.
te se panaszkodhatsz a jó kis videoddal zárovonalon lőztél juj juj nem szép dolog nem szeretném a motoromat a temetéseden bőgetni
Munka ohne?
Menjél aludjál tesó és járj busszal...
Nézem a Pókerarcokat.
Legalább lesz valaki a temetésén. Majd idézz az itteni szövegéből pár sort. A mutterja élvezni fogja amint a kisfia minden józan motorost elküldött a picsába.
Alvászavar tombol itt is
juj skacok mi lesz így ha ez megy egész évben bazzzz mennyi hozzászólás lesz ebben a topikban
Imádok motorozni, versenypályán vagy közúton...mindegy, csak féktelenül száguldani és írányítani azt ami irányíthatatlan! nagyon jó a szlogened iwiw-en csak vigyázzál a száguldással bemérhetnek eleshetsz, nagyon veszélyes vegyél vissza én kértelek nehogy baj legyen mert akkor mi lesz nélküled rossi kell az országnak egy ilyen rossi mint te is:D
Tőlem.
Persze, mert tisztelem, h többet mer bevállalni mint én. De én nem is megyek úgy, csak néha amikor elborul az agyam...
megnéztelek dokika iwiwen veszett fejed van hehehehe tiszta ámerica váltani vajon már megtanultál e? hehe lehet látni a képeken amikor mostad a motorodat, h kb 3cm-es majré még van szóval húzzál bele még van pár hónap az évben:D
Ha ilyet írsz:"Aki utcán lerakja a térdkopit azért az tudhat valamit. Avval lepacsizok. Mint ahogy írta a srác rólad."
Már rég nem vagy semleges.