Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jó ég! Mi megy itt skacok?
ja értem na mindegy én most lépek csá
nana engem hagyjatok ki ebből
Esetleg ránézel a felragasztott köridőmérődre. De ringes transzpandert nem adnak az utcai csoportba. Csak saját mérővel tudzs mérni. Vagy majd Vzoli mér neked.
nem nem az nem én vagyok
csak nem kolompárúúúrhoz van szerencsénk?
na jó, fejezd be, filmet akarok nézni, nem röhögni beszarásig
Nem mondod hogy ez nem tudtad?
ez tisztahülye
olvass vissza more, nekem a kuplungom kuka lett 14000ezer km körül igaz 11ezernél kezdett elcsúszni de az még jelentéktelen volt pénteken feladta teljesen!
De csak ha sárga a jeladó. Ha piros és a sárgára hangolod falls adatot kapsz...
miután lejövők a pályáról gondolom vhol meglehet nézni a köridőket?
most jut eszembe,valami nem jó a motoromon,ha megjavul magától,biztosan szétalázom magam mindenki mögött a ringen gyerekek,nem is gondoltam hogy mégegyszer az oviban találom magam
Mindig ki van rakva vagy 20. Bármelyik jó. Benyomod kereső módba és felveszi az első jelet.
még jó hogy az ilyen fiatal csikók előtt ilyen példaképek vannak...
nem is köridőmérő hanem jeladó az amire gondolok kis sárga vmi ami a pálya köridőmérőlyével van kapcsolatban és adja a jelet arra gondoltam!
ha én is ijen nagyarc leszek nekem is fizetitek a pályázást? akkor elkezdek nagyarcot gyakorolni
bazzz...hát túramotoros vagyok...
De tudod mit? Próbáld meg! Hátha. A mint adott.
Te 20 év alatt annyit se értél el mint más 1 hét alatt. Így nem tehetjük.
Utcai csoportba nem hiszem de majd adunk egyet.
ha sztárolom magam egy kicsit akkor nekem is kifizetitek a pálanapomat?
Zsír.
köridőmérőt adnak ?
ha visszaolvasnál akkor nem érdekelnek a felajánlások azt adjátok inkább a máltai szeretetszolgálatnak milyen elhárulnak a pillanatnyi technikai próblémák a motorommal kapcsolatban felmegyek!