Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

suzuki gsx-r 600 k7 légbeömlők 15000/ pár Suzuki gsx-r 1000 takvédő+első sárvédő 15000 Tel:06 70 379 49 42
17-én mint ha GSX-R Klub kupa lenne a Pancsin nem? Csak mondom.
Na én lépek melóba!
Mindenkinek szép napot!
Krissz
Hálistennek mindenki más logika alapján kezd neki valaminek. Ha dobsz egy időpontot meg egy helyet ott leszek, vagy nem de az biztos.
mi inkább balassagyarmatnál járunk mert itt van 20km-re vagy litkénél
Szeretek kijárni jobb ott motorozni!
Ráadásul parassapusztánál ha átjövünk kemence felé tudok egy nagyon szép helyet!kevesen ismerik de csodaszép!
Ez van túramotoros vagyok
Szerintem egyszerűbb úgy szervezni hogy kinézel egy helyet és időpontot, és mindenki eldönti tud-e jönni oda.
Tudom hogy nem egyszerű, de megpróbáltam. Remélem nem tűnt túlbuzgónak. Nekem is csak + macera lenne, de ha van 5-10 ember aki komolyan gondolja akkor sztem megéri a fáradságot. Nu mindegy, én a merszre 31-én kimgyek ( ha jól láttam Te is ), aztán elmegyek nyaralni és két hét alkohol mámor után megnézem a P.ring-et is.
hát szerinte pont így nemlesz eredményes a szervezés. Elkezdesz szervezni valamit, feliratkozik 60 ember, mindenki örül. Aztán megkérdezik.
- mikor megyünk?
- nemtudom
- hova megyünk?
- nemtudom
- nézzél légyszi időpontot meg helyet!
- Oks, nézzük csak: Pannóniaring?
30 ember a 60-ból:
- bocsi nekünk messze van
- oks, akkor hring?
- az jobb, lenne, mikor?
- nézzük csak: hát nemigen van sok lehetőség, összedobjunk 2 millát hogy tudjunk pályázni?
60 ember egyszerre:
- Jól érzed magad?
- Na jó, akkor valamelyik nyílt nap?
- 60 emberből 40:
- hát nemtudjuk, leeht jó lenne, csakhát eléggé hamar elfogynak a jegyek, nekem meg ki tudja jó-e valamikor..
- Na jó, akkor euroring?
- talán az jó lenne..
Tutis megszólal:
- Én tuti nem megyek oda, szar az aszfalt
Erre még 20-an:
- Én se, én se..
- Na most akkor mi legyen?
- Nem tudjuk, az a lényeg hogy 60-an fel vagyunk iratkozva egy listára, ami azt se tudjuk mikorra és hova szól
eddig S.tarjánnál mentem mindig át...
Én meg nógrádban és mi is járunk ki balassagyarmatnál vagy tarjánnál szloviba!
sziasztok
esetleg vasárnap esti motorozás
augusztus 23?
Olyan tutira nem lesz hogy egy időpont / helyszin mindenkinek jó. Én csak feldobtam hogy ha már téma a fórumos pályázás akkor megpróbálom leszervezni. Akinek tetszik az ötlet felírja magát akinek nem az meg nem. Ily egyszerű sztem. Nem azt írtam hogy jul. 43-án a B.ringen pályamotorozás 11 653 HUF / fő áron. Annyi a lényege hogy próbáljuk megszervezni. A terv annyi hogy van mondjuk 10 ember vagy több, esetleg kevesebb és beregisztrálunk egy helyre, vagy ha összejön 60 ember kibérelünk egy pályát oszt kész.
igen ezt már mondták...
Biztos h a pályázásnak is meg van a maga fílingje és sokat lehet
tanulni...ezt nm is vitatom...ki is akarom majd próbálni egyszer...
de én inkább az a világot akarok látni típus vagyok
Eger mellett
Lehetőség: 1. Mersz 2. Aszalós 3. Nyílt nap. Válassz.
Addig nem vonz a pályázás míg 1x fel nem mész oda.
Ti merre vagytok Elissa,hogy szloviba jártok ki!Csak mert mi is szoktunk arra menni sűrűn!
Akarjuk a pályázást vagy nem? Ha igen kéne egy létszám és el lehetne kezdeni a lehetőségek keresését.
köszönöm köszönöm ...már nézegettem én is de ugy gondolom idén ezzel ráérek...amugy sem non vonz a pályázás...addig meg marad a Mátra-Bükk-Szlovákia
Legalább lesz egy csinos fotósunk.
akkó kibérelem egy hétre
Köszönjük az infót, ezek szerint le is állíthatjuk a szervezést
B.ring vagy építsünk egy sajátot
Nyár vége vagy ősz lenne az időpont.