Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

folyással felfele behajtani tilos
"Túramotorosoknak" nem fizetnek pályanapot!
És Szarvas az Osztrákoknál van? Mert ott az Osztrák zászló azon az izén...

Ezt hol csináltattad ha szabad érdeklődni?
Persze h megyek Kisújra, szüleim ott laknak, úgyhogy családlátogatás is lesz! :D
Péntek reggel 8körül indulok peströl, ha valaki jön még innen, akkor az csatlakoz6na és mehetnénk 1üt! ? :) Hazaugrok köszönni és már 11-12 körül kint is leszek, majd keress meg! :)
én nm valszínű h megyek...de könnyen beazonosítható vagyok
Nekünk nem akarja fizetni valaki a pályanapunkat?
Oké! Akkor majd keresni fogom a mocid!
Szeva dawe!
Örülök neki, h jót motoroztál! :))
A multkor amikor beszéltük ezt a kisúji motoros talis megkülönböztetös dolgot, akkor én belinkeltem egy hasonló SMILE képet, h azt nyomtassa ki mindenki és rakjuk ki a plexire, de nem írta senki h jó igy hallgatás helybenhagyásnak vettem! :) Nekem az lesz a plekómra ragasztva,v hasonló! :)
Jössz Kisújszállásra hétvégén? Valamit tegyél a motorra hogy felismerjelek!
Üdv srácok és hölgyek(Elissa)!
Úgy látom, h GIXXXER600K7 barátunk ma kicsit próbált visszavenni a stílusából, biztos rájött h nem kellene itt hergelni az embereket....Ehellyett ma mással égette magát, ovi szinten...
Kár h ma nem voltam...lett volna pár szavam...így igaz, ha 5csillagos szállodát fizetnénk neki, akkor sem jönne pályázni...és nem azt mondja h nincs rá pénze, hanem azt h ebböl ennyit meg annyit tud utcán motorozni...meg h adjuk a szeretetszolgálatnak...jó duma!
Kisgyerek, ha majd nekem is a család fizeti a VAS-amat és a különböző dolgokat majd én is vagizok...te mondtad a multkor, h mi nem tudjuk, h milyen amikor 12litert eszik a motorunk, mert ugye mi túramotorosok vagyunk...majd akkor dumálj ha már dolgozol és saját lóvédból tankolod a segged alá tolt motorodat, majd akkor nézzük h hogy fogja futni a fizuból a 12litis fogyasztásra és a minden napos motorozásra! Tudod itt néhányan dolgoznak is és örülnek h egy 7en 1napot eltudnak menni kerülni egyet, mert DOLGOZNAK és nem más faszával verik a csalánt!
ENNYI! Te ezen a fórumon már eljátszottad a jópofi kártyádat!
Akik jönnek Kisújszállásra a hétvégén, azokat hogy ismerem majd fel? Lesz valami megkülönbözető jeletek? Igaz én nem mocival megyek, de majd ha vki ismerőst meglátok, oda megyek majd.
sejtéseim szerint nm ien fotokra gondolsz de ezzel kell beérni...
szuper
Megnyugodtam.
Nem! Elsétáltunk mellette!
A korláton ugye nem léptetek át!
Nem sok, de van.
Szia ellisa és te mikor osztasz meg velünk képeket? Egyszer már kértem
De! Kicsit kifáradtam!
ismerkedni jooo van több klassz kép is, amit megosztanál velünk?
húú kunszentmiklós elég messze van
nem kunszentmártonra gondoltál
Ahogy Peti irta, Békésszentandrás, illetve Szarvas-Kunszentmiklós-Szentes-Szarvas karikát mentem, cél az ismerkedés volt!
Semmi extra. Így szórakozunk.