a képeinek kettős jelentősége volt vajon őt is vagány állatnak tartjátok e mivel ő is utcán motorozik, ja és ha már megmutatta a képeit akkor ő is biztos képmutató h itt dicsekszik nektek velük:)
Nem akarok Biogenoszi lelkébe gázolni meg a tiedébe se de az a dőlésszög még bőven a biztonságos határon belül van. Pont kellemes. Van még benne tartalék. Ha Te ezt nevezed vagánykodásnak akkor megkövetlek mert hát ez nekem még messze van attól.
figy dumáltam pár hete az egyik szervízben egy sráccal olajcsere közben 2:01-02-őt megy ringen és csak annyit mondott, h ilyen jól kihasznált gumit ritkán látni hozzátette, h amit csak utcán használnak
Hát apám neked aztán van ego-d....a multkori kis belinkelt képed után szerintem nem kellene mások külsejét pl. nappaliét megszólni, mert hát nem vagy egy matyóhimzés te sem!
Szerinte rád is tudnának irni ezt azt a többiek, úgyhogy ezt fejezd be! Nem ide tartozik!
figyelj kiv lennék a majrécsíkodra a hátsógumidon, sztem nálad még van vagy 2-3cm biztos vagyok benne, te max pár hete motorozól a kis 600-al és már itt mered osztani az észt
Felhoztál egy dolgot ami el is bukott az első kérdésen.
"őket nem kővezitek meg Ti szájhősők szembe sávban motoroznak utcán vagánykodnak, szembesávban mások életét veszélyeztetik én ezt nem hagynám na hajrá fórumon szájhősők gyrünk szóljatok be a kép gazdájának is bigenoszinak:)"
Kicsit könnyedén túllépsz ezen.
Hát apám neked aztán van ego-d....a multkori kis belinkelt képed után szerintem nem kellene mások külsejét pl. nappaliét megszólni, mert hát nem vagy egy matyóhimzés te sem!
Szerinte rád is tudnának irni ezt azt a többiek, úgyhogy ezt fejezd be! Nem ide tartozik!
nagyon vicces vagy dokika akkorákat röhögök rajtad mióta itt vagy fórumon! én csak azt a fajta fikázást folytatom amit it kezdtetek el, 2 sávos úton szembesáv dolog lényegtelen ő is száguldozik és biztosan kanyarodik másik uton szembe sávban is lényegtelen crazyjoe-es féle video pont példa volt arra amit én is csinálok néha közúton és azért nem reagáltok a belinkelt képekre mert nem tudtok értelmeset reagálni főleg te kis nyomorék aki 100km--ént elfárad a motorkáján lehet még sokat is mondtam!
nekem van jogsim kérdés h mindenkinek van e itt fórumon sztem nincsen egy nagyrészének max nem vallja be!
Mi van kisgyerek, a buzi túramotorosokból hirtelen MOTOROSTÁRSAK lettek? 1napja még anyáztál, buziztál, köcsögöztél itt mindenkit...ÉS MÉG TOVÁBB FOLYTATOD A FIKÁZÁST, h a kis belinkelt képeidre nem reagálunk?
2sávos úton szembesáv...ki is pisál szélel szembe? Jogsid van egyáltalán?
"őket nem kővezitek meg Ti szájhősők szembe sávban motoroznak utcán vagánykodnak, szembesávban mások életét veszélyeztetik én ezt nem hagynám na hajrá fórumon szájhősők gyrünk szóljatok be a kép gazdájának is bigenoszinak:)"
Kicsit könnyedén túllépsz ezen.
nekem van jogsim kérdés h mindenkinek van e itt fórumon sztem nincsen egy nagyrészének max nem vallja be!
2sávos úton szembesáv...ki is pisál szélel szembe? Jogsid van egyáltalán?
biztosan vannak erre megfelelő oldalaid...ott éld ki ezt a hajlamodat...
Alig bírok ennyit visszaolvasni naponta...