Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FYI:

1,5 Milla a Hring 1 napra + a kiszplgálószemélyzet.
Amúgy időpont sincs, egész júliusban F1-re készülnek a Hringen. euroringre én nem megyek, csúszik az aszfaltja. Pannónia messze van...egyéb ötlet?
gyári idommal nm!
Mondtam én olyat hogy 10-15 ember?
Az a baj a pannoniaval,hogy az nekem az ország másik fele!A ringen meg tényleg nem lesz hely annyian vannak!
Akkor a kettest fenttartjuk. Pályára nem akarsz felmenni?
szerintem nem vagy tisztába az árakkal Egy pálya lefoglalásához kevés az hogy 10-15 ember összegyűl.
Ha sokan összejövünk le lehetne foglalni mondjuk a P.ring-et egy délutánra. A pénzbeszedést meg a pálya üzemeltetésére bizzuk. Nu? akkor lista bővül?
Max nyílt napra tudunk kimenni mert pl a mersz már foglalt (bár én fel vagyok írva)
Én benne vagyok, de hely az alig lesz valahol...
Én fotózni szívesen kimegyek és a 2-es szám amugy stipi-stoppiii ...
10-13 ezer körül szokott lenni. Dobd fel magad a listára aztán majd meglátjuk.
Jó reggelt mindenkinek!
Remélem idióta barátunk ma nem fog erre járni!

A h.ring engem is érdekelne főleg úgy,hogy nem fog összejönni a találkozó amiről múltkor beszélgettünk!Sajnos az anyagi helyzetem katasztrófa jelenleg!

Tud valaki valami konkrét tarifát mondani erre a h.ringes dologra?ár?időintervallum?stb..
Krissz
No akkor sztem kéne egy lista hogy ki az aki résztvenne a fórumos pályázáson. Ha elfogadtok szervezőnek akkor megpróbálom lefocizni a dolgot. Első körben a legfontosabb hogy meglegyen a létszám hogy hány tuti résztvevő lenne, aztán ha ez megvan körbeérdeklődök hogy mikor és hol ( hring, pring )lenne lehetőség és mennyibe fájna a móka.

akit komolyan érdekel biggyessze fel a nevét a számára legszimpatikusabb szám mellé

Lista indul:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Domino
.
.
.
.
.
Szia Oszi!

Tetszik a szerkód! :)
Egyébként a vas még mindig szép. Sajnos, azt kell, hogy mondjam, még szebb mint Te :)

Üdv, Liquid (győri túráról)
Nahát... Kék motorhoz kék nadrág?

Szép jó reggeltet!

Én meg flip-flop papucsba v mezítláb szoktam mosatni
Szombat, gumicsizmában motormosás...
Vasárnap esőben megázás...
Kb: 14-20 e Ft az aksi (12-14 Ah), és 15-25 e Ft a feszültség szab.
Én határozottan benne vagyok. Asszem.
Már elmegették a pályázást, és odáig jutottunk, h Hring, vagy Pring...
Mondom, hogy szar az aksid! Nekem ugyan ezt csinálta a Hondám...
Mert szar az aksid...
Jó éjszakát Mindenkinek!
Akkor aki esetleg tud olcsón kipuffdobot, annak várom a válaszát... :)