Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem kérdésed: "fekete k6 1000?"
azért titokban belül ott lapult benned, szarráalázok mindenkit:D
Az első mért köröm amúgy 2:21-es volt de nem tudnám megmondani akkor hányadszor voltam. Nem először.
fekete k6 1000?
Nem lett mérve mert már akkor is volt némi önkritikám. Úgy saccolom 2:40 körül mentem. Térdkoptatóm se volt. Ez amúgy, hogy jön ide? Akkor volna némi köze ha az első pályanapom előtt közöltem volna, hogy 100%-át kihasználom a mocinak.
na ddt500 mennyit mentél először a ringen?
Én elárulom nem szégyen elsőre 2:27-et mentem
igen szoktam vagyis tavasszal jártam többször mostanában kb 1-1,5hónapja nem voltam a pihenőnél:S
hát ezt én is megakartam kérdezni tőle tőlűk de nem mertem mert féltem h megbántanak azzal, h biztos megilyedtem a ringtől
Amúgy te szoktál "felénk" járni ?
És hány haverod tűnt el a süllyesztőben könyökletétel közben? Hány motort húztál ki a szalagkorlát alól? Hányszor nem tudtatok csapatni mert éppen lezárták az utat egy baleset miatt? Látom, hogy egyiket sem vetted a szívedre. Jó haver az ilyen igazi kincs.
dede csak mi a mesterséges természetben élünk
meg itt csalogatjátok a ringre? Őszintén Te mennyit mentél először?
Ez így van. Csak mi nem a természetben élünk.
nah végre egy jó arc erre vártam már:D
Hoppá! Az már valami.
benne van a pakliban, tudod a természet törvénye csak a legjobb éli túl:D
látom ddt500 képei között hogy hogy szeretne dönteni. Elmondom köztünk van olyan is aki leteszi a könyökét jah és közúton HOPPÁ!
gyerekek húzzunk bele és meglesz a 10000ezredik hozzászólás remélem az enyém lesz az és akkor elértem a célomat hehe
Aki meg nem az kirostálódik mi? .
46the_doctor én erre az arcra lennék kiváncsi neki van a legnagyobb pofája és még 50kiló sincs a gyerek
jó hogy azért mégnéznék pár arcot itt hogy mit mennének velünk
látom pécsi vagy
nem is érdekel. h kivagy, nem is mentem volna el a temetésedre
Ezt a topic soha nem volt ilyen népszerű, csak lesek hogy mindig van itt valaki. Csak annyi hozzáfűzni valóm lenn hogy jó lenne ha abbahagynátok ezt. Én nem akarok senki mellé állni de aki utcán tud az pályán is tud sőt, felénk van pár tag aki elég keményen tolja a mi kis ringünkön