Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg aki semleges! Mert én az vagyok...
Akkor vagány vagy te is!
Amu bejön ez a pályázásos dolog is, de utcán izgalmasabb, viszont a pálya meg biztonságosabb.
Oda meg ugye széria idom kell...
Mindenki jó arc aki nem ellened van ez egy egyszerű dolog.
Köszi...
Nehéz szó
de ő legalább jó arc
na ez tény és való, h megéri beruházni egy pályaidomszettre meghálálja az tuti
Köszi! Nem gond, én sem vettem észre...
Faszért nem talált valami normális nicket?
Beszarás...és tényleg.... Jó megfigyelő vagy!
Hát erre csak annyit, hogy egész eddig gyári idommal pályáztam és azzal indultam tavaly a ZX-kupán is. Pedig nincs pénzem a fél millás gyári idomra. Asszem a 30 indulóból két rendszámos motor volt abból az egyik az enyém. Vagány vagyok én is?
De idénre szerváltam egy fasza pályaidomot. Az árát már behozta.
én most akartam pont bocsánatot kérni emiatt tőle akkor most rendesen ahogy kell bigoneoszi:)
Aki utcán lerakja a térdkopit azért az tudhat valamit. Avval lepacsizok.
Mint ahogy írta a srác rólad.
De még hogy pörög
Komolyan öröm olvasni-komédia
isten menst, h leboruljon vki előttem nem vagyok messiás, csak azt szerettem volna, h fogadjanak el, de már lényegtelen. nekem van egy stílusom ennyi motorozásban mint pofázásban ennyi csak ez itt fájt pár embernek, h nem vagyok egy átlagos figura mint pl a dokikának amúgy lényegtelen mert leszarom nagyívben az egészet
Én csak azt jegyezném meg h senki nem tudta eddig rendesen leírni bigoneoszi nevét :D figyeljétek csak meg
Amúgy a "tartasz Jézusom" megjegyzés nem arra vonatkozott, hogy a fasza gyerek már rég letolta, hanem arra, hogy egy fasza gyerek nem a rinyacsíkját lesegeti. Mint ahogy pályán is vannak akik szenvednek, hogy jaj mindenhol lerakom a térdem meg vannak akik épp csak leérintik mer minek? Vannak olyan szánalmas egyedek akik vesznek mástól szétkopott koptatót, hogy menőnek látszódjanak.
Túl kell lépni ezeken a dolgokon. Gixxernek is az a baja, hogy nem borul le mindenki a nagysága előtt.
Jaja, gondoltam, mert még nem ért le a térdem + a könyököm rendesen. Csak a gyári idommal, meg sport túra gumival, meg utcai motorral(nem pálya) nem mertem többet bevállalni...
Legalább pörög a fórum...
nana vigyázz a fenyegetéssel visszaélhetek vele
sztem bigenosziban is van még tartalék dőlésszög max pont nem azt a képet tette fel magáról ahol lent van a térde:)
Köszi, rendes vagy. Amúgy még tényleg még akad benne tartalék.
kisnyomorék? Én? Rendbe van...ne felejtsd el ezeket....NEM TUDOD,H MIBE NYÚLTÁL BELE MOSTMÁR EZZEL A DUMÁDDAL? Csak figyuzz....
Lol! Barátom csak jelezném amikor eltűnik hátulról a majré akkor még 15 foknyi döntés hátra van. A gumi széle bepöndörödik. Ha a gumi oldalfalára filcel húzol egy függőleges csíkot akkor annak a felét el lehet tüntetni. Pályán azért te is jóval nagyobbat döntöttél.
na ez egy szép hátsógumi:)