Akkor vagány vagy te is!
Amu bejön ez a pályázásos dolog is, de utcán izgalmasabb, viszont a pálya meg biztonságosabb.
Oda meg ugye széria idom kell...
Hát erre csak annyit, hogy egész eddig gyári idommal pályáztam és azzal indultam tavaly a ZX-kupán is. Pedig nincs pénzem a fél millás gyári idomra. Asszem a 30 indulóból két rendszámos motor volt abból az egyik az enyém. Vagány vagyok én is?
De idénre szerváltam egy fasza pályaidomot. Az árát már behozta.
isten menst, h leboruljon vki előttem nem vagyok messiás, csak azt szerettem volna, h fogadjanak el, de már lényegtelen. nekem van egy stílusom ennyi motorozásban mint pofázásban ennyi csak ez itt fájt pár embernek, h nem vagyok egy átlagos figura mint pl a dokikának amúgy lényegtelen mert leszarom nagyívben az egészet
Amúgy a "tartasz Jézusom" megjegyzés nem arra vonatkozott, hogy a fasza gyerek már rég letolta, hanem arra, hogy egy fasza gyerek nem a rinyacsíkját lesegeti. Mint ahogy pályán is vannak akik szenvednek, hogy jaj mindenhol lerakom a térdem meg vannak akik épp csak leérintik mer minek? Vannak olyan szánalmas egyedek akik vesznek mástól szétkopott koptatót, hogy menőnek látszódjanak.
Túl kell lépni ezeken a dolgokon. Gixxernek is az a baja, hogy nem borul le mindenki a nagysága előtt.
Jaja, gondoltam, mert még nem ért le a térdem + a könyököm rendesen. Csak a gyári idommal, meg sport túra gumival, meg utcai motorral(nem pálya) nem mertem többet bevállalni...
Legalább pörög a fórum...
Lol! Barátom csak jelezném amikor eltűnik hátulról a majré akkor még 15 foknyi döntés hátra van. A gumi széle bepöndörödik. Ha a gumi oldalfalára filcel húzol egy függőleges csíkot akkor annak a felét el lehet tüntetni. Pályán azért te is jóval nagyobbat döntöttél.
Amu bejön ez a pályázásos dolog is, de utcán izgalmasabb, viszont a pálya meg biztonságosabb.
Oda meg ugye széria idom kell...
De idénre szerváltam egy fasza pályaidomot. Az árát már behozta.
Mint ahogy írta a srác rólad.
Komolyan öröm olvasni-komédia
Túl kell lépni ezeken a dolgokon. Gixxernek is az a baja, hogy nem borul le mindenki a nagysága előtt.
Legalább pörög a fórum...