pályán ezután se fogsz sokat látni egyszer kétszer felmegyek láthatják a kedves fórumozok h motorozok! a gixer fórumon se nagyképűztelek azt írtam csak, h engem a hasonló stílusú utcai motorozáért itt oltottak, nem vagyok normális meg másokat veszélyztetek stb...
Mit nem értesz? Itt már felajánlották neked, hogy fizetik a költségeidet. Te ennek ellenére hátrálsz. Az az ember aki állítólag maxon használja a motorját és többet ért el 5 hónap alatt mint más 5 év alatt. Hogy is van ez?
Ha Te 260-as kanyarokba nyomulsz akkor gondolom a ringes kanyarok nem okozhatnak gondot. 3 kör alatt megtanulod a pályát. stb. stb. stb.
Már ha következetes vagy.
azért mondja mert idén téged még nem látunk a pályázók közt.te hogy van az hogy vidomnál nyomod a seggnyalós fain srácot a gixer topikban pedig megy a crazy nagyképűzik.lássunk tőled valamit aztán értékelj másokat.
te mikről beszélsz haver?ki dicsekedett?és mivel?akkor egykerekeztem simsonnal amikor te a szarodat csomagoltad a homokozóban.térj már észre mit beszélsz.várunk a pályán pályaördög
Nem mindegy hogy hogy adod el az amit csinálsz. a krézi pedig ha jól láttam jópár videót feltett nem csak az utcai vagánykodást. Ja és ha jól tudom ugyanazt a gépet üli mint tavaly és még egyszer sem sírt a szája hogy kinőtte a gépet, és 1000-est akar... Nos ezért tetszett a videó.
na most ez egy őszintébb válasz volt már, jó lehet fényeztem magam és mivan én legalább fényezhetem magam, h elértem 5 hónap aktív motorozás alatt azt amit más csak évek alatt! stonert gyűlőlőm, Rossit imádom:D ja és visszaemlékezve crazyjoe is azért dicskedett itt ott még régebben, h megy neki az egykerék meg így meg úgy... figy készen lesz a kuplungom akkor feldobok még két új gumit és felmegyek pályára úgy h te is ott vagy!
csakhogy pályán nem úgy mész hogy húzol egy kövéret és majd megállok valahol.. Ott van féktáv is, meg kigyorsítás..
De amúgy komolyan, Te olyanról akarsz véleményt írni amiről nincs tapasztalatod. Amikor azt mondjuk gyere pályára, nem rosszat akarunk. Ez kb olyan hogy eszed a zsíros kenyeret, mi meg azt mondjuk hogy gyere egyél pulykasültet!
ja és ez az ismert útszakasz dolog ez is kiakaszt! pályán se egyszer mész végig igazam van ott is csak úgy fejlődsz ha minnél töbet mész mivel ilynekor ismered meg az útszakaszt!
hallod, crazy sose fényezte magát hogy ilyen jól megy meg olyan jól megy! Mondom, én leszarom ki hogy megy míg nem velem vagy a családommal kerül össze mert akkor bárki is az kitaposom a belét!
Itt az a lényeg, hogy ne fényezd magad, erre nincs szükség. Ha jó motoros vagy, azt pályán kell bizonyítani. Értsd meg, mindenki leszarja hogy ki hogy megy utcán, a legtöbb értelmes ember akit érdekel a motorsport az azt nézi ki hogy megy pályán. De hogy közhellyel is éljek, Te ghost riderre gerjedsz, mi meg Stonerre, Rossira. De hidd el, a Te életszemléleted a fennakasztó az emberek számára, nem a miénk. Mindenki szokott hajtani utcán, aki motoros az tuti nem 100%-ban tartja be a kreszt. De a legtöbb nem teszi kockára más és a maga életét feleslegesen. Nem fogod ezt megérteni addig ezt míg nem lesz nagy pereced vagy míg fel nem nősz!
Ha Te 260-as kanyarokba nyomulsz akkor gondolom a ringes kanyarok nem okozhatnak gondot. 3 kör alatt megtanulod a pályát. stb. stb. stb.
Már ha következetes vagy.
De amúgy komolyan, Te olyanról akarsz véleményt írni amiről nincs tapasztalatod. Amikor azt mondjuk gyere pályára, nem rosszat akarunk. Ez kb olyan hogy eszed a zsíros kenyeret, mi meg azt mondjuk hogy gyere egyél pulykasültet!
Itt az a lényeg, hogy ne fényezd magad, erre nincs szükség. Ha jó motoros vagy, azt pályán kell bizonyítani. Értsd meg, mindenki leszarja hogy ki hogy megy utcán, a legtöbb értelmes ember akit érdekel a motorsport az azt nézi ki hogy megy pályán. De hogy közhellyel is éljek, Te ghost riderre gerjedsz, mi meg Stonerre, Rossira. De hidd el, a Te életszemléleted a fennakasztó az emberek számára, nem a miénk. Mindenki szokott hajtani utcán, aki motoros az tuti nem 100%-ban tartja be a kreszt. De a legtöbb nem teszi kockára más és a maga életét feleslegesen. Nem fogod ezt megérteni addig ezt míg nem lesz nagy pereced vagy míg fel nem nősz!