Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Francba... Pedig próbálkozok, de nem szoktam 260-al kanyarodni... Majd edzek rá... A Hringen...
Igen, szoktam használni mind a 2 sávot, főleg ha 1 irányba megy...
amúgy nem bántásképp írtam rólad itt az előbb meg tettem fel a képet csak akkor szeretném rádöbbenteni a népet, h ne pisáljanak szembeszéllel!
Oszikám tegyé még le valamit az asztalra, mert igy nem lesz ingyé pályanap.... ;)
Jaaa, hogy te 2sávoson mész a másik sávba is? A biguláját, irgum-burgum, nem szabad! :-D :-D
Amu sztem még mindig jól 1kerózol...
Dede...
Láttam megváltál vadászgép hangú gixxeredtől. Elötte a dobot nekem adhattad volna...
10pontos a hozzászólásod, maximálisan egyetértek veled... ;o)
Jaja, gyertek szóljatok be, aztán lehet fizetni a pályanapomat...
Az a kép 2 sávos úton van...
Nekem nem mernek beszóni mert 1000-resem van...
Legyen neked megkérdeztem. Amúgy a legtöbb száguldozónak nem szoktam véleményt nyilvánítani mert olyanok mint te. Falra hányt borsó minden szó. Csak most sok a szabadidőm.
Na látod ez a te stilusod amit itt a fórumon nem értékelnek...
Majd akkor mond h szóljunk le valakit, h ö is azzal menözik h mindenüt és mindig 200-al közlekedik és lakotton belül meg 260-al!
Nem ismerem a szakaszt de az a két sáv nem egyirányba visz véletlenül?
Igen csak sajnos azt felejtik el a legtöbben, hogy ha ilyen tempót mész közúton akkor lehetsz akármekkora ász csak idő kérdése a baleset. Jártam én is a Naszályringre ahol olyan emberekkel találkoztam akik közúton nagyobbat döntöttek mint én a pályán. Fele annyi idő alatt értek fel a dombtetőre mint én. Aztán most egy részük már a föld alatt van a másik meg a sok halálos balesetbe belefáradva átpártolt a ringre ahol még soha nem halt meg senki.
Crazy-papa tudna erről mesélni. Szóval én ezt egyáltalán nem tartom erénynek. Tőlem csinálhatja én is csináltam nem szólom meg érte de azt hinni, hogy így kihúzza 40 éves koráig dőreség. A nagy számok törvénye mindenkit utolér. Nem kívánom neki csak ne lepődjön majd meg.
Szegény Lacika csendes szerény pacák volt és úgy ment ahogy még embert nem láttam közúton menni. És egyszer csak elment a motor eleje abban a kanyarban amit már 5000X-er bevett. Az autó meg jött szemből. Mindez 160-nál. További részleteket Crazyjoe-tól lehet kérni. Az meg gagyi duma, hogy őt nem érdekli meg neki mindegy meg leszarja. Ez addig tart amíg nem könyörögsz a barátodnak, hogy ne haljon meg vagy, hogy ne hagyjon meghalni.
Mindenkinek addig nagy a szája amíg meg nincs a baj. Aztán persze lehet mázlija lesz és tolószékből oszthatja az észt 30 évig.
És még egyszer mondom. Nem kívánok ilyet senkinek.
Én a csipös stilusát módositanám nagyképü, tisztelettudatlanra...ahogy szegény Elissa-nak is beszólogatott az meg már 1enesen bunkó...
Remek...nem elég h közúton száguldozik, de még az utak minöségével sem foglalkozik...ez aztán a tutti recept...NO COMMENT!
na most lehet megint ugatni
őket nem kővezitek meg Ti szájhősők szembe sávban motoroznak utcán vagánykodnak, szembesávban mások életét veszélyeztetik én ezt nem hagynám na hajrá fórumon szájhősők gyrünk szóljatok be a kép gazdájának is bigenoszinak:)
ja én ma egyáltalán nem jópofiztam se neked se, másnak ma is csak elmondtam a véleményemet
köszi
Sziasztok!
Eddig elég passzívan figyeltem a szájkaratét amit itt nyomtok ezen a fórumon, és meglehetősen tetszik!
Én nem tartom magam nagy motorosnak, de azért csavarogni szoktam.
Látom GIXXER600 -kát nem szeretitek csípős stílusa miatt, de ez igy van rendjén!
Nekem volt szerencsém megismerni, Siófoki túrám alkalmával csatlakozott hozzám, nagyon kultúrált volt, és barátságos lakott területen belül normálisan mentünk, településen kívül nem volt szégyenlős, kanyarokban alázott rendesen, nekem pár helyen halálfélelmem volt helyette is :)
Amikor nagyon elmaradtam bevárt, így viszonylag kultúráltan értünk le Siófokig, ahol beszélgettünk egy rövidet, és mindenki ment a maga dolgára!
Ezt nem az Ő védelmében írtam, csak a tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban. Nekem szimpatikus kis Genyóláda benyomását tette :)
Egy biztos, aki lenézi mert pályán nem bizonyított, az szerintem alábecsüli.Ahogy néztem eléggé le volt rongyolva a térdkoptatója, szerinem ez utcán (jó magyar utakon persze...) nem normális!
Olyan kanyarokban döntött , ami szarrá volt foltozva, csapkodott alatta a motor mint a szar!
Na mindegy! Tik tuggyátok! :)
ezzel szemben onnan már ugrottak le páran
ki túlélte ki nem
Erre nem is gondoltam!
Pedig nagyon jó volna, ha eljönnél Elissa, jöhetne a barátod is mert még nem kaptam töle emailt az airbrush-al kapcsolatos kérdésemre! :) Naaa...gyertek...ott is fotózhatnál! :)
Szerintem a párod csinálta a felíratot...
Hajóval felugratni tilos...
Francba...ezt bebuktam...
Meglepi volt...egy reggel felébredtem és ez díszelgett a Firebird-en
:)
Egy pár száz km eltéréssel Az sztem azt jelképezi hogy: Ebből az irányból behajtani tilos!