figy értsd már meg h nem érdekel a pénzösszeg, csak irreálisan soknak tartok egy pályanapot 40-50ezerért legolcsobban ha tényleg olcsón számolok és ez 1 nap, ha 4napra megyek el egy hónapban akkor legyen átlagban 180ezer ebből 2hónapig elhet utcán mindennap motorozni! nekem meg mindennap szükségem van a motorozásra és így marad az utca ahol kitudom élni magam!
szevasz!
azt is szidták ahogy motorzok főleg azt szidták, mindenki azért volt kiakadva és akkor a domino gyerek meg írja a crazí videoja alá h milyen jó video meg stb.. közben tegnap pont ez nem tetszett neki, h én így motorozok! furcsa emberek vannak itt álszentek! nem őszinték!
Eléggé béna vagy fórumozásban de idemásolom az egyik hsz-emet:
"hagyjátok már a srácot, fiatal, heves, úgyse tudtok vele mit kezdeni. Úgy megy ahogy akar, nem fogja egyikőnk tanácsát se megfogadni. Ha pukkan vagy ottmarad, Ő baja lesz nem a miénk, engem nem érdekel. Ha meg magával visz valakit, az Ő családját fogják kiírtani nem az enyémet, én leszarom hogy fogja fel az életet. A trágár kifejezések és egymás buzizása nem idevaló, azt be lehet fejezni. Beszélgessünk normálisan egymással.."
Bocsánatot nincs miért kérnem, ráadásul crazy és közted elég nagy különbség van mint motorozás tudásban, mint életfelfogásban.. Mondom, gyere fel pályára, összedobjuk minden költséged, mutasd meg mit tudsz, elismerünk utána mint zsír motoros. Figyi mindenki tud menni 200-al a motorján ismert útszakaszon, csak az a lényeg hogy mi nem minden áron akarunk meghalni
bocs a beleugatásért, de olvasgattam a tegnapit és nem azért szidtak amit csinálsz hanem amilyen stílusban a többieket fikáztad akik nem azt csinálják amit Te.....
hát igen ez egy elég diplomatikus válasz volt a tegnapi fikázásomra igaz? mert nem tudsz mást mondani, meg más se, de nem is kell bocsánatkérés! nem vagy őyzinte ember ez most kiderült!
most néztem. Hidegen hagy. Jól megy a srác. Tud motorozni. De ez nem ebből derül ki. Hanem láttam már ringen menni. Nekem ott derül ki ki az igazi motoros.
Üdv mindenkinek!
Látom többen is mennek innen merszre... csak arra lennék kiváncsi, hogy nézőnek ugye ingyen is be lehet menni?
Előre is köszi a választ
látom tetszett neked crazyjoe tegnapi videoja elmondom öszintén, h nekem is tetszett, egy baj és nem a videoval hanem veled meg itt a fórumon, h engem hasonló stílusban történő motorozás miatt szidtok látom ide állszent képmutató emberek járnak na ennyit rólad is ember!
azt is szidták ahogy motorzok főleg azt szidták, mindenki azért volt kiakadva és akkor a domino gyerek meg írja a crazí videoja alá h milyen jó video meg stb.. közben tegnap pont ez nem tetszett neki, h én így motorozok! furcsa emberek vannak itt álszentek! nem őszinték!
"hagyjátok már a srácot, fiatal, heves, úgyse tudtok vele mit kezdeni. Úgy megy ahogy akar, nem fogja egyikőnk tanácsát se megfogadni. Ha pukkan vagy ottmarad, Ő baja lesz nem a miénk, engem nem érdekel. Ha meg magával visz valakit, az Ő családját fogják kiírtani nem az enyémet, én leszarom hogy fogja fel az életet. A trágár kifejezések és egymás buzizása nem idevaló, azt be lehet fejezni. Beszélgessünk normálisan egymással.."
Bocsánatot nincs miért kérnem, ráadásul crazy és közted elég nagy különbség van mint motorozás tudásban, mint életfelfogásban.. Mondom, gyere fel pályára, összedobjuk minden költséged, mutasd meg mit tudsz, elismerünk utána mint zsír motoros. Figyi mindenki tud menni 200-al a motorján ismert útszakaszon, csak az a lényeg hogy mi nem minden áron akarunk meghalni
Látom többen is mennek innen merszre... csak arra lennék kiváncsi, hogy nézőnek ugye ingyen is be lehet menni?
Előre is köszi a választ
Pályán nem járkálnak autók, biciklisek, gyalogosok, és még sorolhatnám
1.
2.
3.
4.Ádám
5.
6.
7.
8. Oszi
9.
10.