Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én benne lennék ebbe a pályázós dologba, szerintem jó ötled, bár még nem pályáztam, de szivesen kipróbálnám már, pláne ilyen megbizható jó arcokkal mint itt mindenki... :D
Felvettelek Kokusz, de holnap csak este 21-töl 22-ig tudok fent lenni illetve most ha feljössz! ugyanis nincs most laptopom és telóról nyomom...
Szép jó estét mindenkinek
nem akarok itt vitázni.végig olvastam ezeket a HSZ-t és csak egy kérdésem lenne 600K7-hez.Te vesztettél már el valami közeli rokont,barátot balesetben?
Én sajnos igen,igaz autóbalesetben.Pont ilyen ön jelölt versenyző miatt,igaz ott még ittasság is volt.
tényleg el kéne egy kicsit gondolkodni felelőséggel
na én itt be is fejeztem ezt.
más téma
esetleg valamikor a nyár folyamán vagy kora ősszel egy fórumos pályázás?
GIXXXER600K7 kijelentette, h öt nem érdekli ha meghal száguldozás közben és az sem ha más meghal ömiatta! Az ilyet semmi sem hatja meg, akkor is hajt mint a barom....csak ne ártatlanok esnének ennek áldozatául... :/
nem nem 46 barátunknak
Ezt nekem szántad?
vegyél fel légyszi MSN-re és beszélünk! freerider_17@msn.com a címem
Kokusz, lehetne kérni, h linkeljél be egy képet erröl a dobról?
pszt! Felolvasót tartok, de ezek szerint átver, amúgy meg:
én nem akarok a tegnapi és délutáni "beszélgetésbe" beleszólni, de érdemes elolvasni: (sztem mindenki ilyenkor elgondolkozik...)
Sportmotor cikk
Nem tudsz olvasni? Ott van hogy márka lehet bármi!
Bódis árából veszel két yoshit, vagy ha legálisat akarsz, két leo is kijön belőle majdnem.
menyibe fáj ez .....?
Csáó! Te pontosan Békés megyébe hova valósi vagy ha szabad tudni?
Kellemes estét hölgyek, urak! ;)
Valamilyen trioval dobot szeretnék a gixer k7-re, márka lehet bármi, csak kinézetre ilyen legyen mint ez a Bodis, vagy akár lehet Bodis is. ;D Tud valaki valami internetes oldalt, v ismeröst ahonnan emberi áron lehet beszerezni hasonlót!
Elöre is köszönöm!
Ne görcsölj rajta, mondtam mi a megoldás. Télen venni kell egy nagyobb kapacitású aksit, és egy olyan feszszabot, ami 0,5 V-al nagyobb feszültség tartományt megenged.
ezt mindig ugy is mértem de akkor se ment 13 alá... söt most 14.1 volt pörgetve meg 14.4 nem értem csak az a baj hogy ha lemerül utána nem tölt hiába megyek vele de ha töltöre rakom pl fél orát jo lesz röktön elfelejtetem meg mérni mikor levolt merülve hogy mit mutat sdajna ...
GSXR 600 K6-ra Talmácsi motorsport versenydob (vadi új) eladó! Ha érdekel egy ilyen dob, akkor elérsz a 06305278046-os telefon számon!
Világítást felkapcsoltad mikor mérted? Mérd meg úgy is mikor rajta van a pilács! Sztem úgy kevesebb lesz a töltőfesz mint az aksi alap 12.7-13 V valszeg ezért húzza le az aksit .
Szeva Bálint!
Néztem neked matricát, és találtam is jó árban! www.bembomotor.hu 4db-os piros-ezüst GSX-R matrica a motor oldalára 3820Ft! 13.ker Váci út 178. a Duna Plaza Földszinten van a bezinkút felöli oldalon! ;)
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül honnan lehet olcsón beszerezni k6 600-ra a bal oldali Gsx R matricát? Mennyibe kerülhet?
Felvettelek, kíáncsi vagyok azért. Milyen kamerád van, vagy fényképlőd?
szerinted?
na jo pécs röl jövet félre áltam neked és fel vetem ... de az a gond hogy telon nagyon gáz... a kamerámon meg szar a hanng.. szoval gázos lett peddig akartam
de vegyél fel msn re és ha leszek átküldöm azért...
kerord@hotmail.com