Ha valami nem jól jön ki és még valaki más is meghal azt is leszarod? Ha a saját életed neked nem fontos, akkor másé legyen legalább az! Gondolom ezt is leszarod! Azért vetted a motorod hogy élvezd...egy versenypályán...és nem a közutakon ahol ártatlanok halhatnak meg a te kis élvezeted miatt! Remek,szép életkép!
pontosan eltérő a nézetünk és itt mindenki rám akarja erőltetni a saját nézetét persze ez nem fog sikerülni mert nekem más az életfelfogásom:) és mindenki megtarthatja magának a véleményét!
na idefigyelj...én nm sértegettelek...de te egyből támadásnak vexel itt mindent és támadod az embert, ok nélkül...látszik mien éretlen vagy! és pont.
Tisztelettel:
eli
Látod haver nem kell téged oltogatni de sajnos semmit nem is érdemes mondani mert csak félreérted!Nem piszkálni akarnak csak próbálnak rávezetni valamire!Mindegy!Én megyek inkább dolgozni!Ebből elég volt ennyi mára!
Sziasztok!
Krissz
GIXXXER600: Szerintem fejezzük be a vitát, mert eltérő a nézetünk a témában! Én és a többiek csak óvni akartunk nehogy bajod legyen, v másnak okozz bajt! Amire te durván reagáltál, és többnyire ezért kaptad az oltást!
Én ezzel lezártam a dolgot!
Balesetmentes közlekedést.
az lehet,hogy így lehet élvezni ezt mindenki másképp látja azért vagyunk különbözőek!Csak ne olyan helyen tedd ahol mást is megölhetsz vagy egy életre nyomorékká tehetsz!Ennyi az egész de ahogy gondolod!
részemről megoldható, de nem én kezdtem a másik oltógatását, mindenki törödjön magával ne osszák már nekem, h vigyázzak mert meghlok leszarom dse legalább egy jót motoroztam és eza fontos, Én azért vettem a motoromat, h élvezzem és egy ilyen motort csak ilyen stílusban lehet élvezni!
Ez már tényleg gáz!
Nem rosszból mert nem ismerlek de ha igy lenézel itt mindenkit miért írogatsz ide?Nekünk sem ez az életcélunk,hogy veled vitatkozzunk!Nem lehetne ezt abbahagyni?Eddig nem volt semmi gond itt és mi szeretünk túrázgatni ez van!Miért is baj ez?Ha majd a te gyerekedet fogja valami barom elütni 200körül majd meggondolod amiket most írtál!És ez nem okoskodás se beszariság!Egyszerűen csak azért van az eszed,hogy használd!Fejezzük be ezt a vitát!Ha megoldható!
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy bárki szarnak tartana.
Azt is elhiszem, hogy kurva jól motorozol, biztosan sokkal jobban mint például én.
Szerintem itt inkább csak arra akart mindenki kilyukadni, hogy nincs értelme 22 évesen meghalni.
buzikám bírod már a hosszabb 90-100km/h ás átlagos túrákat? nem fáradsz el? hehe képzeld én napi 500-600at megyek pihenő nélkül és csak tankolni állok meg, de néha még többet is!
Tisztelettel:
eli
Sziasztok!
Krissz
Én ezzel lezártam a dolgot!
Balesetmentes közlekedést.
Nem rosszból mert nem ismerlek de ha igy lenézel itt mindenkit miért írogatsz ide?Nekünk sem ez az életcélunk,hogy veled vitatkozzunk!Nem lehetne ezt abbahagyni?Eddig nem volt semmi gond itt és mi szeretünk túrázgatni ez van!Miért is baj ez?Ha majd a te gyerekedet fogja valami barom elütni 200körül majd meggondolod amiket most írtál!És ez nem okoskodás se beszariság!Egyszerűen csak azért van az eszed,hogy használd!Fejezzük be ezt a vitát!Ha megoldható!
Köszönöm!
Azt is elhiszem, hogy kurva jól motorozol, biztosan sokkal jobban mint például én.
Szerintem itt inkább csak arra akart mindenki kilyukadni, hogy nincs értelme 22 évesen meghalni.
Vigyázz magadra!