Nagyon nagy fazon vagy!
Viszont én inkább 400-al mentem volna, mert úgy sokkal veszélytelenebb, mint 360-al poroszkálni!:)
Egyébként lakott területen nyugodtan mehetnél többel, mert a táblák csak a gördeszkásokra vonatkozik és ha még gyorsabban mész akkor hamarabb átérsz és kisebb az esélye annak h valakit elkaszálsz, bár ilyen tempónál rutinból ki lehet kerülni bármit! Nem? :D
Nekem 1litit fogyaszt 100-on,de amikor bejáratós volt akkor vízzel ment!
Ja és már az udvarból 1perc20másodperc alatt ki tudok álni és közben van 1kerék is, de faragom csak sok a kanyar benne...:D
hagyad őket Zoli túl okosak hozzánk és itt mi vagyunk a legszarabbak tudod, ők vigyának ovatósak még nem tudják milyen érzés mikor a motorjuk 10-12litert is benyel ők még csak 6 literrel járnak alapjáraton!
"macsó barátunknak de az összes videó korlátozódik egy 5km-es szakaszra amin kb 28milliószor volt már " nah akkor kérdezem én a pályamotoros videók nem ugyanerről szólnak 28milliószor mentek körbe egy 5km-es szakaszon...szal erről ennyit
Szia Rossi!
Azt hiszem ez mindenki véleménye de más nevében nem beszélek!
egyébként már kíváncsiságból ránéztem milyen videója is van fent macsó barátunknak de az összes videó korlátozódik egy 5km-es szakaszra amin kb 28milliószor volt már valószínűleg!Tehát röviden összefoglalva; EZ IGEN!Haver te vagy a csúcs
Na lépek!
Szép napot mindenkinek!
Krissz
tutis: Szerinted ezekután ezt érdekli bármi is amit mondunk, írunk neki? Fel sem fogja, mert szerinte az ész használata kimerül a hogyan menjek 260-al kanyarba!
Mindjárt írni fog, h hogyan játszaná ki az ottani rendöröket is....Felesleges neki bármit is írni mert nem használ...
Most olvasom az elmúlt 1 napot még nem voltam!Kicsit nem vagyok és egyből ilyen idióták kerülnek be ide? Figyelj "Gixxer600k7"!Szerintem neked nem itt van a helyed!Jól látod mi mind egytől egyig buzi utcai túramotorosok vagyunk!De hidd el senki nem bánná,ha nem írnál ide többször!
Ne kellően felbasztam magam!Mekkora kretének vannak..!A szaros pénzedet költsd inkább koporsóra magadnak haver!A többi túramotorosnak további szép napot!
Üdv!
Krissz
Gixxer600k7, ezt a cikket olvasd el ez a hajléktalanos hsz-hez való kicsit, neked is vannak fent utcán száguldozó vidijeid, erre szerintm páran már felfigyeltek..
Sziasztok!Doki teljes mértékbe igazat adok neked+a sorstársaimnak!Ez a K7-es gyerek agyilag Nem kicsit beteg!Én a felét nem hiszem el amiket írt!Ritkán vagyok a fórumon,de gsxressel,ilyennel még nem találkoztam,mint ez a NEM normális!Nekem is van egy K2 600om,de normálisan szoktam menni vele!Pályán,meg ringen is ÉSSZEL ,de közutakon meg abszolút!DE tudjátok:a hülyéknek van a legnagyobb szerencséjük!
Az szívás dawe, mert a leadástól számítva kb. másfél hét mire megjön a jogsi! Anélkül meg elindulni egy motorostalira elég necces, mert biztos lesz a yard emberei között olyan, aki most fogja kitölteni a motoros "útálatát" az utakon egy kis taff.pax-al vagy félreállítós baszogatással!
Viszont ha kedden leadod a papírt, akkor megérdeklődhetnéd h nincs-e addig valami igazoló lap motorozáshoz, amég megjön a jogsi, mert pl. ez elengedhetetlen lett neked a munkába járáshoz, vagy valami hasonló duma! Hátha van már azóta ilyesmi, régen nem volt azt tudom...nekem is mindig ki kellett várnom minden jogsimat...kismotorost, autóst, A1-et, és az A-t is... :/
GIXXXER600K7: hát sejtettem, hogy ez a gondolkodás nem egy korosabb emberé, de 22 éves létedre már lehetnél kicsit felelőségteljesebb, mert én sem vagyok sokkal öregebb nálad, de a gondolkodásmódunk fényévekre eltér egymástól....
Már én 5éve saját munkámból és erőmből élek, és egy családot tartok el, de talán majd ha te is magadra keresel és dolgozol, akkor majd átértékeled a élet dolgait...EZZEL BE IS FEJEZTEM A TÉMÁT, CSAK SEGÍTENI PRÓBÁLTUNK...
Viszont én inkább 400-al mentem volna, mert úgy sokkal veszélytelenebb, mint 360-al poroszkálni!:)
Egyébként lakott területen nyugodtan mehetnél többel, mert a táblák csak a gördeszkásokra vonatkozik és ha még gyorsabban mész akkor hamarabb átérsz és kisebb az esélye annak h valakit elkaszálsz, bár ilyen tempónál rutinból ki lehet kerülni bármit! Nem? :D
Nekem 1litit fogyaszt 100-on,de amikor bejáratós volt akkor vízzel ment!
Ja és már az udvarból 1perc20másodperc alatt ki tudok álni és közben van 1kerék is, de faragom csak sok a kanyar benne...:D