amikor járatos volt a motorom első nap már olyan gyorsan mentem a kanyarokban vele mint az aki már 5 éve megy ilyne motorral x10ezer kilométerrel maga mögött! akkor most miről is beszélünk, de lényegtelen amilyen technika a kezem közé került azt mindet a végsőkig kihasználtam!
nekem is megvan a véleményem mindenkiről itt mondhatnék még pár szép dolgot rád is a másikra is aztán még akkor is fellennétek háborodva miután kiderülne, h tényleg nekem volt igazam lényegtelen tudom a választ a viselkedésetekre!
amugy tomassssssss vízben nagy a szád biz ti gyere ki és inkább versenyezünk.... . . . .
amugy nálatok milyen idö van ?
nálunk gyönyörű csak sajna takarítok nekem nem telik takarítónőre
de ezt kívánja olvass csak vissza nem ebben a hozzászólásásban egy másikban, persze h többen értenek vele egyet mint velem mert többen vannak az ő szintjén tudásban és mindenki csak az ovatosságról beszél! én inkább élvezem azt amit egy ilyen motor ad és nem fogok ovatosan menni, ha megnézed akár az autósforgalmat akár a motorosokat azok szenvednek balesetet akik mindig lassan ovatosan mennek és egyszer kipróbálják milyen gyorsan menni azt beszarnak és elesnek! hehe na mindegy leszarom!
Szerintem azért csak beletalált a közepébe, ha így felkaptad a vizet, ugyanis sehol nem említi, még sorok közt se, hogy ezt kívánná neked. Ne is legyen úgy, csak óvatosan. Jól kened nem vitás, de szerintem többen értenek vele egyet, mint veled.
én másképp látom a dolgokat! sebaj inkább magadnak tartsd meg a véleményedet, kettőnk közül úgyis te fogsz előbb csattanni ha már ilyen jókat kívánsz nekem:)na csá
Üdv Mindenkinek!
Gondolom most aki teheti az motoron ül, én is most értem haza nemrég a melóból...szép idő van a motorozáshoz...
Szóval akit érdekel a MotoGp és nem látta az esti időmérőt azoknak írom:
Tegnap néztem az időmérőt élőben, tutti volt nagyon:
Lorenzó és Stoner vágta kifele a jobbnál jobb köröket, néha Pedrosa is beleszól, viszont NAGY KEDVENCEM Rossi szinte végig beállításokat csinált. Majd az utolsó 15percben kijött és ő is nyomott pár jó kört, de csak a 3.helyre volt elég.
Azután Lorenzó és Stoner hatalmasatt bukott, szinte mindkettőt le kellett hordágyon vinni apályáról. Később Stoner már a saját lábán ment be a mobil klinikára, viszont Lorenzót hordágyon vitték.
Lorenzó lehet rajthoz sem tud állni...
1.Lorenzo
2.Stoner
3.Rossi
Kezdés: 23:15 M1
csáooooooo tudom a video majd...
na tudod már kb menyien leszünk 1 én...?
várom már a barátom is siet ott lenni csak még jogsi kb kettő hét .. meg a motor forgalomba helyezése..
van benne igazság,amiket írtál.....
Bár én mindig csak a saját káromon tanultam eddig és ezzel azt gondolom nem vagyok egyedül...
De szerencsére tudtam megálljt parancsolni az egomnak és azóta komolyabban veszek egyet s mást...
Van aki(k)nél ez sajna már kivitelezhetetlen,mert esetleg ugy estek,hogy.........
És a baj mindig akkor jön amikor nem várja az ember...
Sokan ráfaragtak már olyanok is akik ismerték az utat a motorjukat és magukat......
Bár az is vitathatatlan,hogy olykor egyfajtat késztetést érez az ember,hogy legyőzze nem csak a másikat,hanem önmagát is,de erre tényleg ott a pálya.....
Ja....ha mégis feltörlöd az aszfaltot talán, akkor a sérüléseidet is át lehet rakni a hajléktalanra? Esetleg a fekete zsák alól is ki lehet jönni és befektetni oda egy másik valakit? Ha elgázolsz valakit és te nem sérülsz, azt is a hajléktalanra lehet verni?
NA EZEKEN KELLENE ELGONDOLKOZNOD!
amugy nálatok milyen idö van ?
nálunk gyönyörű csak sajna takarítok nekem nem telik takarítónőre
1.Lorenzo
2.Rossi
3.Stoner
Gondolom most aki teheti az motoron ül, én is most értem haza nemrég a melóból...szép idő van a motorozáshoz...
Szóval akit érdekel a MotoGp és nem látta az esti időmérőt azoknak írom:
Tegnap néztem az időmérőt élőben, tutti volt nagyon:
Lorenzó és Stoner vágta kifele a jobbnál jobb köröket, néha Pedrosa is beleszól, viszont NAGY KEDVENCEM Rossi szinte végig beállításokat csinált. Majd az utolsó 15percben kijött és ő is nyomott pár jó kört, de csak a 3.helyre volt elég.
Azután Lorenzó és Stoner hatalmasatt bukott, szinte mindkettőt le kellett hordágyon vinni apályáról. Később Stoner már a saját lábán ment be a mobil klinikára, viszont Lorenzót hordágyon vitték.
Lorenzó lehet rajthoz sem tud állni...
1.Lorenzo
2.Stoner
3.Rossi
Kezdés: 23:15 M1
na tudod már kb menyien leszünk 1 én...?
várom már a barátom is siet ott lenni csak még jogsi kb kettő hét .. meg a motor forgalomba helyezése..
Krissz
Az átlátszó, a sötét- és a világos füst ára: 13000Ft +postaköltség: sima postacsomagként (900Ft) A kék ára 15.000Ft + postaktg
Akit érdekel találtam plekót sradra!De a srácnál van minden évjáratra ha kell!Itt a mailje! "Gulyás Gábor"
És mellékelve pár kép;
Bár én mindig csak a saját káromon tanultam eddig és ezzel azt gondolom nem vagyok egyedül...
De szerencsére tudtam megálljt parancsolni az egomnak és azóta komolyabban veszek egyet s mást...
Van aki(k)nél ez sajna már kivitelezhetetlen,mert esetleg ugy estek,hogy.........
És a baj mindig akkor jön amikor nem várja az ember...
Sokan ráfaragtak már olyanok is akik ismerték az utat a motorjukat és magukat......
Bár az is vitathatatlan,hogy olykor egyfajtat késztetést érez az ember,hogy legyőzze nem csak a másikat,hanem önmagát is,de erre tényleg ott a pálya.....
NA EZEKEN KELLENE ELGONDOLKOZNOD!