Pl. 9400"amikor járatos volt a motorom első nap már olyan gyorsan mentem a kanyarokban vele mint az aki már 5 éve megy ilyne motorral x10ezer kilométerrel maga mögött! akkor most miről is beszélünk, de lényegtelen amilyen technika a kezem közé került azt mindet a végsőkig kihasználtam!"
Eszembe nem jutna ilyet leírni még akkor sem ha így gondolnám. A végsőkig te sose használsz ki egy ilyen motort max ha 1:55 mész a Hringen. Ahhoz meg kevés ha 200-nál átmész a szembesávba és úgy veszed a kanyart.
Na buzikám, ha már így beszélgetünk!
Az agybetegséged a te bajod, már mondtuk sokan.....látom neked se a szép szó, se a durva beszólások nem fogják rendberakni az agyadat.
De már mondtuk, hogy leszarjuk, hogy mikor baszod szét az agyadat valahol, csak ezzel ne másokat veszélyeztess!
Ha majd valakit telibevágsz remélem akkor is mi leszünk a buzik akik az életedet és legfőképpen a másokét próbáljuk megóvni!
Hajrá.....tekerjél nyugodtan csak próbálj meg gondolkozni is és ne magadat fényezd...
Huhhhh mi van itt :D Pár napig nem néztem be és annyi hsz van h nem győzöm olvasni... Am egy dologban nem értek veled 1et :D
"azok szenvednek balesetet akik mindig lassan ovatosan mennek" mondjuk ez nem igaz vagy én is közéjük tartozom
hali...
egy kérdés...
müszakira milyen gumival menjek
gondolom a vágott slick-et nem néznék jó szemmel...vagy igen?
Pályamidomos 600-as,de utcán is haszálhatóvá lett átalakítva..
van projektoros lámpa benne,tükrök,meg indexek is,na meg 200-as vágott slick...
igy vihetem,vagy gáz?
ha valaki tudja segithetne....
köszi
tudtam hogy vannak idióta motorosok,de ez már sok!ez olyan,mintha egy 5 éves hiperaktiv beteg gyerek kezébe,lőfegyvert adnál,csak idő kérdése,és valakit eltalál,pedig lőni sem tud
én csak annyit mondok hogy öndícséret = gyalázat
Nem akkor vagy jó motoros ha azt mondod magadról, hanem ha mások elismerik
Engem személy szerint nem érdekel ki hogy száguldozik utcán, 1x úgyis fennakad vagy egy trafiba, vagy egy autóba, magára vessen. Ő baja lesz, nem az enyém.
Nekem az a lényeg hogy még idén 2:10-et menjek a Hringen..De ehhez még fejlődnöm kell sokat
tudom csak célozgatni akartam.....
én szeretek ide fel jönni és a napi témákat nézni irni stb nem a nagy képű idiótákat nézni.....
öt ki zárva jok vagytok .
Hidd el kerord, hogy itt jó társaság van...nem kell aggódni...
Csak tudod ez olyan, mint más az életben, hiába mész a legjobb suliba, hiába költözöl a legjobb helyre, mindig fog akadni egy ember biztos aki kuplungos kicsit....HÁT VALKI NAGYON...
na látod ha mi túra motorosok vagyunk itt.. akkor te mi a faszé nem vonulsz át más fórumra ahol sport bolondok vannak ?
biz ti jobban örülnénk neki eddig úgy éreztem egy jo társasággal szoktam beszélgetni itt de ma kicsit kételkedtem mikor te irtál...
miért van az hogy többen osztanak ki mind helyeselnek neked?
ezen el kellene gondolkodni
csak a humor kedvéért írtam ajó arcot....
Hisz itt MINDENKI JÓ ARC!
Természetesen szólok amint kész agépem és egy nap nekiülök a melóhelyemen és megcsinálom neked a terveket...majd egyeztetünk...
Bakker...most keltem fel...kis délutáni szunya volt...reggel jöttem melóból és fáradt voltam....mind1...
GIXXXER600K7, most olvasgatom vissza a hozzászólásaidat....
Kezdeném egy dolog letisztázásával....SOHA NEM KÍVÁNTAM NEKED EGY ÜZIMBEN SEM SEMMI ROSSZAT, MAXIMUM EGY BALESETET A TE SZÁGULDOZÁSODBÓL VETÍTETTEM ELŐ, EZ NEM AZT JELENTI, HOGY NEKED KÍVÁNOM! NEM SZERETEM HA KIFORGATNAK!
Sajnálatos módon valami gáz van veled, mert értelmes, józan gondolkodású ember ilyeneket nem ír és nem csinál!
Mond ember neked VAN CSALÁDOD? IZGUL OTTHON ÉRTED VALAKI? ESETLEG GYERMEKED IS VAN? Mert ha igen akkor sajnálom nagyon őket, hogy a beteg agyad miatt izgulnak érted folyamatosan! Igen, jól értetted....szerintem aki lakott területen 250-et megy annak beteg az agya! KiCSIT FOGALOMZAVARBAN VAGY....nem arról próbálunk meggyőzni, hogy ne száguldozzál pályán, hanem arról, hogy KÖZÚTON NE SZÁGULDOZZÁL! Kit zavar ha pályán húzod neki, ott csak a te életed a tét, de kint közúton mindenkit veszélyeztetsz ezzel!
Egyébként saját magad ellen írsz, mert csak azt erősíted ezekkel amiket írsz, hogy hamarosan valami gixer lesz....el ne meséld már nekem, hogy te kiszámítottad, hogy a busz mögött fél méterre fox megállni, és hogy mindez tudatos volt.......?! Elárulom, ha 30-40-el többet mész, akkor már tudnál pontos leírást adni a busz hátulját képező anyag keménységéről!
Áruld már el nekem, hogy mit csinálsz 250-el egy lakott területen belül, ha keresztben valaki kijön eléd, mert pont az idióta hülye ember pont nem számol egy 250-el jövő motorosra......pedig szinte minden napos az ilyen, mert szerinted így kell menni, hogy az embernek ne essen baja, mert így a tutti ugy?
Nem is tudok mit mondani rád, mert tényleg csak sajnálni tudlak.....tiszta szánalmas, hogy belekeversz itt mindenkit....mi aköze a száguldozásnak a romákhoz ember? Nekem vannak roma ismerőseim, akik tűzbe tennék értem a kezüket, pedig magyar vagyok....és normálisan élnek mint bárki más,,,,vagy neked értük nem kár...remélem összefutsz egy-két rátermettel és elmondhatod ezt nekik is, de gondolom ahhoz már nincs elég kraft benned!
Te fikázol itt embereket, hogy túramotorosok? Mi vagyunk a balfaszok? Te vagy a KIRÁLY?
Legyen...én maradok itt a többiekkel balfasz túramotoros, csak mi legalább még jövő héten nagyobb eséllyel fogunk itt fórumozni és írogatni, de ha te így folytatod előbb utóbb elhagy a szerencse, mert ez eddig nem a TE TUDÁSODON MULLOT, HOGY NEM TÖRTÉNT BAJ AZT UGYE VÁGOD? Egyébként a MotoGP-ben sem kellenél sehová, mert ott olyanokat szerződtetnek akinek ha azt mondják, hogy ez így nem jó, akkor az nem visszaszól és fikáz, hanem megpróbálja úgy csinálni....ENNNYI!
Kerordot is fikázod, hogy egyenesen gyorsulni nem kell ész, kanyarban menni gyorsan meg igen.....még jó hogy van köztünk egy ilyen agyas, mert mit is kezdenénk itt mi agyatlanok nélküled a fórumon?
Szerintem a szitkozódás és fikázás helyett inkább gondolkozz el ezeken amiket írtunk, mert nem MI NEM FIKÁZNI AKARUNK TÉGED, MINT TE MINKET, HANEM AZT PRÓBÁLJUK BELEVÉSNI AZ AGYADBAN, HOGY EZ NEM KÖZÚTRA VALÓ ÉS EZT NEM KELLENE ÍGY CSINÁLNOD, MERT SZERETNÉNK HA MÉG KÖZTÜNK MARADNÁL!
Kívánom, hogy semmi gond ne történjen veled és te se okozz másoknak semmi tragédiát!
Ettől függetlenül én elzárkózom tőled, mert amiket itt írtál az nem GIXERES-HEZ, de még motoroshoz sem méltó....
VIGYÁZZ MAGADRA ÉS MÁSOKRA IS AZ ÚTON....
Csáó kerord!
Igen tudok segíteni.. A program neve Adobe Photoshop lehetőleg minél újabb verziója pl: CS4 asszem én ezzel csináltam...
A probléma ott van, hogy ha nem ismered a progit akkor nem fog menni...
A hozzászólásaidat olvasgatva jó arc vagy ezért szívesen meg is csinálnám neked, de az a jelenlegi gond, hogy beszart a laptopom winyója és kb 1-2hét mire a service kicseréli.
Tehát ha tudsz ennyit várni, akkor megcsinálom neked, csak majd át kell hozzá küldened a terveidet pü-ben...
Eszembe nem jutna ilyet leírni még akkor sem ha így gondolnám. A végsőkig te sose használsz ki egy ilyen motort max ha 1:55 mész a Hringen. Ahhoz meg kevés ha 200-nál átmész a szembesávba és úgy veszed a kanyart.