Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én legalább nem pazarolom a benzint, hanem az utolsó cseppjét is elégetem nem úgy mint egyesek
Rendeltetés szerűen szetküldöd. Node sebaj Tied azt csinálsz vele amit akarsz...
köszi, látom itt van is hozzávaló lamellaszett:D annyira nem értek a műszaki részéhez és egy másik oldalon láttam fém lamellákat, itt pedig vmi más anyagból vannak és, h mi a különbség?
vigyázok én a 600-ra csak is rendeltetés szerűen használom megkap nálam mindent a motor, csak ha kivan használva a teljesítménye akkor idő elött kopnak az alkatrészek:S kuplung most elkopott:S motorja viszont kitűnő elsőosztályú, erős, kijelenthetem, h nem erősebb az r6r blokk a gixxer blokknál hiába írja a yamaha, h 136nem tudom hány lóerős:D
1000motor pont hozzám lenne való:D azt kevésbé használnám ki:D
Lehet nagyon hozzászokott a krosszgépekhez, azoknál meg nincs finomkodás...
nem való neked 1000-es motor, a 600-ast se becsülöd meg
Nemtom. Szerintem nem.
www.pinkmotors.hu Talán itt van.
nem tudsz véletlen olyan webshopot ahonnan megtudnám rendelni a cuccost?
olajat érdemes cserélni miután új kuplungszerkezet vagy lamellák kerülnek bele? 1600km van olajcsere óta benne!
jó vicc most aztán olyan csúszókuplung van benne h jujjjj :S
Há rá van írva, hogy CSÚSZÓ kuplung van benne.
1nap gyorsulás taszáron volt a kuplungban plusz egy csomo egykerék és stb... ma feladta:S remélem nem égett meg a kuplungszerkezet amikor megcsúszott először, utána hazáig alapjáraton mentem, remélem csak a lamellákat kell cserélni
Ha nem hát nem. Valszeg csak lamella csere lesz. A gyári biztos 20 felett van.
Kizárt. Ha 500km után csúzik meg akkor is rádverik. Mondjuk nem véletlenül.
kuplung-ra van garancia cserélnek ilyet gariban?
nem basztam el semmit csak húztam neki a gázt:D azt be kell vallanom h gyilkolva volta motor kivolt használva minden porcikája!
Számból vetted ki a szót.
2-3X ennyit kell bírnia. Valamit elbasztál már bocs.
ja és cserélt már vki itt a fórumon a hasonló gixxerében mint az enyém kuplungot? és mennyit bírt neki? enyémben még csak 14500kmvan és most feküdt ki:S
cső srácok!
előbb értem haza motorozásból és elkezdett csúszni a kuplungom de mint állat 6000fölött csak üresen forog:S előzmény gyorsultam vele úgylátszik ennyit bírt:S
kérdés! elég ha csak lamellaszettet veszek bele és azt cseréltetem ki vagy pedig komlpett új kuplungszerkezet is kell? mennyi egy gyári lamellaszett bele? mennyi egy komplett kuplungszerkezet? előre is köszi!
Tevére? Persze, de csak a májkrém dzsexon nevüre.
De be fog rohadni, aztán akkor 1szer csak kakukk... Hidd el, szedtem már szét pár megázott telót, meg GPS-t, meg laptopot.
Vagy elcseréled egy tevére?