köszi, látom itt van is hozzávaló lamellaszett:D annyira nem értek a műszaki részéhez és egy másik oldalon láttam fém lamellákat, itt pedig vmi más anyagból vannak és, h mi a különbség?
vigyázok én a 600-ra csak is rendeltetés szerűen használom megkap nálam mindent a motor, csak ha kivan használva a teljesítménye akkor idő elött kopnak az alkatrészek:S kuplung most elkopott:S motorja viszont kitűnő elsőosztályú, erős, kijelenthetem, h nem erősebb az r6r blokk a gixxer blokknál hiába írja a yamaha, h 136nem tudom hány lóerős:D
1000motor pont hozzám lenne való:D azt kevésbé használnám ki:D
1nap gyorsulás taszáron volt a kuplungban plusz egy csomo egykerék és stb... ma feladta:S remélem nem égett meg a kuplungszerkezet amikor megcsúszott először, utána hazáig alapjáraton mentem, remélem csak a lamellákat kell cserélni
ja és cserélt már vki itt a fórumon a hasonló gixxerében mint az enyém kuplungot? és mennyit bírt neki? enyémben még csak 14500kmvan és most feküdt ki:S
cső srácok!
előbb értem haza motorozásból és elkezdett csúszni a kuplungom de mint állat 6000fölött csak üresen forog:S előzmény gyorsultam vele úgylátszik ennyit bírt:S
kérdés! elég ha csak lamellaszettet veszek bele és azt cseréltetem ki vagy pedig komlpett új kuplungszerkezet is kell? mennyi egy gyári lamellaszett bele? mennyi egy komplett kuplungszerkezet? előre is köszi!
1000motor pont hozzám lenne való:D azt kevésbé használnám ki:D
előbb értem haza motorozásból és elkezdett csúszni a kuplungom de mint állat 6000fölött csak üresen forog:S előzmény gyorsultam vele úgylátszik ennyit bírt:S
kérdés! elég ha csak lamellaszettet veszek bele és azt cseréltetem ki vagy pedig komlpett új kuplungszerkezet is kell? mennyi egy gyári lamellaszett bele? mennyi egy komplett kuplungszerkezet? előre is köszi!
Vagy elcseréled egy tevére?