Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://biker-world.hu/kategori...(AD31)&hivo_cat_id=74&h
_hivoszint_id=3&h_cat_id=74
Ilyet teszek bele, asszem bírni fogja egy darabig.
ööö nekem hosszú ut után és világilásat indítok többször vagy véletlen lefullasztom akkor van hogy nyenya az indítás ....tolás a vége.....
én 12 ért kaptam ...
Köszke!
Ha melegen egymás után többször beindítod, az önindító nem szokott kicsit erőlködni?
Szóval, csőkulcs, imbusz, meg villáskészlet elég? Mondjuk szomszéd autószerelő, szóval el vagyok látva. Még 1800 km az olajcseréig, azt megvárom, és akkor kicserélem, vagy majd ősszel. 20 ezer a lamella.
nincsen de csak csavarok vannak stb ki kivitelezhetö férfi ésszel könnyen
Le tudnám, ha értenék hozzá . Lekapom a jobb deklit, oszt? Kell vmi célszerszám? Esetleg robbantott rajzod van?
ez kőnyű most mértem ép
alap.... 12.9
ford...13.4 13.8
én is csak lamellákat cseréltem nem rég....
és kőnyű te is megtudod otthon..
Lamellaszett-csere nálam is játszik, engem az érdekelne, hogy elég a lamellákat megvenni, vagy kell még vmi más biszbasz is? Amúgy úgy tudom, hogy a parafa alapú lamellák a legjobbak.
SRAD-os kollégák!
Ha valaki le tudná mérni, hogy mennyi a töltőfeszültsége tól-ig a srad-nak (alapjáraton illetve emelt fordulaton) egy multiméterrel azt nagyon megköszönném!
Éljen, éljen!
Akko jövő héten csavarok le Szarvasra, ha a munka engedi.
Csatlakozok a többiekhez. Sok-sok balesetmentest!
Tudsz menni 2km-t 1keréken?
Gratu! Aztán vigyázz arra a szép gépre!
gratula ezerrel :)
Én úgy értelmeztem hogy picit mérges voltál az előbb de nem akartál senkit megbántani, éshogy legyél úgy elfogadva ahogy vagy.
nem azért mondtam!
Nem kell aggódni, itt szerintem nem sértődik meg senki ha néha beszólnak neki. Nem vagyunk kislányok.
az előbb egy picit mérges voltam elborult az agyam nem bántani akartlak meg senki mást se itt a fórumon, én arra használom a motoromat, h minnél gyorsabban tudjak menni a kanyarokban, illetve ha arról van szó akkor megyek akár 2km-ert is egykeréken engem ez tesz boldoggá!
Az oké, de mindennek van határa. Én amúgy azért vettem a gépet hogy a plázák előtt menőzhessek vele. Lehet divatmotoros vagyok mert nem küldöm szét? Mindegy lesz@rom.
Hali srácok!

Levizsgáztam! Keddtől tolom a Gixxerbe a km-eket!
ez,h pályán többet kap egy motor erről én vitatkoznék.ott max a célegyenest mész végig nyélen,többi helyen kapcsolgatnod kell.
corsaro-s srácok mondták,h nem egy olyan utcai motorral találkoztak aminek "rosszabb" volt a blokkja mint egy versenymotornak
(közel azonos km futás esetén)
na de nem kötözködni akartam!
barátom pályán mégtöbbet kap egy motor, akkor miről is beszélünk nem túrázásra vettem ezt a motort se! ezek a motorok azért vannak, h száguldozzunk velük nem pedig gurulni erre arra szépen csendben!