Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem tudás hogy 250-260 nal mész lakott területen az felelötlenség!
Jó.
Elméletileg felvettelek msn-en
Te nyomulsz csak utcán. Aki utcán megy az mind túramotoros.
azt írtok amit akartok leszarom ezt a fórumot csak túramotorosok vannak itt is!
Ez a beszélgetés kezd egyre szánalmasabbá válni. Világos miért nem jössz ki a ringre.
most ere mit irjak és ha az ép normális fajta ezt te tudod ép mikor hajtasz és csuszol ép neki... és látod á semi gond csak egy cigány .. hát le het meglincselnének nem védem a cigányokat az igaz de inkáb te vagy idiota ha nem birsz a véredel enyi
Akkor nem mi ölünk meg hanem a cigány family
Remélem ezt a sünök közül olvassa valaki és megtalálnak,bemérnek és az összes hajléktalan spanoddal együtt jól seggbekúrnak... csak gratulálni tudok ehhez a hsz-edhez.Még büszke is vagy erre...túl sok felelősség nem lehet benned...majd ha elcsapsz egyszer egy utcán átfutó 5éves kislányt aki a helyszinen meghal,neked meg semmi bajod nem lesz akkor majd újra átgondolod ezt.Bár ki tudja...lehet az sem sokat jelentene neked.Széles utat.
és ha cigány anyukát ütök el akkor is ez a véleményed
ha majd elütök egyet akkor szólok neked és megpróbálhatsz megölni meg stb... hehe
hát igen a 600as már nem mutat újat nagyobb gép kell:) fékezésel sincsen semmi próbléma, múltkor kb 180satú busz mögött úgy 80méterre voltam a búsztól mikor megláttam h nem férek el satúztam egyet és megálltam a búsz seggében kb fél méterre a seggétől és még megse ilyedtem ezt képzeld el mert ahógy elment a kamion már egykeréken előztem a buszt! ha szerzel szponzort akkor megyek a Gp-ben:D
egéségedre én ere anyit mondok hogy jo példa én halott szálito vagyok ép szoval én látam már pár esetet az éltben gondolhatod motorosokat szét esve stb söt nem is gondolnád menyit sajna ... nem veled van a gond hogy nem figyelsz hanem az autosokal aki le is szar nem veszi figyelembe hogy te is létezel pl egy gyerekes anyukát telibe kursz .. én bizti megölnélek ujra klonoználak és ujra megölnélek .....
erre a beszólásodra is büszke lehetsz!majd ha elüötsz egy kisgyereket netalántán akkor is vigyorogjál majd hogy te vagy a jani
most olvasom mit is irtál!szerintem a motogp be lenne a helyed mert ezek az utcai motorok neked már kevesek!mindent kicssavarsz a motorokból! de gondolom mint a hülye gyerek megy egyenesen és huzza neki!azt nemnehéz nem is azzal szokott a baj lenni hanem mikor meg kell álni
leszarom mennyem mindenki túrázni, ÉN inkább motorozni megyek!
én lakott területen belül 180-an 200körül szoktam gurulni de volt már h 250-60al mentem végig és még itt vagyok!
hát jah egynesben a legjobb húzni neki ott nem kell koncxentrállni mint kanyarban oda ész nem kell hehe jó kis egynesek ááá
ne arc nélkül irogass more! ha simsonod lenne akkor simsonod engem nem zavar:) nincs itt senkinek mindenki csak túrázik:(járatos motort is csak addig pörgettem amig akkor azt szabadott de lényegtelen!
én is csak egyenesbe mernék .
azt is modjával....
leszarom mit irsz de tudod hogy igazam van meg a többieknek is!
nagyon vagány vagy hogy járatósan igy meg ugy vágtad!és ha simsonom lenne mi lenne? nem lehet mindenki olyan gazdag mint te
ezt te gondolod szerintem csak hogy többen értenek egy.....
ha örűltködsz akkor van a baj inkább akkor menj pályára stb ahogy irták.... én kb 10 11 éve motorozok nagy motoral életem elsö motorja kava 1.1 es az meg nem kicsi és sosem voltam örült mindig meggondoltam hol huzom neki és tesék hála istenek még sosem estem stb jo ez biztos az autosok on is mulott sokat de akkor is csak dobd el egy évben egyszer a motort véletlen ne adj isten meg is hal valaki ez miadt már is lerongyolod a véleményed.. én ugy vagyok ezel ha menözni akarok jo tegyük de ott ahol tényleg nincs senki semi forgalom stb és perszeeeeeeeee egyedül........
legalbb fedd fel a kiléted frissen regisztrált simsonos barátunk:)
Ááá, tököm, nincs 2 órája, hogy tele lett a hócipőm a melóval, és hazajöttünk. Azóta hűsölök, kajálok, és próbálom kitalálni, hogy hova kivel, és mért menjek. A kép szerdai, akkor voltunk Balatonon, igazából 45 perc lenne Kenese, szóval most is mehetnék, van egy jó ki szabadstrand, csak a parkolás 400 ft. de egyedül nem mek. Nem vagyok a híve a versenyzésnek (kanyarvadászat), de gyorsulhatunk majd.
jaaaj de kemény vagy!majd mikor telibevágsz valakit vagy valamit és netalántán életben maradsz is ezt mondd!mert előbb utóbb az lesz a vége