Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igeeen, biztos a hozzám hasonlók szenvednek gyakrabban balesetet és nem a magad fajta, aki versenyszinten motorozik az utcán. Biztos én leszek az aki fejre áll mert normálisan megyek és te aki 200 felett repked ezeken a "KIVÁLLÓ UTAKON" pont te nem fogod elmérni pl. a féktávot!
Végül is ez teljesen logikus....mond te ezt tényleg így is gondolod? Mert akkor ezért tart itt, ahol tart a motorosokról lévő vélemény.....
Te aki nem mész pályára, mert az drága és ehellyett mindezt közúton folytatod, pont te vagy akkor az aki sosem fog hibázni, vagyis kevesebb az esélye a hibázásra, mint annak aki normálisan motorozik. Biztos én foglak majd téged telibeverni a mátrába, mert átsodródok a te oldaladra, ahol te szépen, ügyesen tekersz 200-al mi? Jobb lett volna szerintem, ha ezt a kis véleményedet nem írod le, mert ez nagyon nagy felelőtlenség amit írtál.
Mond, te szoktál pl. motogp-t nézni? Tegnap volt este az időmérő.....olyat bukott Lorenzó és Stoner, hogy ma lehet fuccs a versenyüknek! Miért írom ezt? Azért mert te is azt hiszed, hogy ha ismersz egy helyet és már mentél ott soxor, akkor fel tudsz mérni jól mindent és te nem hibázhatsz, mert már ismered, ELLENBEN A MAGAM FÉLE BALFASSZAL SZEMBEN AKI NORMÁLISAN MEGY ÉS MAJD EMIATT ÁLL FEJRE.........szóval ezek a GP-s srácok oda-vissza tudják a pályákat mert nem először mennek már rajta és mégis hibáznak....pont te nem fox hibázni ugye?
Hadd ne említsem, hogy a közúton egyéb olyan dolgok is vannak, ami pályán nincs(forgalom, állatok..stb)....tehát szerintem gondold át ezt a dolgot józan ésszel, hogy mit is írtál...
Egyébként ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy mit is írtam az egykerekezésről is......ja és én elzárt helyen gyakorlom....és nem a városban fogom mutogatni tudásomat, mert ki lehet menni erre alkalmas helyre és ott is lehet mutogatni a haveroknak.......nem arról szól a mutogatás, hogy a városban....
Remélem nem sértődsz meg, de ezeket én így gondolom...
nem én leszek az aki a mátrában vagy a mecsekben telibever mikor az asszonyal motorozól! inkább a hozzádhasonlók szoktak balesetet szenvedni akik nem tudják felmérni a dolgokat! egykerék: este pont te írtad, azért akarsz egykerekezni, h megtudjad mutatni az embereknek bent a városban, h milyen ügyes is vagy, a hajléktalanos dolog pedig pár hete műkődik olvass utána nincsen kedvem már kifejteni mégegyszer hogyan is műkődik!
kurva meló..ilyenkor érek mindig haza...
én kérök elnííízést
már csak 25nap és gixer
hmmm ebben van valami... csak gondoltam bele okoskodom máán én is..
De téged ez nem is érint nem? 2 éve ígérgeted, hogy jössz tata.
oké a számítás,csak azt az üzemanyagot nem számoltad bele ami alatt oda-vissza megjárja/juk... nekem az plusz 8ezer huf legalább. :)
na ere én is helyt ado k .. pont igy gondolkozok én is .
A szakértő!
25-30ezrek ?
kakucs 4ezer forint
hungaroringen az aszalós esti motorozás pedig 10ezer
nem tudom hogy számoltál te 25-30ezret.
1hónapba egyszer eltudsz mennyi az is jó.

de figyelj itt egy gyors számítás:
Bp-Hring benzin: 5ezer (mondjuk azt hogy sokat mész)
akkor még a pályadíj 10 az még akkor is csak 15ezer forint

de nézzünk akkor egy Kakucsi napot.
Pestről jössz legyen megint egy tank benzin: 5ezer kb meg a pályadíj 4E az is csak 9 de legyen 10ezer a benzin árat miatt.
Hát én nemrég vettem a Bartha Lacitól BT002 vágott slicket és 3 pályanap óta tart. Még kettőt simán bírni fog. Persze mostanság csak 2:10-2:12 között pilinckázok meg a Tizedes is elég gyengus gép úgy, hogy minden tiszteletem azoké akik egy pályanap alatt kinyírnak egy normális hátsó gumit egy 6kilós mocival.
Bakker, én kimennék pályára szívesen, de nem minden hónapban. És őszintén szólva most ezekben az időkben nem engedhetem meg magamnak, hogy 25-30ezreket kidobjak egy pályanapra....
És még sok olyan felszerelés és tartozék van amit be kell szereznem a motorra és inkább oda költöm a havi megspórolt gubát.
De mindem tiszteletem azoké a motoros társaké, akik ha megengedhetik maguknak, akkor pályára mennek száguldozni.
Ne haragudj GIXXXER600K7, de nem értek egyet azzal, hogy te a mecsekben, vagy a mátrában teszteled a versenyképességedet, mert én lehet szeretnék odamenni párommal egy jót kerülni és nézelődni, te pedig elmérsz egy versenyszituációs féktávot és telibeversz....
Ez a száguldozós dolog nem a közutakra való, persze ezzel nem azt mondom, hogy néha tiszta úton ne lehessen egyszer meghúzni, de azt is mindig ésszel.
Szeretem én is a sebességet, de az életemet is és vigyázok, hogy főleg más életét ne kockáztassam.
Egykerekezésről pedig ugyanez a véleményem....nem állandóan akarok kerekezni és nem is mindig jaszkari a lényeg, csak jó ha úgy csinálom, hogy biztos vagyok benne.
Egyíébként nagyon érdekel és vonz a stunt-olás, csak féltem a gépemet...de lehet átépítem egyszer....
Ez a hajléktalanos dolog meg kicsit bűzlik....akkor mindenki így csinálná....
nemfognak tudni mit csinálni el kell hinniük!
baszus ez a cordura ruha baszottul izazt hosszú úton be izzad a tököm is mindig . . . . .
vagy lehet meleg van
és pont nem fogják megfingatni a hajléktalant és azt is elhiszik hogy a 2,5 millás motorodat odaadtad egy hajléktalannak.
egy másik oldalon leírták pontosan a feltételeket! illetve én azt mondom a rendőrnek, h a hajléktalan nekem ezeket az adatokat adta meg a jogósítványáról és kész el kell fogadnia!
"Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy egy valótlan tartalmú magánokirat akár büntetőjogi felelősségre vonást is eredményezhet."

Meg itt nincs szó ki és milyen feltételekkel vehet kölcsönbe járművet..
ránézésre tudjon motort vezetni? Szerintem ez hülyeség...Jogsi a lényeg..Gondold át, jogszabályban hol van olyan hogy "ránézésre tudjuk motort vezetni"? Meg kinek a nézésével kell nézni? Mi lenne a mérce?
én úgy tudom, h nem kell jogosítvány hozzá csak fizikailag legyen olyan állapotban ránézésre h tudjon motort vezetni
ha olyannak adod kölcsön papíron a motort akinek nincs A kategóriás jogosítványa szerintem szabálysértést, de lehet hogy mégsúlyosabb bűnt követsz el, ergo megfingathatnak érte nem is kicsit. Hajléktalannak meg ritkán van A kategóriás jogsija Hidd el a rendőrök se hülyék..
156km-re lakók pestől!:) lábon nem mennék mert mivan ha eldobom! én teljesen másképp számolom mint te nekem 40alatt sehogy se jön ki! ez a legkevesebb! 300ezeres csekk pedig nemrég megszűnt az alkotmánybíroság megszavazta azt h ne lehessen megbüntetni az üzembentartót akkor se ha nem ő vezette a kocsit recept egyszerű keresni kell egy hajléktalant aki fizikailag képes a motorozásra vagy autóvezetésre írni egy kölcsönbeadási szerződést és kész a rendőrség nem tud mit tenni mivel a hajléktalanon nem hajtható be a bűnti! de én most lépek!
csáo!
pályanap: 13.000
135km-re laksz pesttől, oda vissza számoljunk 300 km-et = 2 tank benzin = 8000 Ft
Ha nem szar vágott slick-et vennél amivel már kb 100 pályakört mentek, akkor nem egy nap/gumi lenne a mérce
Hidd el, senki nem vág meg addig slick gumit, míg használható.
Pályán még egy tank benzin = 4000
ez akárhogy számolom 25ezer, gumi nélkül. Gumit meg utcára is kell venni. Ráadásul pályán csak a széle kopik, utcán meg a közepe..
Persze lehet menni utcán is, ott is lehet ökörködni, hajtani, mátrázni meg hasonlók, csak láttam én már sok embert letakarva fekete nylonnal..Engem is ütöttek már el, szóval utcán már csak poroszkálok..Ráadásul ilyen magas bünti árak mellett nem is akarok kockáztatni egy 300ezres csekket..
1x kapnak el, aztán abból el lehet gondolkodni hányszor jutottál volna el pályára
De ez csak tanács..Megvan a feelingje az utcai motorozásnak is, de sose láttam még olyat hogy valaki elment pályára és azt mondta szar, csakis utcán motorozok, de sokat láttam már olyat hogy elment pályára, aztán elment kivonatni a motorját, felpattintott egy pályaidomot, aztán azóta csak pályázik. Mondjuk én a kettő közöti átmenet vagyok, utcán is használom a vasat, de inkább csak melóba járáshoz..Lámpás pályaidom oszt csá..Nekem már csak a festés van hátra...
nem tudjátok hol lehet letölteni megszerezni stb azt a progit amivel meg tudom csinálni nézni az uj festésem a motoromon elöre.... látam multkor .....
nekem utcán elszokott fogyni egynap alatt 1hátsó gumi első az kibir pár napot! persze csak akkor mikor a mecsekben motorozok! számoljukn csak pályadíj egésznapra: kb 15-16ropi vagy több... útiköltség legolcsobban 10-12ezer, 1garnitúra vágottslick kb 20-22ezer, kaja pia... az is pár ezer.... motorba benzin...ha csak a hátsógumi lesz kuka akkor legyen kb 40ezer és akkor csak egyí napot motoroztam a hónapban ha kétszer háromszor elmegyek motorozni az értelemszerűen 2-3szor ennyi 40ropiból egészhónapban motorozok utcán kedvemre!