néztem a képeken elég langyos a tekinteted hehe nekem is van pénzem pályanapra nem erről van itt szó, nem mentegetőzni akarok mielőtt azt hiszed, h megijedtem tőled, barátnőd szólt hozzám én pedig nem voltam kiváncsi az ő véleményére! te buziköcsögfasszopógennyláda
Há most már én is vazze. Ezt meg kell nézni. Hallod-e gixxer összedobjuk neked az összes költséget oszt lássuk mekkora ász vagy! Ha 2:15 alá mész fejet hajtok előtted.
Hallod te gixxer 600!
Ha jól emlékszem ki volt töltve régebben az adatlapod,,, és egyidősek vagyunk de hogy te mekkora egy beképzelt paraszt gyökér gyerek vagy! Még hogy kicsi a 600 meg "csak" ennyit meg annyit megy! Ráadásul sértegetsz másokat akkor ne csodálkozz ha téged is fognak mint pl most én teszem! Pontleszarom hogy mennyivel mész meg milyen felelőtlen idióta vagy -- nem az én bajom, de visszaolvasgattam és már én se bírtam ki szó nélkül! Na hajrá vagány barátocskám!
nekem a fél npaom elmenne az utazással! de tudod mit gyere le vidékre lakjál ott és megtapasztalod amit mondok neked de lényegtelen már nem foglalkozok ezzel többet
A kurva anyád.
Gyere köcsög, nyomjuk utcán. Én pályázok is... és utcán is megyek, mégsincs nagy pofám. Gyere meccseljünk, és bedobjuk a forgalmit. A győztes visz mindent, a vesztes takarodik a faszba. Most mutasd meg, hogy nagy fiú vagy.
Most neked mit ártott Elisa? Értelmesen és egy nöhöz méltóan beszéljél vele, mert ö nem bántott téged ilyen szavakkal!
Nehogy te mond már meg, h ki írhat ide vagy sem!
Valakit ki fogsz majd hozni a béketüréséböl és majd leszoktat a kis stilusodról!
Nekem erről az a vicc jut eszembe amikor megy a pali az autópályán a szembeforgalomban és azon tűnődik hogy miért annyira hülyék a vele szembe jövők... Érted-e?
nem drága, csak messze van nem úgy mint egyeseknek akik egy köpésre laknak tőle és lábon is kimehetnek lényegtelen de aki vidéki annak 3szor vagy 4szer van annyiban egy pályanap! inkább utcán motorozok mindennap minthogy 4 hétvégét pályán az elég uncsi lenne nekem mindennap kell motoroznom
hagyjátok már a srácot, fiatal, heves, úgyse tudtok vele mit kezdeni. Úgy megy ahogy akar, nem fogja egyikőnk tanácsát se megfogadni. Ha pukkan vagy ottmarad, Ő baja lesz nem a miénk, engem nem érdekel. Ha meg magával visz valakit, az Ő családját fogják kiírtani nem az enyémet, én leszarom hogy fogja fel az életet. A trágár kifejezések és egymás buzizása nem idevaló, azt be lehet fejezni. Beszélgessünk normálisan egymással..
Egy nulla.