Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarul gyenge a géesikszered, és féktávon próbálod leizzadni a hátrányt?
Ahoz kéne egy rendes lábtartó is...
Te Danny!!!!!!
Tudod mi aza látvány, amit a Hringen a legjobban szeretek? Amikor az R1-es segge feltűnik előttem féktávon. Mert akkor tudom, hogy a következő kanyarban előzés következik. Mégpedig lapon, külső íven.
Köszi szépen, megvan a száma, beszéltünk mar többször.
Nekem egészen más jellegű dolgot kellene csinálnia, elektronikát kéne bütykölni.
Teljesítménynövelésre csak a géesikszereknek van szükségük, R1-esnek nem nagyon!
Ja, nem olvastam vissza. Bocs!
Viszont az az RPM kütyü nagyon érdekel. Már régóta fenem rá a fogam (és pénztárcám) Csak ne kellene most gumit is vennem Kurva Pancsi ring egy nap alatt megzabálta a gumim 60%-át. A Hring ahhoz képest tükörfelület.

Azt megteszem neked én is!!
GSX-R találkozón ünnepélyes keretek között!!
Meg kéne gyújtani!
Ha gondolod megkérdezhetem hogy mit tud vele csinálni
846-os hozzászólás!
2000- es évjáratú R-1. Karburátoros.
Köszönöm, Vitéz!
Pudi, ha injektoros, akkor bármi, nemcsak Zsuzsika
Nem csak Suzukival, mindenféle motorral. Yamahával is természetesen! Mostanában sok kawás embert is láttam nála
Szia Danny,
Pontos árat még én sem tudok, mert még nem egyeztettem a Csabával. (Annyi dolgom van, hogy szétesek és jövő hétvégén GSX-R kupa.) Akik eddig voltak nála, azt mondták 15-20 pénz között mozog a behangolás. Ez csak a fékpadon lévő összehangolása a légszűrő-kipuff-injektor triumvirátusnak.
Amikor beszéltem vele említett egy Power Module-t, amivel az ECU-t lehet állítani. Nem tudom pontosan hogyan, talán az injektortérképet változtathatja. Ez - ha nem tévedek - 55 ruppó.
A honlapján www.prop-tech.hu fenn vannak a termékek leírásai. Sztem nagyon korrekt és nem akkora lehúzás, mint a PC II v. III. mert tök ugyanazt tudja.
Szia Vitéz!

Csaba barátod csak szuzukival foglalkozik, vagy esetleg lehet őt molesztálni egy kispályás jamakkával is?
Az elöbb félre olvastam a kérdésed
Azt olvastam hogy milyen ábrán... na szóval hogy milyen árban
Így már más. Na szóval a többi hasonló munkákat végzőknél PL.Kalivoda) olcsóbban.
Ha szerenél valami konkrét dologról árat tudni megkérdezhetem neked!
Nem tudom... olyan nagyon nem értek ám hozzá, csak azt tudom hogy nagyon jól el vannak találva a motorok amik nála voltak. Mindenki nagyon elégedett és jelentős teljesítmény növekedést tud elérni. Ha gondolod megadhatom a mobil számát.
Milyen árban dolgozik a Csaba?
Nem tudom mennyire hangszigetelt a Csaba műhelye, de ha majd állítják a drágámat, azt hiszem azt Te is hallani fogod.
Jó helyen lesz a motorod, Csabi tudja a dolgát!
Egyébként a műhelyétől, kb 100 méterre laknak a szüleim és ott tartom a motorom.
Ha épp előveszem vagy leteszem akkor láthasz, főleg hallhatsz!
Szia Vitéz,

Hát igen, hamarosan muszáj lesz megfordulnom arrafelé, vinni akarom a dögöt a Csunderlich Csabihoz beállítani, mert nem tökéletes a sportlégszűrő és a kipuff összhangja. Viszont engem motorozni tuti nem fogsz látni, max. az utánfutón a gépet, mert én utcán nem tudok vele menni.
De majd nagyon figyelni fogok, hátha látlak Téged v. Frankyt.
homi=holmi!!!!!!
Szeva Ricco!

Téged nem láttalak!!

Nem ütjük el a spontanitás és a meglepetés adta örömöket homi megbeszéléssel és lefixált találkozóval...
Nem olyan nagy város Esztergom hogy sokáig el bírjuk kerülni egymást. Bár ma biztos nem lesz tali motorral mert itt esik az eső.
De ha Te eljössz Egomba, akkor írj és azt megbeszéljük, ha már olyan nagy utat tennél meg.
érdekes kipu
mennyi $ egy ilyen szett ?