dik itt mindenki ekkor istencsászár, hogy 150-nél kezd fékezni?
na kipróbálom én is ezt... eddig nem mertem addig engedni.
de esküszöm, ha kint lesztek a pályanapon, amelyik hamarabb húzza a féket leengedem a kerekét!
Túró? Ki ment szombaton a 19-es rajtszámú ZX-6-ossal? Aki a célrarában kirepült a kerítésen túlra.
Balage most küldte el linket amin vannak a képek a motorról. Durva...
Nekem kell, hogy leérjen, mert így érzem, hogy hol járok! Aztán már nem erölködöm, hogy visszahúzzam!
Erre lehet mondani, hogy használom, tehát nem árt, ha bírja! Na ez olyan! De mindegyik elfogy elöbb vagy utóbb!
Nagyot mondtam ugye!
A héten viszem vissza, mert nem bántottam amit adtál.
Jó lett a racing folyadékka. Bejön a kar 1 centit és ott már harap mint a cápa. Volt, hogy a 200-as táblánál raktam fel 6.-ba, 150-után fék és még így is túl sokat lassultam. Szóval úgy tűnik a folyadék megoldotta. Viszont teccik a cucc és ha elkopott a gyári, akkor tőled veszek majd ilyet, ami most nálam van. Hátha mégjobb lesz.
na kipróbálom én is ezt... eddig nem mertem addig engedni.
de esküszöm, ha kint lesztek a pályanapon, amelyik hamarabb húzza a féket leengedem a kerekét!
Balage most küldte el linket amin vannak a képek a motorról. Durva...
Akkor viszont csüt., mert pénteken nem vagyunk.
Csüt v. péntek?
Erre lehet mondani, hogy használom, tehát nem árt, ha bírja! Na ez olyan! De mindegyik elfogy elöbb vagy utóbb!
Nagyot mondtam ugye!
Én ma valószínűleg nem leszek lent, kollégának pattintsd majd vissza, képben van ő is hogy miről van szó!
Jó lett a racing folyadékka. Bejön a kar 1 centit és ott már harap mint a cápa. Volt, hogy a 200-as táblánál raktam fel 6.-ba, 150-után fék és még így is túl sokat lassultam. Szóval úgy tűnik a folyadék megoldotta. Viszont teccik a cucc és ha elkopott a gyári, akkor tőled veszek majd ilyet, ami most nálam van. Hátha mégjobb lesz.
Tényleg Ricco, fékbetét ügyben mizu?
Én is spórolok vele, leér és már húzom is vissza. De hát így is elfogy... Túl sokat motorozok.
A szél valóban nem fogja túlzottan igénybe venni a térdkopidat.