Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudja valaki mik a gyari futomubeallitasok a K6-oson? 750re kellene, de gondolom ugyanaz a 2
T mínusz 52:00:00 az átadásig...
De jó, hogy én dolgozom Akkor tessék megkergetni azerhatot
Én majd május 14-én megyek a Hringre

Azért délelött kipuceváltam a légszűrőt. Annyira azért nem volt koszos, igaz csak 3000km van a szűrőben. Itt egy pár kép is:
Igenis.
De azért holnap kihasít a Ringre, úgyhogy nem panaszkodni...
Naggggyon hasííít. Főleg ha nem esne minden hétvégén az eső.
Zsu! Hogy hasít az R6?
Kösz!
Én itt vettem: itt 4900 forint.
Deitt is lehet kapni, csak itt szar parkolni, igaz olcsóbb egy pár száz HUF-al
Én is kitisztítottam vasárnap, elég dzsuvás volt.
Hol tudtál venni??
Nya tegnap beszereztem egy K&N tisztitó izét. Most 3000 km er van a szűrőben, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz redvás. Holnap neki esek, a puceválásnak.
szoktatok darts-ozni is?
Én meg ezért szoktalak mindig megvárni!
Látod, ezért maradok le mindig mögötted.
Hát, a jobb ruháknak (az enyémnek sajnos nem) kivehető a bélése - ennek hiányában sokat kell szellőztetni...
És 2 év után milyen szaga van a rucitoknak? Nekem csak 2 hónapja van meg és egyenlőre még nincs bukéja, de féleg jön a nyár a túrázás meg az izzadás és gyorsan megváltozik majd...
Motor Line (régi Szentendrei út 287.) és asszem 3 ezer forint körül mozog.
Hol lehet venni ilyen tisztítót és mennyibe kerül ?
Lassan nekem sem ártana lekezelni valamivel a bőrt, mert
eddig (2 hónapos), csak nedves szivaccsal vakartam le a dögöket róla.
Szia Ricco!
Jogos a bőgés, azt elfelejtettem írni, hogy egy bőrnadrágra és egy pár kesztyűre használtam 2 évig!
A Spidi cucca tényleg jó. Én amikor a ruhát vettem, akkor kaptam hozzá ajándékba.
Az egyik flaska tisztítószer és úgy szedi le a bogarakat, mintha szikével metszeném, de a bőrt nem bántja. A másik flakon meg a pilírozó és konzerváló. Viszont Danny én nem tudom, hogy Neked hogy bírt anyi ideig kitartani. Nekem tényleg max 2 tisztításra elég, ahogy a "User manual" is írja.

(Más téma: köszi a spanifert és a www.danger.hu matricákat, de sajnos matricából újat akarok majd kérni. Nem azért mert nem jó, hanem mert hülye voltam és elb*sztam a felragasztását. Most olyan szép aszimmetrikusan feszítenek a motoron, mintha a kocsma előtt ragsztotta volna fel a Sanyi bá" őket. )
nembaj, jegyzetelek minden tekintetből...
Tényleg!
Kicsit félre értettem
Köszi.
Az a Spidi-s bőrápoló is valami olyasmi, de ha jól értettem JaB kérdését, őt elsősorban az érdekelte, hogy mivel lehet leszedni a bogarakat a ruháról - a Spidi-s kitben 2 flakon van, az egyik a tisztító, a másik a bőrápoló.