Én 3001Ft- ért tankolok rendszeresen (268 HUF/liter üa. árral kalkulálva.....ami már nincs) és 170 km -t biztosan lenyomok vele. Lehet számolni..... Egyszer beleszaladtam egy 191 km -be, de akkor már nem tudom mi hajtotta......mondjuk a végén már tényleg csak 4-5-6k -ig pörgettem, de elvitt a következő kútig és nem hagyott a szarban a cimbora.
Ez a 18 lityi, nekem is őrület soknak tűnik...
Igen, ez a használattól és a használótól függ. "Normális" utcai motorozgatásnál, túrázásnál 6-7 liter, utassal + 1 liter, de ha elkezdődik a kergetőzés és nagyon húzom neki akkor tényleg 9. Persze nem gyári beállítások és felszereltség mellett. Ez még sokat számít. Ha sportdobot, légszűrőt, stb... dolgokat cserélsz, felülíratod a befecskendezést, kiszedeted a tiltásokat, stb.. akkor többet fog enni, de jobban is megy. Valamit valamiért....
Akkor mondom...
MIvel az SV lassú folyton nyélgázon hajtod.És mivel tróger is a váz,és a futómű ehez a tempóhoz,kevésbé biztonságosnak is ítélem meg.
Az előttem szólónak is igaza van.Az SV gázreakciója olyan durva,h kanyarban el lehet felejteni a gáz cibálását ellentétben a gixerrel.Mátra rá a jó példa..elveszed a tüzet megakad.rányitod akkorát ránt, rögtön korláton leszel.
Ráadásul,a legfontosabb,ha valakinek van egy pici kis önuralma,míg kiér a pályáig.Hát a gixert,még a hugomnak is odaadnám
Nem nehezebb a 600-as gixxerrel motorozni, mint az SV-vel.
Jobb a futóműve, a féke, alacsony fordulaton kisebb a nyomatéka, nem lep meg.
A kéthengeresek lent durvábbak.
én jelenleg pont abban a cipőben járok amit te már "kinőttél"
motorvásárlás elött állok és az sv650s és a gsxr600 között dilemmázok.
és persze a dilemmám oka is ugyanaz mint nálad volt: én sem szeretnék megdögleni.
minden szempontból a gixer mellett döntenék (jobban tetszik, remek pályamotor, stb.) csak hát a saját biztonságom érdekében gondolkozom az SV lépcsőfok beiktatásán. kérdés, hogy megéri-e? (pláne ha egy év után úgyis lecserélném egy gixerre )
tehát mivel neked konkrét tapasztalatod van erről a döntésről és a két motorról, lécci írd meg nekem bővebben (email is jöhet), hogy miért bántad meg az SV-t annyira.
Már nem emlékszem hogy hol találkoztunk utoljára, de sokszor láthattad parkolni a motort az OTP és az újságos bódé közötti lépcsőház bejáratánál, vagy délután 6-8-ig a rögbi pálya mellett.
Okés ha legközelebb szembe megyünk egymással akkor álljunk meg!
Üdv!
A videók között van az az általad feltett videó, amikor K2-es 600-assal 270-körül mész autópályán.
El tudnád nekem valahogyan küldeni a videó többi részét?
Érdekelne...
Szia Vitéz !
Ahogy nézegetem itt a sárga-fekete bringát, nekem is rémlik a dolog......
Legutóbb nem a Nagyduna sétánynál találkoztunk ? Na megállj....
legközelebb ha összefutunk Esztergomban, akkor dumálhatnánk egyet a strandbüfénél.....
Tomiboy,
Köszi az ajánlatot, de már megvettem rá a gyári pirkó gombát !
ennyit nem ehet.