ma délután végre sikerült átvennem a mocimat (GIXXER 600 K6) a kereskedőtől.
az első túrám persze egyből a benzinkúthoz vezetett és már az út alatt is éreztem, hogy valaminek egy picit fura égett szaga van... aztán amikor a leállítottam a motort és leszálltam a vasról, láttam hogy füstöl a kipufogó és annak a füstnek van az az égett szaga.
kérdésem, ez normális egy 0 km-es gépnél??? pl összeszereléskor beolajoztak mindent és most az ég le róla??? Ma csak egy kisebb kört gurultam a géppel (22km) és mikor beállítottam a gépet a parkolóban, akkor már nem volt olyan intanzív az égett szag.
Lécci nyugtassatok meg, hogy minden rendben (ez az első 0km-es vasam így ehhez nem értek)
Bammeg srácok nem semmi, amit kb. egy hónapja nyomtok... Franky láttalak! Vitéz én is láttalak! De én este is láttalak! Én meg még hétvégén is láttalak!
Aszittem csak poénkodtok, de a legutóbbi hozzászólás nagyon arra utal, hogy még nem futottatok össze...
Nemrég láttam a Net-en egy tök jó dolgot. Mobiltelefonnak hívják. Csak meg kell adni a számodat a másik embernek, amin ő fel tud hívni és tudtok beszélni. Pl. egy találkát megbeszélni.
Naaa fussatok már össze és csapjatok oda annak a 250 lónak, hadd ordítsanak együtt a kis 6kilós Suzyk. Nagyon szép hangjuk van ám kánonban. Tapasztalatból mondom.
Igen láthattál 5 után pár perccel!
Aztán letettem a motort a szüleimnél Dorogon és hazafelé a kocsimból meg én láttalak. A Lőrinc utcából kanyarodtál ki a főútra kb 7-kor
Most már egyszer össze kell futnunk!
Azt hiszem téged láttalak tegnap, a vasutállomás előtt ......
Nem sokkal utána én is felnyergeltem. Próbáltalak felkutatni, de
sehol nem láttalak a városban........
Jönnek a nyári motoros délutánok .....
Bár senki nem volt itt a kritikus pillanatban , de szerencsére megoldódott szóval a fejem a helyén marad csak röpke pánikrohamommal csináltam hülyét magamból de az meg túlélhető.. Ha valakinek hasonló gondja lenne az akkusaruk levételét javaslom (gondolom pillanyatnyi áramkimaradás miatt rebootolta a kompjúterét) mert az megoldotta a gondot és rögtön pöccre indult..
Csau mindenki S.O.S kell 1 kis segitség. Mosás közben valszeg eláztattam apám k3 as Gsxr 600 asát és most eléggé meg van nyúvadva...gyujtásra se kép se hang..biztositékok épek..van valakinek 5lete hogy mit lehet vele kezdeni?? Legalább ha kiszárad az segít rajta?? Remélem nem a compjútert vágtam haza...:(:( az gebasz lenne..
Hát igen, mondjuk én már novemberben befizettem, gondolván mi lesz. Így kaptam az első szállítmányból. Igaz, az se volt jó, amikor márciusban állt a garázsban, mert szakadt a hó. Persze azokat sem irigylem, akiknek júniusig kell várni, az azért rosszabb. részvétem. Egyébként a rodeo ride-nál van szalonban olyan mint a miénk AG-val, van fekete-szürke, meg egy kék-fehér is. talán érdemes lenne felhívni őket azoknak, akik máshol hónapokat várnak, itt egy pár nap, és viheti. Mondjuk a kék--fehr talán 750-es.
Akkor Te még boldog lehetsz.
Én a Suzuki kereskedő haveromtól azt hallottam, hogy a K6-os 600-asokat úgy viszik, hogy kék-fehéret ha most rendelsz, kb. júniusi(!) szállítással tudják vállalni, de a többi szín is kb. 3-4 hét.
Azok a régi szép idők, amikor szombaton befizettem a foglalót még a K2-re és 4 nap múlva, szerdán már hívtak is, hogy másnap mehetek átvenni.......
AG, akkor ha egy ugyanillyennel találkozol, az nagy valószínűség szerint én leszek! Mondjuk az enyém 4000-nél jár már Hová valósí vagy, márcsak nehogy a csajok összekavarjanak!
Az igazság az, hogy nincs igazán időm használni! Azért viszont, hogy csak a pénzem álljon benne nincs értelme megtartanom. Nem mondok le a motorozásról, arról nem is lehet , de a jelenlegi helyzetem ezt nem teszi lehetővé. Egyébként most kattintottam rá a nevedre és láttam, motorodat... hát mit is mondjak a K3 se csúnya de a K4 (illetve K5) nagyon el lett találva! A lényeg az, ha tudsz valakit akit érdekel mondjad nyugottan, hogy egy telefont, esetleg egy kis utazást mindenféleképp megér mert ennél "tökéletesebb" használt K3-mat ne fog találni!!!
Én két hete foglaltalm le egy K6-os GSX-R600-ast és ma tudtam meg, hogy holnap nem fogom tudni átvenni, mert a kereskedés nem tudja forgalomba helyezni, mert a vámhivatal elbaszta a regadó befizetését igazoló papírt.
De majd ha egyszer valamikor végetér a bürokrata aktatologatás a motorom körül (amiről persze senki nem tehet és nem is lehet gyorsítani a folyamaton) és végre valahára átvehetem a motorom, akkor meg fogom nézni. Köszi a hírt... És kitartást a motor nélküli 7végékhez...
FIGYELEM!!!!!!!!! Aki k6-os gsxr 600-750-est vett nézesse meg vagy nézze meg a kilóméter óra jeladó rotor (az első lánckerék fedele alatt találjátok) csavarját mert nekem 704 km-nél fellazult és kitörte az oldaldeknit.Most várhatok megint hetekig mig készen lessz.Azért az ember többet várna egy ilyen értékü motortól, ha már ennyit kifizet vár rá hónapokig.
Szerintem is nagyon szép, motorban annyira nagyon nem tetszik a sárga, de ez a színösszeállítás nagyon RULZ!
Meghát szívlámpás, ehez nem kell hozzáfűzni semmit.
Szeva mindenkinek! Van egy eladó GSX-R 600om. Ha tudtok valakit akit érdekel ajánljátok nyugodt szívvel, nem fog csalódni!
Leírása:
SUZUKI GSX-R 600 2003.6.-havi, megkímélt-hibátlan állapotban, Mo.-i, szervízkönyvvel, törzskönyvvel, 16000 km-rel ELADÓ! EXTRÁK: GSX-Res markolat, karbon kisindexek, sötétített túraplexi, K&N sportlégszűrő, Akrapovic titán rendszer / a légszűrő és a rendszer mérőpadon a motorhoz van állítva, keréken kb. 115 Le /, az extrák értéke megközelítőleg 300.000 Ft! Az ár: 1.695.000 Ft. TEL.: 06-20-492-8529 (érdeklődni 17 óra után)
Van mar uj 600asra is idom.
Robit keresd. Balassagyarmattol par km-re van a muhely.