Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcsipók én még lassan megyek, oszt jó ha van.
volt olyan 10-es köröm, ahol sehol nem ért le a térdem.
cimborám 30-as körökkel, meg félig elkopott térdcuccal jött be. akkor? az enyém kurva jó mert nem kopik???
emberek könyörgöm.
valaki odadörgöli a térdét mint az állat a betonhoz. valaki nem. pl én most is ahol lehet, ameddig lehet inkább a motorhoz szorítom. a térdemmel max a távolságot mérem be, s húzom is fel. tehát, egy sima műanyag is alig kopik.

aki viszont megtámasztja magát rajta, ergo stabilizálja a motort ezzel, annak hamar el fog kopni, legyen az titán, vagy betonból.
Nem azt mondtam, hgoy autópályára kell.
Hanem a srácnak ott esett le. Lefújta a szél, v lerázódott lényegtelen. Jó olcsó volt, vett is belőle 2x 4 napon belül...
Na akkor majd én is bepróbálok egy ilyen occsó térdkoptatót.
És az mi is pontosan!?
Nekem Danyboytól van, durván 6 pályanap van benne, és most jár a felénél!
Titáncsavaros, és 9 körül volt valahol! Szerintem az jó, bár nemtom az a 3900-as mennyit bír!?
te akartad!
Kiskötsög...
a pár!
A pár 3900 nálad vagy darabja?
a boltod nem szar!
De az.
Bár nem tudom mire gondolsz, de ha te aszondod hogy nem szar, akkor tuti hogy az.
ez is igaz. nem tagadom.
de nem szar.
... meg barázdált, hogy elsikoljon alatta a víz.
Ez nálad sok mindenre igaz, úgyhogy nem mérvadó.
A kérdés jogos...
Bár a Lővey Ádám 2 éve megmutatta az M3-ason, hogy autópályára is kellhet térdkoptató!
ha vékony annál gyorsabb vagy, mert később ér le....
amit esőbe tesznek fel a gp-n az meg dupla vastag!
nem mondtam, hogy szépségdíjas....
nyílván nem a legolcsóbbat kell megvenni, de én 8 ezret nem adnék érte az tuti. mert felesleges...
A spool asszem 5 pénz, de az pl tök vékonyka. A suomy jó vastag.
Ahogy kinéz, nem csoda hogy ennyi...
Autopalyara minek terdkoptato? :)
Pontosan, tudok szerezni 2 ezerért én is, csak az olyan, hogy 4x20 perc, és tépőzárig koptattad, mert már ha kézzel dörzsölöd, szinte akkor is nyomot hagy.
Magyarán azért nem mindegy, hogy mennyit bír - értelemszerűen a drágábbak azért a tartósabbak.
hát ha a dianeset veszem, az se 8 rongy...
na meg a louisban is van 8 euro...