Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Franky!

Most látom hogy Te is Esztergomi vagy!
Akkor én már sokszor láttalak, de mindig csak menet közben, párszor talán köszöntünk egymásnak.
Szerintem is jól néz ki feketében !
A kék-fehér csak a K4 -ben mutat jól. (A K4-K5 kiadásból)
Minden esetre én a piros-fekete kombináció mellett döntöttem !
A 2005-ös motorkiállításon beleszerelmesedtem a színbe, szerintem ez a legszebb és igazából az enyimen kívül csak egyet láttam még eddig.......
A technika pedig kiváló ! Imádom !
A K6 szerintem picit anyagszegényre sikerült és van egy kis "cost reduction" szaga, de
a design az valóban nyerő....
A fekete-ezüst a legdögösebb,bár az enyém már "öreg motor" de imádom Előtte SV-m volt,nem kicst bántam meg.Már akkor is gixert szeretem volna, de akkor született a lányom,és úgyvoltam vele,talán azon nem deglek meg.Mekkora tévedés...Az egy halálso fegyver ehez képest.Tré futómú.tré fék,csavarodó váz Bár akkor most k2 lenne Igy viszont..hjaaa...imádom...Kéne az egész családfája
Ja. Teljesen.
Sosem felejtem el, amikor még a K2-t fel-felcibáltam 7000 fölé és lestem az órát, hogy mikor éri már el a rohadt 1000. km-t. Aztán a szervíz után direkt kivártam a leghosszabb, legegyenesebb 2x2 sávos útszakaszt a városban... A sors is velem volt, mert egy szál autó nem volt rajta. És akkor hátracsavartam a fülét. Aszittem bef...ok olyan agresszíven hördült fel a masina.
ez a ZX-nél is így volt... amikor végre lehetett forgatni, azt hittem "elmegyek" a gyönyörtől... olyat hörgött a ram-air hogy az maga volt a "kéjhömpöly".. gondol a gixxer is hasonló....

LX
Az, hogy néha belerántod 8-9 ezerbe a bejáratáskor, nem okoz semmi gondot. Azt nem szabad tenni, hogy folyamatosan egy fordulaton tartod, pláne nem a megadott határ felett.
De ha 8000 a limit és egy-egy előzésnél 2 másodpercre felrántod 10000-re, nem tesz semmit.

A hangról meg annyit, hogy ha 7-8 ezernél ennyire frankónak találjátok a gixer hangját, akkor ha megvolt a bejáratás, kössetek fel pelenkát és úgy üljetek rá, mert 10000 felett a hangjától be fogtok szarni!
Hivatalosan is 8000-es fordulatszám van megadva a szervizkönyvében (nézd meg).
Nagyrészt 6-7 ezernél szoktam váltani, nem nagyon viszem 8000-ig a fordulatot.
Nem kaptam de én 2.400.000 -ért vettem meg a ruha bukó szinte ingyen volt hozzá! EZT NEM ÉRTEM!!! Giximixi azt mondta hogy neki 7000-ig lehet forgatni neked 8000-ig nekem meg csak 6000 ! Múlt7 szerdán vettem át a motort eddig 550 KM-nél járok! 1000-es szervíz hamarosan eljön
Hát a hangja az valami mesés. Igaz még csak 8000-es fordulatig lehet pörgetni, de nagyon brutál a dünnyögés amit addig nyújt. Azt mondják, hogy majd 10000 felett kezd el igazán énekelni, amikor a kipuffantóba kinyitnak a szelepek. Hát már nagyon kíváncsi vagyok rá!
A kék/fehér is nagyon szép, az a másik kedvenc színem. Te mikor vetted és hány km-t zuztál bele?
Voltál már vele 1000-es szervízen? Te kaptál kedvezményt, mert nekem azt mondták, hogy a kék/fehérre semit nem adnak!
Mit szolsz a hangjához? Tetszik mi? Mert nekem nagyon. Ugyanis nekem is ilyen van kék-fehérbe
A hivatalos ára 2498000.- (áfa és reg.adóval) + a beüzemelési költség 50e Ft.
Nekem sikerült 100e Ft-ot és az első szervizelést belealkudni (összesen kb. 130e Ft-ot ) az egyik hivatalos márkakereskedőnél.
Jól néz ki!
Mennyi az ára?
Nagyon szép! grat hozzá
Szaisztok!

Végre átvehettem az álmaim motorját csütörtökön. Első komolyabb motorom lévén egy GSX-R 600 K6-ra esett a választásom. Eredetileg kék/fehéret szerettem volna, de a sors úgy hozta, hogy fekete/ezüst lett. Sokak szerint jobb választás, mint a hagyományos Suzuki szín, mert ritkábban köszön vissza szemből (és talán agresszívebb is). Az elsőre még szoknom kellett, de mostanra már beleszerettem.
Rakok fel képet róla. Szerintetek milyen?
Mindenkinek jó motorozást ebben a szép időben!
Na ma már mentem a k6-on! Qrva jó a gép!!
A csík már megvan, csak a mocit várom...de nagyon
Kékben:
EVIL kb. ilyen lesz:
sztetek piros felnin milyen felnicsík mutat jól?
én is innen akarok. és milyen szinüt vettél ?
EVIL: ilyet a http://www.motorshop1.hu/ -n találhatsz...
Köszönöm, már kapcsoltam ...a súly nem ott van ahol gondoltam...köszi mégegyszer
Itt egy kép is
Milyen felnicsikot vettél és hol ?
A felnicsík nem oda kerűl ahová a súlyok Hanem, úgymond a felni oldalára