Sziasztok!
2006-2007-es sérűlt 600-as illetve 750-es gixert keresek!Pályamotort szeretnék belőle csinálni,ha valaki tud ilyen motort kérem csörgessen meg és visszahívom! Köszönettel: Kutya72 06702929070
lehet a motor képről nem tudhatom
figyi gondolkodtam nem a te motorod ált a fülesnél a kúton tán ?
esetleg gondolom ott vetted ?
ha igen én is nézegetem erőteljesen
ki is vagy amugy feddddddddd fel magaddddddddddddddddd
én citadellára meg semmilyen felvonulásra nem megyek ott előbb sérül meg a motorom mint az állatkodástól meg sajnálom 1 órán keresztül 105fokon csúsztatni a kuplungomat
Jövőhéten június 6-án lesz Pesten a Citadella felvonulás, mi oda szeretnénk menni, ha jó idő lesz (2 Gixer, 1 Ducati Monster). De lehet többen, ha Ti is jönnétek!? Találkozhatnánk előtte valahol útközben, és együtt felmehetnénk, majd ott megbeszélhetnénk a balatoni túránkat. A felvonulás 5-kor kezdődik és kb. 1 órás, végig Pesten. Rengeteg nézelődővel és persze motorossal.
Itt nézhettek róla videókat: http://citadellagurulas.uw.hu/
Ui.: Addig is vigyázzatok magatokra! És írjon aki szívesen eljönne!
Jó lenne ha tudnál egy képet feltenni!
Jah milyen színű a vas?
és ki sütőt a nap is szóval irány az út......
rem mindenki ez teszi..
mid van pontosan? légyszi dobj egy mailt,nekem! melandri20@freemail.hu! Köszi
írd meg mi kellene.
2006-2007-es sérűlt 600-as illetve 750-es gixert keresek!Pályamotort szeretnék belőle csinálni,ha valaki tud ilyen motort kérem csörgessen meg és visszahívom! Köszönettel: Kutya72 06702929070
figyi gondolkodtam nem a te motorod ált a fülesnél a kúton tán ?
esetleg gondolom ott vetted ?
ha igen én is nézegetem erőteljesen
ki is vagy amugy feddddddddd fel magaddddddddddddddddd
Jövőhéten június 6-án lesz Pesten a Citadella felvonulás, mi oda szeretnénk menni, ha jó idő lesz (2 Gixer, 1 Ducati Monster). De lehet többen, ha Ti is jönnétek!? Találkozhatnánk előtte valahol útközben, és együtt felmehetnénk, majd ott megbeszélhetnénk a balatoni túránkat. A felvonulás 5-kor kezdődik és kb. 1 órás, végig Pesten. Rengeteg nézelődővel és persze motorossal.
Itt nézhettek róla videókat: http://citadellagurulas.uw.hu/
Ui.: Addig is vigyázzatok magatokra! És írjon aki szívesen eljönne!
Bajai vok én is.
Vmikor majd összefuthatnánk.
láttál srad ot baján ?
amugy te hol laksz?
Ma délután 4-kor nem te jöttél Csávoly felől egy csajjal?