Szevasztok lenne nekem 1 kérdésem. Van nekem egy gsxr 600 sradom. A generátorom ne mtölt szétszedtük és úszi kaz olajban, nemtudjátok száraznak kel llennie vagy tökig olajosnak.
Szia Ádám!
Rendben van,ha gondolod küld el az email címemre a manualt!
Persze hogy szerelő teszi be nekem!
Tudja vagyis sejti,hogyan megy be,de ma még csak gumi és futómű lett elrendezve!
Még várok egy órát aztán elmegyek letesztelni..kicsit bekeményedik még a futómű!
Gumi az kurva durva...de ezzel nem megyek el 8ezret az is bizti!
Na ez jó hír, örülök! Telefonban akartam mondani csak megszakadtunk, hogy én szerelővel rakattam be, és neked is ezt javaslom. Este tudok küldeni magyar beszerelési útmutatót is, ha gondolod! Azért arra ne számíts hogy 1-2-3-ban jön egyre 3ezertől de egyenletesebb lesz a teljesítmény az 1000%.
Banderas!
Hallgattam Rád és párban cserélem,de viszont bt002-es battlax gumi lesz rajt!
Pályán mehettek vele kb 5-10 kört!
Mindenhol van minta bőven,sőt még a peremen is megvan!(én azt a részét még úgyse tudom kihasználni)
Köszi Ádám!
Megkaptam a cuccost!
Délután be is rakatom és fel is gumiztatom,meg belövik a futóművemet,aztán valamikor megyek osztrákokhoz megint szerpentinezni!
Kiváncsi leszek!
Persze most egyedül kéne,mert csajszival nem mertem úgy dönteni!
Esetleg,ha valakit érdekel bt016-os első kerék 8ezer km-t futott akkor szóljon,mert vissza nem teszem már!
Az nincs! Néztem az egykerós vididet,és olvastam a hozzászólásokat!
A speed box inkább csak alsó tartományban javít valamennyit,felül nem.De ne várj sok mindent tőle!Annyira nem beszarás..
Ez jó kérdés! Nem lett megmérve,így nem tudom! Azért 5-10 körülit mernék mondani,így a sportlégszűrővel és elektronikával együtt!
Meg vagyok elégedve vele..
Rendben van,ha gondolod küld el az email címemre a manualt!
Persze hogy szerelő teszi be nekem!
Tudja vagyis sejti,hogyan megy be,de ma még csak gumi és futómű lett elrendezve!
Még várok egy órát aztán elmegyek letesztelni..kicsit bekeményedik még a futómű!
Gumi az kurva durva...de ezzel nem megyek el 8ezret az is bizti!
Hallgattam Rád és párban cserélem,de viszont bt002-es battlax gumi lesz rajt!
Pályán mehettek vele kb 5-10 kört!
Mindenhol van minta bőven,sőt még a peremen is megvan!(én azt a részét még úgyse tudom kihasználni)
Megkaptam a cuccost!
Délután be is rakatom és fel is gumiztatom,meg belövik a futóművemet,aztán valamikor megyek osztrákokhoz megint szerpentinezni!
Kiváncsi leszek!
Persze most egyedül kéne,mert csajszival nem mertem úgy dönteni!
Esetleg,ha valakit érdekel bt016-os első kerék 8ezer km-t futott akkor szóljon,mert vissza nem teszem már!
A speed box inkább csak alsó tartományban javít valamennyit,felül nem.De ne várj sok mindent tőle!Annyira nem beszarás..
Meg vagyok elégedve vele..
továbbra is eladó pár alkatrész GSX-R 600/750 k6-k7-hez:
Karcmentes, kék, fóliázott üléstakaró - 14.900 Ft
Gyári hátsó rendszámtáblatartó világítással - 5.000 Ft
Gyári plexi - 10.000 Ft
Érdeklődni: 06 30 431 4595
Üdv: Ádám.
Győr-Moson -Sopron megyéből volt a hirdetés,igaz? Jó is a Jardine!