Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe jött ki?nekem is kéne nagyon...
ma kész lett a lánc szett cserém (did)
mind ha kicserélték volna a verdát
nem csörög kattog stb mind ha jobban is menne hehe
600 as elég neki mert volt már 650 es uralja már
(kiru)
Vettem.
Nincs a motorral semmi bajom. Én azon akadtam fent hogy csere 600-1000.
baszus most nézem hogy a barátom oldalán írtam neked végig vissza bocsi kerord voltam
komolyan gondolja mert én raktam ép fel neki csak hát mondtam neki hogy nehéz ügy hiába gyönyörű stb a motor akkor is csak egy pöcs......
de tény hogy maga módján tökéletes a kis motor valaki pl a fiának..ara jo......
Kapja rendessen.
A kinézete nem nagyon érdekel, az a lényeg hogy maradjon az úton.
az szép
akkor mész ezerrel
nekem is kb ennyi éves csak még kicsit igen csak kevesebb kilométerrel...
jo én nyáron nem igazán használom az igaz csak a motor utálok a meleg foro autóba be ülni hiába klímás akkor csak motor
híd el nem bánod meg! Csak ha rám hallgatsz pont ezt a méreted veszed gumiban is hiába mondják ajánlják az 50 es gumit mindenki ez pont oly szép és jo.......
Ezt komolyan gondolod?
hallo nem akar véletlen valaki egy szép kisebb motort (125)cserélni velem egy nagyobbra... ?
szeretnék egy nagyobb motort helyette.....
3 éves tökéletes állapot ......... különbözet megoldható....
Amikor vettem ez a szürke meg asszem kék volt csak raktáron. Szürke lett. Jó kis autók ezek, az enyém Januárban volt 1 éves, lassan 50 000 Km van benne semmi gondja nem volt eddig.
Megerősítettél, 15-öst veszek.
egy Kiss nosztalgia......
http://www.sportmotor.hu/motor...
most látam a hátérben a szürkét elöször én is olyat szeretem volna csak még várni kelet volna rá.....(nem birok semmire várni ..)
igen 15 s szerintem ekkora pont elég ugyan hej ügyileg ugy néz ki rá férne még nagyobb de az már nagyon vezeti az autót a atkákban ezen meg lepődtem mert 195/55/15 gumik vannak rajta azt hitem keményebb lesz stb de pont be vált a méret pont fekszi faszán az utat kanyarokat és igy hogy 55 ös gumit vetem nem 50 est pont kb olyan mind a gyári (a keménysége)
15-ös a felni? Azért kérdezem mert ugyanilyen autóm van aztán kéne rá valami szélesebb felni. Kissé bizonytalannak érzem éshát a szélesebb papucsok csak segítenének valamit.
azokat ép a héten vettem
80 ért plusz gumi.... de a gumik használtak már.......
A csatolt képeket nézve tényleg unatkozol.

"Haragszik a katona, mert megázik a lova. Ne haragudj katona, majd kisüt a napocska, Megszárad a lovacska."
Swiftre mennyiért vetted a felniket?
hát itt baján ..(bács kis kun)
csak én lehetek ilyen szerencsétlen.......
Hol esik? Itt süt a nap.
baszusss esik az eső ilyen ratyi napot pedig szabadnapos vagyok áá ez nem ér unatkozhatok egész nap egy jo motorozás helyet
Asszem én is megfejtettem, javíts ki ha tévedek de ha jól értelmezem akkor valahol kell lennie egy smalloneoszinak is. Ez nekem jobban teccik, szilvesztersztalónés.
.
Sajna nem,meló van, párom meg péntek reggel utazik vidékre. Sajna a mátra túrára se tudok menni, hétvégén sok dolgom van, de ari vagy hogy hívtál
nincs mert senki nem gátolt hogy megcsináld.az meg nem érdekli a biztit hogy nincs rá pénzed
használatból való kiesés ilyen nincsen véletlen?