Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva pajtás!

Elvitték a Pirelliket, meg a Metzelereket is.
Sziasztok!

Eladó K4-Lo 600/750-re két pár TRW karbon-kerámia betét. Elsősorban pályára ajánlott. Ára 20e ft. Elérhetőségem az adatlapon.

köszi
Suzuki 09106-10076
M10 x 1.25 x 70
A csavarboltba nem kapsz 1.25-ös 10-es csavart...szal marad a gyári, vagy esztergáltatsz...
Köszönöm a segitséget!
Van tank idomom.
Valakinek nincs véletlen k4-5 600/750 hez első féknyereg csavarja? 1 kurva darab kéne csak
vagy ha valaki tudja a pontos tipusát méretét stb az is jó lenne...
nincs még a közelemben se a motorom, így nem tudom megnézni
Sziasztok!

Eladó abroncsaim:
Első képen: 120/70, Diablo Supercorsa, SC1: 5000 Ft.
Második képen: 190/55, Diablo Superbike, SC2: 5000 Ft.
Harmadik képen, 120/70, Diablo Supercorsa, SC2: 5000 Ft.
Negyedik képen a szóban forgó gumik.
Ötödik képen: Ha mindet elviszed, ajándékba adok egy Metzeler Racetec K2-t, és az elöl látható gumit.

Szállításban hétköznap tudok segíteni Budapest - Keleti M0 - Ecser térségében, általában késő délelőtti, kora délutáni órákban, telefonos egyeztetés alapján.
Van hozzá generátorom meg fesszabom is ha kell.
70/6321-829
devan.. 70/6321-829
Nekem van mind a kettőből eladó!

http://olx.hu/hirdetes/k6-k9-s...
Köszi a segítséget!Srad 98
Esetleg nincs valakinek k7 600-hoz generátorja és fesszbályzója?
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hol és mennyiért lehet venni tank alatti idomot ( jobb, bal) és ami a tank előtt van.
Lehet használt is.
Köszi.
generátor vagy fesszab...............14,4nek kell lenni a töltésnek alapjáraton......ha huzod a gázt akkor megy 13,7 körülire,mert ugye vissza szabájoz a fesszab,nézd meg világitáson nem e 12V a töltésed,bár nem irtad melyik tipus,03-ig van világitás kapcsoló
Toltesed rosz. Akku lehet jo. Milyen idos az akku?
Volt. Akkumulátor. Hidegen pöccre indul melegen meg nem.
Sziasztok.Olyan problémám lenne ,hogy motor könnyen indul tehát az akku jó szerintem,megyek vele pár km-t leállítom és ha indítok nem indul mint ha lemerült volna,tolásra beindul egyből!Haza mentem vele ráteszem töltőre,sokat vesz fel mint ha le lenne merülve kb 2perc útán rámérek jó,töltés nélkül 12.8v stabilan,indítok egyből indul rendesen többször is semmi gond,rámérek járó motornál 13.3-4v jó,ha húzók neki gázt lemegy a feszültség!Nem értem mi lehet a gond?!Volt valakinek ilyen problémája?!
Sziasztok!

Valaki ráísmer erre a mocira?

link
És kell 2 hét mire megjönnek a cuccok, ezzel is számolj. Gabiék jól megcsinálják és nem barmolják szét.
az még lehet kukactengely
Megcsinálják, vigyed a forgalmit. Nyíregyen kérik a fékolaj árát, valami ezer pár ft.
Sziasztok!
Tudna nekem valamelyikőtök olyanban segíteni, hogy a K2 750-es váltója, és a K3 600 váltója mennyire kompatibilis?
Olvastam már egy-két helyen, hogy K0-K5-ig a 600/750 ugyan azzal a váltóval lett szerelve, ez mennyire lehet igaz?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

u.i.: a K3 600 kidobálja folyamatosan a 2-est, ezért volna komplett váltó csere!
Ez igaz...........Szal fék a gyáváknak kell.
mme minden körben utba lennél