Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak előzni kell ahhoz meg minek a fék?
hogy ne üssem ki alólad a Wartburgot
Minekneked jó fék?
értem.............de ha viszek egy kockás füzetet? abba ia jegyezgethet
ezt nem tudom. lehet hogy akkor is megcsinálják. csak ugye a szervíz könyvben van egy garanciális javítások című oldal és oda írtak be mindenféle dolgokat.

de gondolom maguknak is feljegyzik + adnak munkalapot stb stb. szóval nem tudom, meg kell őket kérdezni
me ha nincs meg a szervizkönyv nem csinálják?
Akkor minden okés lesz a gépeddel. Kérj időpontot és rendelik is a cumót
nem kaptam én semmit se. pedig kicsit fizettem is mert egy úttal már a hátsó féknél is volt egy fékfolyadék csere meg a fékpedállal is baszkuráltak valamit mert kicsit kottyant. nem kaptam ajándékot :D
Szia Norbi!
Köszi a választ. Szerencsére meg van a szervizkönyve, és már ki is néztem az elérhetőségeiket. És te az átvizsgálás után kaptál-e bögrét vagy kulcstartót?
mindenképp beszélj velük. annyi hogy szerintem a szervízkönyve mindenképp kell mert bejegyzik, mindenféle csúnya számokat írnak bele stb. szóval ha az esetleg nincs akkor nem tudom hogy meg csinálják-e. kérdezz rá
Szia Szabi!

Látom Kövesdi vagy. Én Egerbe vittem a Suzuki Zweiradhoz. nagyon rendesek segítőkészek stb. nekem is csak hétvége jöhetett szóba, ezt közöltem velük, mondták hogy már rendelik is az alkatrészt ami 1 hét alatt megjött, következő héten vagyis ezen a héten szombaton már vihettem is a gépet. nézhettem is ahogy csinálják stb. gyorsan még a motort is átnézték, adtak pár tanácsot szóval tényleg korrektek.
Szia Norbi!
Pontosan melyik szervizbe cserélték neked, mert az én 750-esemen is esedékes a csere.
A radialis brembo valami fiatalabb.
Fékcsőszett már meg van, de már csak a munkahenger maradt. R1 szériából melyik évjáratról próbáljak keresgélni?
Veszel egy R1 felso meg egy fekcsoszettet es a tied is hasonlo lesz.
akkor jövő7en begurulok a szuzucskiba
Csinálhatnának egy ilyet az összes szériára Mázlista
Én sem kaptam értesítést, csak a neten olvastam róla. Van aki kapott "behívó levelet" van aki nem. én sem kaptam. de beszéltem a leg közelebbi suzuki márka kereskedéssel/szervízzel és készségesen fogadtak. megrendelték az alkatrészt kaptam időpontot és már készen is volt egy másfél óra alatt. A szervizes emberke mondta hogy ha meg kéne vennem ezt a cumót az olyan 120-130e Ft mivel full gyári az egész. de dicsérte, hogy nagyon jól járunk vele és komoly kis cucc. de tényleg érezhetően jobb a fék. Főleg hogy nekem már jelentkezett a probléma amúgy is. Vidd el cseréltesd ki, ingyé' van.
na most,az én motorom még nem volt ilyenen,mert kérdeztem az előző gazdát,de értesitést sem kapott.......most akkor menyek be a suzukiba?
A kereszthornyú csavarhúzót a nyilak irányából kell beledugni.

A vízszintes állítás:
A beledugott csavarhúzót
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL MEGEGYEZŐEN=BALRA
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL ELLENTÉTESEN=JOBBRA

A függőleges állítás:
A beledugott csavarhúzót
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL MEGEGYEZŐEN=LE
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL ELLENTÉTESEN=FEL
Nem lehet átállítani Cápa. Vagyis külsőleg nem. Én mondjuk át tudom...
Nekem is jobb lett a fék miután kicserélték. Ugyanazokat cserélték mint neked.
Tegnap voltam, ezen a visszahívásos főfékhenger cserén.

Cserélték magát a főfékhengert a fékfolyadék tartályt, fékcsövet, gáz bovdent, azt mondták ez a leg fullosabb csomag, mert van akinek nem cseréltek ennyi mindent. érezhetően jobb a fék! ( előtte nekem nem volt igazán tuti már hiába volt cserélve ami kell ) de mostmár igazán patent!

aki még nm volt menjel el mert nagyon megéri. a szerviz azt mondta ez a csere 120-130e ft ha meg kéne venni! most ez garanciába megtörtént
téleg nem,aszonta nagyon össze akarod rakni azt a haccázast van hozzá szinte minden,uj,használt és javitott is.......hivj nyugottan
Áhh az nem igaz! Majd összefuthatnánk valamikor
Hello, eladó vagy csere endúróra!
suzuki gsx250 indul jon megy egybe van semmi hibája csak hát nincs papírja.