ezt nem tudom. lehet hogy akkor is megcsinálják. csak ugye a szervíz könyvben van egy garanciális javítások című oldal és oda írtak be mindenféle dolgokat.
de gondolom maguknak is feljegyzik + adnak munkalapot stb stb. szóval nem tudom, meg kell őket kérdezni
Akkor minden okés lesz a gépeddel. Kérj időpontot és rendelik is a cumót
nem kaptam én semmit se. pedig kicsit fizettem is mert egy úttal már a hátsó féknél is volt egy fékfolyadék csere meg a fékpedállal is baszkuráltak valamit mert kicsit kottyant. nem kaptam ajándékot :D
Szia Norbi!
Köszi a választ. Szerencsére meg van a szervizkönyve, és már ki is néztem az elérhetőségeiket. És te az átvizsgálás után kaptál-e bögrét vagy kulcstartót?
mindenképp beszélj velük. annyi hogy szerintem a szervízkönyve mindenképp kell mert bejegyzik, mindenféle csúnya számokat írnak bele stb. szóval ha az esetleg nincs akkor nem tudom hogy meg csinálják-e. kérdezz rá
Látom Kövesdi vagy. Én Egerbe vittem a Suzuki Zweiradhoz. nagyon rendesek segítőkészek stb. nekem is csak hétvége jöhetett szóba, ezt közöltem velük, mondták hogy már rendelik is az alkatrészt ami 1 hét alatt megjött, következő héten vagyis ezen a héten szombaton már vihettem is a gépet. nézhettem is ahogy csinálják stb. gyorsan még a motort is átnézték, adtak pár tanácsot szóval tényleg korrektek.
Én sem kaptam értesítést, csak a neten olvastam róla. Van aki kapott "behívó levelet" van aki nem. én sem kaptam. de beszéltem a leg közelebbi suzuki márka kereskedéssel/szervízzel és készségesen fogadtak. megrendelték az alkatrészt kaptam időpontot és már készen is volt egy másfél óra alatt. A szervizes emberke mondta hogy ha meg kéne vennem ezt a cumót az olyan 120-130e Ft mivel full gyári az egész. de dicsérte, hogy nagyon jól járunk vele és komoly kis cucc. de tényleg érezhetően jobb a fék. Főleg hogy nekem már jelentkezett a probléma amúgy is. Vidd el cseréltesd ki, ingyé' van.
Tegnap voltam, ezen a visszahívásos főfékhenger cserén.
Cserélték magát a főfékhengert a fékfolyadék tartályt, fékcsövet, gáz bovdent, azt mondták ez a leg fullosabb csomag, mert van akinek nem cseréltek ennyi mindent. érezhetően jobb a fék! ( előtte nekem nem volt igazán tuti már hiába volt cserélve ami kell ) de mostmár igazán patent!
aki még nm volt menjel el mert nagyon megéri. a szerviz azt mondta ez a csere 120-130e ft ha meg kéne venni! most ez garanciába megtörtént
de gondolom maguknak is feljegyzik + adnak munkalapot stb stb. szóval nem tudom, meg kell őket kérdezni
nem kaptam én semmit se. pedig kicsit fizettem is mert egy úttal már a hátsó féknél is volt egy fékfolyadék csere meg a fékpedállal is baszkuráltak valamit mert kicsit kottyant. nem kaptam ajándékot :D
Köszi a választ. Szerencsére meg van a szervizkönyve, és már ki is néztem az elérhetőségeiket. És te az átvizsgálás után kaptál-e bögrét vagy kulcstartót?
Látom Kövesdi vagy. Én Egerbe vittem a Suzuki Zweiradhoz. nagyon rendesek segítőkészek stb. nekem is csak hétvége jöhetett szóba, ezt közöltem velük, mondták hogy már rendelik is az alkatrészt ami 1 hét alatt megjött, következő héten vagyis ezen a héten szombaton már vihettem is a gépet. nézhettem is ahogy csinálják stb. gyorsan még a motort is átnézték, adtak pár tanácsot szóval tényleg korrektek.
Pontosan melyik szervizbe cserélték neked, mert az én 750-esemen is esedékes a csere.
A vízszintes állítás:
A beledugott csavarhúzót
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL MEGEGYEZŐEN=BALRA
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL ELLENTÉTESEN=JOBBRA
A függőleges állítás:
A beledugott csavarhúzót
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL MEGEGYEZŐEN=LE
ÓRAJÁRÁS IRÁNYÁVAL ELLENTÉTESEN=FEL
Cserélték magát a főfékhengert a fékfolyadék tartályt, fékcsövet, gáz bovdent, azt mondták ez a leg fullosabb csomag, mert van akinek nem cseréltek ennyi mindent. érezhetően jobb a fék! ( előtte nekem nem volt igazán tuti már hiába volt cserélve ami kell ) de mostmár igazán patent!
aki még nm volt menjel el mert nagyon megéri. a szerviz azt mondta ez a csere 120-130e ft ha meg kéne venni! most ez garanciába megtörtént
suzuki gsx250 indul jon megy egybe van semmi hibája csak hát nincs papírja.