Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam...
70/6321-829
kalapácsal.........
Sziasztok!Nem tudja valaki hogyan lehet K2-es gixeren első fényszó magasságot állitani? Mert a motor elé világit a fénycsova kb. 5 méterre!Köszi
semmi gond...........joemasterrel beszéltem,nyiregyi plázánál,aszonta nagyon szegeled a gépet
Sziasztok! Gyári kuplung bowdent hol tudnék venni a Sradomhoz? Köszi
Sziasztok! Hátha valakinek jól jön ez az oldal, jó cuccok jó áron. http://www.1tail.com/Suzuki_GS...
Valakinek eladó K4-K5 600-750 elsőféktárcsa? Kotyogós,kopott,hajlott nem érdekel
Hy!
SRAD 600 '99-es évj. maradék alkatrészei olcsón eladók,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK,MAILT NEM NÉZEK!30 259-05-47
ÚÚgy hiányzol te Geci!
Na üdvözlet! Ha azt szeretnék hogy az első futómű keményebb legyen azt hogyan mit kell csinálni? Persze nem szeretném hogy olyan kemény legyen, hogy belém kössön, csak kicsit keményebb.
Bocsi bogyi, nem hívtalak, csak közbe jött ez az, majd felveszem véled a kapcsolatot
Szia!

Itt vagyok germániában bajorországban....sajna most nem tudok otthon kreténkedni a motorommal.
Havonta elég keveset vagyok otthon, pedig terveztem (tervezem) hogy viszek sört neked, mert kezdel' összeesni ahogy nézem, de kicsit még szép vagy, ahogy lennie kell!
Remélem jól vagy, hogy a faszod dagadjon bele valamelyik minöségi hazai leveses repedésbe! ,
10
Értem
Az gecidrága...
Szomorú.... Egyébként láttam hogy van eladó fékcsőszetted. Milyen árban adod?
Csak ha a telókat is csereled!
Srácok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a 750 SRAD első féknyergei felmennek 600 SRAD-ra átalakítás nélkül ?
Szeva Cicus!Hol a csában tekeregsz?
Jájjj....de szépek vagytok!
Narancsos fejhús gazdagon........az irigység mindjárt megöl!
Akkora a sörösüveg a kezedben, mint valami orvosi ampulla !

Köszönöm a látványt!
köszönöm :)
Szia!
Úgy tudom, a fokot nem lehet módosítani.
Köszi mindenkinek,kezdődik a "bogarászás" :-)
akko meg kevés......azé
jól van nna......... a mester is tévethet néha