Azt látom én is. Azt kérdezem, hogy kéne működjön a műszerfal! (Mert bár én az órabeállításra rájöttem magamtól, de nem tudnám Celsiusra visszaállítani, ha véletlenül átállna Fahrenheitre, ezért érdekelne hogy is működik ez.)
Sziasztok!
Van egy Gsx R600,K7-es motor.Olyan problémám volna,hogy menet közben be-be villanik az immo lámpa,s akkor le is áll pillanatokra.
Van,hogy 2-300 km-en át semmi hiba,de van,hogy 10 km-en belül 10-szer csinálja!Mind a normál,mind pedig a pót kulccsal is..
Valakinek ötlete esetleg?
Előre is köszönöm!Péter
Nemnem. Megtartom a vonalakat és arra építkezek. Komoly tervezői munka és egy jó dekor cég fogja megcsinálni. Jó lesz na, nem ilyen lángcsíkok meg halálfejek, hanem inkább racccsing fény.
anugy téleg van hozzá minden,egy debreceni cimborának van vagy 4db is széthgajitva,meg tud sok uj alkatrészben is segiteni.......ha felkel már végre és ir,azonnal irom az árakat
Valszeg amcsi exportos a cucc.
Kontakt spray-t vesz, idomok le, csatik szét, befújkál, összerak.
Van egy Gsx R600,K7-es motor.Olyan problémám volna,hogy menet közben be-be villanik az immo lámpa,s akkor le is áll pillanatokra.
Van,hogy 2-300 km-en át semmi hiba,de van,hogy 10 km-en belül 10-szer csinálja!Mind a normál,mind pedig a pót kulccsal is..
Valakinek ötlete esetleg?
Előre is köszönöm!Péter