Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki azért viszi központi vizsgahelyre hogy spóroljon háromezer forintot az hagyja gyárira a motorját, aki hajlandó kétévente kifizetni pár ezerrel többet az meg vigye jó helyre vizsgáztatni. Egy pár motorműszakin már túl vagyok de még a gyújtást se adták rá soha...
Tudom , nekem még E betű sincs a dörrenőben, én is teszek rá ezekre a felesleges papírozásokra! Nekem annyi volt a pilács ellenőrzés is a műszakin hogy megkérdezték hogy van-e rajta világítás, mondom igen van rajta! Közben pedig akkor még javában xenon volt benne, ami nem épp egy engedélyezett dolog.
Az ilyen papírok mind csak az ilyen mendemondákban léteznek Ha minden motorrol leszedetnék a sportdobokat amihez nincs papír akkor a 90% rol vagy még többröl is lekerülne...A műszakit meg már mióta mindenféle sufniműhelybe meg lehet csináltatni azóta az autóklubba se adják olyan drágán.Nyilván emlékszel hogy az elsősegélycsomagot a tiedet kértem el Akk utána a ledes helyzetjelző kicsit kékes színű (bár fehérként vettem) kezdte azt...Na mondom nem fogom szétszedni ugyh hagy haladjon megyek az irodába kifizetem tegyétek a matricát vagy akk ülök rá azt megyek máshova.Innetöl simán ment minden
Ezt azért cáfolnám. Ha egy Autoklubba viszed vagy valami
"az utolsó ötezresedre megyek " típusú vizsgahelyre kell vinned, akkor ha lehet akkor ne adjuk meg neki az esélyt hogy legyen mibe belekötni! Meg a legjobb tudomásom szerint nem elég az "E" jelzés, hanem kell egy gyártói papír amin annak kell szerepelni hogy pont a te motorodra homológ
kissé

a javítás módja a csere.. :/
Az ott mintha kicsit megsült volna...
1et értek D3viance-al. Sztem is hülyeség.
Nem foglalkoznak azok a hangal...hacsak nem ízléstelenül hangos vagy repedtfazék hangja van. Csak az E1 jelzést keresik a dobon.De mindenképp inkább egy nyitott dob.Már csak a dizájn miatt is...
így néz ki :\
Szia mennyi lenne az első illetve a hátsó sárvédő?
Itt van ez,ha tetszik...30000 pénz!
Sziasztok!

Adott egy suzuki gsx-r 600 k1 motorkerékpár és menet közben sokszor kigyullad a piros lámpa és a hőfok meg az FI felváltva villog!
Van úgy, hogy pár kilométeren át pedig nincs ez a jelenség.
Ez attól lehet, hogy a pillangó szelepek néha beragad?
Mit lehet ezzel tenni?

üdv: hatnor
Szerintem totál felesleges egy gyári dobot kiherélni... Amikor műszakis lesz a gépezet mi lesz a teendő? Inkább egy sportdob.
Sziasztok!
Véleményt kérnék..
Érdemes kibelezni a gixer 600 k3 gyári dobját vagy nem? mit tanácsoltok?
Vagy a Tatabányai Solvart-osat, mert nagyobb rajta a borda...
köszönöm szépen a választ.. keresek rá, kicserélem.. írom majd az eredményt.
hajszálpontosan ugyan ez volt nekem is... fesszab megpusztult... én is megnéztem azért a generátort és nekem is ép volt...be is mérettem.. és ha teheted a K8-as fesszabot tedd fel mert az nagyobb is meg fém a hátulja
rendben, köszi.. holnap próbálom :)

Ha fel van töltve bírja az. Kihúzod a feszszabályzóból a csatit és rámérsz a kivezetésekre. Nekem így csinálták a motorszerelő műhelyben.
generátor jól néz ki, madzag nem szakadt, fesszabályzót nem tudom hogy tudom kimérni.. ahhoz járni kellene a motornak, de az akksi nem bírja sokáig :\
A titkos tibeti tágdiagnosztikai képességem ezt súgja. Ha nincs töltés kb. 3 dolog lehet. Generátor, feszszabályzó, madzag. Mindet ki lehet mérni. Nézd meg, hogy a feszszabályzó minden ágából jön-e powa.
tuti? :\
Feszszabályzó kimúlt.
Sziasztok,

tegnap ez történt a motorommal.. elment minden a kijelzőről, rángatni kezdett, le is állt.. utána újra lehetett indítani, a kijelzés vissza vissza jött, de el is tűnt utána.. az akksi teljesen lemerült (kb. 5 km-t mentem ezekkel a hibákkal) Raktam bele új akksit, elindítottam, a sarukon mérhető fesz. 12,6 volt.. szóval nem tölt.. generátor jól néz ki, leszedtem a fedelet..
valakinek hasonló hibája nem volt? ötlet ezzel kapcsolatban?

köszi előre is...