Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Capa egy funyirot is addig farag mig 20000 nem forog.
Cápa megcsinálná.
Nem hinnem........a hidrotoke tLan nem kedveli a magas fordulatot.......shadow meg nem porog 14000 el.......bar nem lehetetlen.
Hát azért van motorban is. Pl. Honda Shadow 750, talán az 500-as T Max is. Úgy rémlett, hogy a K6-os gixer 600-750 is az.
Hidrotőke? nem lapka az?
De nem hidrotokes az autokba van.
Lapkas a hezagallitas.
Ami olajos lehet az a feszito......meg a lanc se szokott megpusztulni ilyen keves km alatt.
A feszito viszont igen de attol meg megy sokat csak idegesiti a juzert zogy a doxa japo vasa ducatit jatszik.
A K4-em 10 000km úgy zörgött hidegen mint ami szét akar esni. Azt mondták szarjak rá majd ugrik egyet a feszítő és jó lesz. Ugrott egyet. Eladásig "hangját nem hallottam".
köszi... megnézzük. hátha meglesz... egyenlőre jo lenne tudni hol kezdjünk... tőke, feszítő, szelep?
8000-10000 km körül nekem is volt némi hangja, visszahűlés után. Azóta mentem 25 ezret és semmi gáz. Ezzel, ne akarlak bíztatni rá,hogy te is így tegyél. Inkább nézzék meg
Valami hang......mig tenyleg szet nem esik menj vele.
érdekes akkor nem tudom mi lehet...
Csodalkoznek ha hidrrotokes lenne.
De ha tenyleg 19e van benne es nem fullgazon gyilkoltak eddig a szelephezagnak meg sehol nem erte el a hatart.

A vezermufeszito viszont lehet.bar suzkinal ilyen idosen nem kene.
Az ellenőrzés nem egy drága dolog.
köszi... de akkor szelephézagot kellene nézni igaz?
Megvárod míg abbahagyja. Ha tényleg 19e van a motorban nem lehet túl nagy baja. A másik megoldás a szerelő.
esetleg megoldás?
uhh tényleg... az lehet....
vezérműlánc? feszítő?
Hidrotőkés szóval lehet, hogy az mert a haveromé is szólt 8000km után. Aztán abbahagyta.
Tuti hogy nem szelephezag.
SZiasztok. Lehetséges hogy szelephézagot kell állítani 19E km-nél? K7 600-on? Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a kerepelés?! Csak alacsony tartományba és csak úgy ha megállok 10-20 percre... visszahül ilyen 60-70 fokra ... elindulok és akkor kerepel...és újra felmegy ilyen 85-90-100 fokra akkor már nem...
hol alkotod össze a vasat?
Valóban, az utángyártottan nincs kialakítva a helye.
Kösz skacok! valószínüleg még jövök ilyen kérdésekkel
ÓÓÓ köszi, így már mindent értek
Itt vannak a képek a lámpáról