Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt pont nem lehet megnézni...
Lehet:
Renntec gyárt pl:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Egy ügyes lakatos, legyártja neked egy 5ösért...
Pár dolog amit át kell mérni...
Szia,
Lássuk csak. Jó esetben csak a TPS-t nyírta ki a táp. Kicseréltétek, és beállítottátok középre a vonalat?
Lehet reset-elni:
Így irja az sm(benne van az átkötés): Hogyha megjavítottad a hibát, a gyújtás kapcsolót rakd OFF-ba, majd rakd ON-ba, hogyha C00-át ír, akkor törölte. Ilyenkor kell kihúzni az átkötést.
Viszont SDS-el meg lehet nézni a hibakódot, mert letárolja az ECM...
Üdv mindenkinek!
Gsxr 600 K4-K5 típusú mocira keresek kipufogó rendszert (nem gyárit). Ha lenne valakinek netalántán eladó, az legyen szíves jelezze. Előre is köszönöm!
Na erre gondoltam :)
az "emígy" az nálad mit jelent?
gondolom oldal irányba. kíváncsiságból már én is csak megnéztem az enyémen, de 2 max 3 mm ernél akármennyire is cibálom, nem mozdul többet. ha nálad ez a mozgás majd 1 centi akkor ott nagyobb a bibi
Nem tudtam a nevét:) a lényeg, hogy néztem service manualt is és minden úgy áll ahogy kell. Menet iránnyal megegyezően nem mozog, jók a gumik viszont emigy tudok rajta mozgatni majd 1 centit.
A gumiszar jobban hangzik.

Amúgymeg fingomsincs mi hiányzik mert nem vagyok gyurcsók de az fix hogy úgy kell állnia mint katiban a gyerek..........kézzel nem szabad semmi kotyogásnak sehova lennie.
menesztő a neve és anélkül sem kellene mozognia,mivel távtartó meg a csapágyba beleütött csőnek,fikszen kéne tartania ottan valami kimaradott
na igen :) én is mikor gumiztattam nem rég, alig jött ki. 3 darab benne is maradt, ragaszkodott hozzá, mondom akkor nem erőltessssük
Mondjuk speciel azt a gumis szart úgy kell erővel betuszkolni ha kézzel mozog akkor az már cserérett vagy kihagyták a gumisok.
ööööö
Hardy-tárcsa a neve ( ha jól tudom ) annak a gumis "ágynak" ami a felniben és a lánckerék hátulja között van. annak természetesen van egy kicsi lógása. ha erre gondolsz ez természetes. na ne centis mozgást képzelj el, max pár mm-er. ott más nem mozoghat, ha nem erre gondolsz akkor az már az über kategória
Lánckerék a hátsó keréken?
Sziasztok! Egy kis segitegert fordulok hozzatok! k5-os suzukim hatso fogaskereke mozog. De nem menetirannyal megegyezoen hanem a kerek fele mozgatva. Csereltem csapagyat, azt hittem az a ludas de valtozatlan, tovabb mozog. Mi lehet a gond? Koszi
K2-es gsxr 600-hoz lehet kapni hátulra kapaszkodót? sehol nem találom...
Szia! Függ a pályaidom minőségétől. Milyen állapotban van? Volt e már javítva , fényezve, vagy új. Kell e matricázni stb. Egy kicsit befolyásolja a szín is az árat. Gixer kék van 3 rétegű gyönyházból is (gyári) vagy sima metál kékből. A fehér lehet sima fehér, vagy gyögyfehér. Hozzávetőlegesen 40-60 között.
Ha benne vagy a temaban, megkerdezlek h k8 palyaidom fenyezese ugy h mondjuk a fele marad feher, a masik fele meg gixxer kek, mennyibol jon ki?
Koszi!
Sziasztok. Na a helyzet a következő. Szelephézagok tökéletes, vezérműlánc csere történt... Minden összerak... FI hiba... ok kiolvassuk... C14, TPS szenzor (véletlenül rossz helyre dugta a szerelőm a csatit, az AC csatival nyomta össze, másik szerelő szerint TPS szenzor kuka, de ad egy másikat...na most azzal is C14)...motor beindul jár... de az autómata szívató amikor leejtené a fordulatot egyből újra felemeli...kb 2000 en van a fordulat...kérdés: hogy lehet hibakódot törölni? csak szakszerviz. mert sajátmagától nem felejti el sajnos... menni nem mentünk vele. Ötlet? K7 600
te tudod......nekem jól megcsinálta,és ez a lényeg
Meg mindig nem pacsiztunk......generator olyan mint aa fogorvos......szeretnek a szemebe nezni hogy tudjam mikor fog fajdalmat okozni.
Tekercselő[1] 2011. október 9. 16:10
Generátorokat tekercselek minden típushoz.
Részletek itt: http://indukcio.uw.hu
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Nem bizom a messzi emberekben.
gyere Nyugottan de ha motorozol összefuthatun megbeszélt helyen
mé macerás,?elküldöd neki,megcsinálja,visszaküldi,berakod,mi ezen a macera?