Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van a mán.........csak huzzad neki remélem nem 15 000 mondott a szerelőd?
majd így csináljuk, ha eljött a köv csere ideje
na tegyél fel akkor sok pénzt. csúnya dolog a kár öröm, de vigyorogva nézném ahogy elveszted

ha én nem pofáztam be senkinek, akkor ez fordítva is így legyen, mert erre nagyon allergiás vagyok!
Azt a kurva elet ezt nem hiszem el hogy igy kell olajat cserelni hogy meg be is inditom kozben, beszarok komolyan.
Azert ezen most behidaltam hogy itt tartunk az onjelolt szerelokkel (mert arra sok penzt fel mernek tenni hogy papirja nincs rola) hogy megmagyarazza hogy olaj nelkul kell beinditani a motort hogy meg az a kicsi is kijojjon.
Az meg persze veletlenul van hogy rendes helyeken szakmuhelyben azt tanitjak hogy olajcsere utan ne inditsd be a gepet csak tekertesd korbe parszor anelkul hogy beroffenne hogy telenyomja az uj olajszurot az olajpumpa...
Sirok komolyan mondom...
Egyre jobb................áldozati kecskék főtt szemgolyóját nem daráljátok hozzá?
Látom zavar, hogy marad a motorban régi olaj. Engem is. de én máshogy próbálom orvosolni. Mikor leengedem a fáradt olajat és lefojt a beöntőn öntök bele kb. 1-2 deci új olajat míg a leeresztőnél is új olaj folyik. Ezzel úgymond kitolom a lehető legtöbb fáradt olajat a kicsikéből.
lehet volt rá példád. mindegy ez ő és nem pedig én :)
régen én is ugy motoroztam a faluba mint a nemnormális mióta a falu araja a nagymama nyugdijjára vásárolgatja a motorokat,és mindenkinek van,szinte......már nem is jelentenek fel anyiszor annő a Pipi barátom eljött hozzám és kipróbálta a 750W-t.......mamák keresztbe az uton a temető irányába slattyogtak,ez a dinnye meg el huzott mellettük vagy 2X.......harmadjára fejbe vágták egy csokor virággal
montam már,oldalsztenderen,vagy emelőn.......me nem mind1 a kisablaknak
Vót itt a fórumon régen valaki aki nem tette be a leeresztő csavart............lehet ilyen málőr volt.
Hát én pedig elég sűrűn tapasztaltam hogy bent a faluba körözőt, és produkálta magát a gyerek, és nem 70-nel az is biztos egyszer kocsival voltunk és a hülye gyerek hátúról majdnem belénk szált, meg a bicajosok mellett is úgy ment el hogy majdnem fellökte őket. És én motoros vagyok és ha nekem ez a véleményem róla ne csodálkozz ha a faluba utálják! Ennyit akartam mondani és kész, és nem kel magyaráznod a bizonyítványt!
na,és egyforma az olajszintünk.........nekem 3literből marad,neked 4 ből na de nem kötekszem
gurulok behúzott kuplunggal :D csak hogy na
Ritkán jár pedig vele a faluban. hogy esetleg üveg hangon hát na. biztos senki nem csinált még ilyet rajta kívül :) :) mi is "sűrűn" megyünk át Eger cityben ha megyünk a hegyekbe motorozni, láttam már én is ott csúnya dolgokat a 25 ösön... :D mindenkinek a maga dolga.

egyekkel pedig az a baj, hogy aki nem motorozik na azoknak a 95% ha tehetné fejbe lőne minket. mert maradi rohadt parasztok és kész. én ha beindítom az udvaron hogy hagy melegedjen egy kicsit elindulás előtt a szomszédom már húzza el a függönyt és néz h mi a kurva anyámat csinálok. tudod hogy járok vele este haza ha esetleg későn érek? a templomnál kicsit kihúzatom mert ott szinte senki se lakik és gurulok 4-500 métert. na itt ennyire szeretik a motorosokat. ha 50 helyet 70 el megyek át a falun és valaki lát akkor az nálunk 170 nek felel meg. ezt jobb ha tőlem tudod
lehet hogy nem, de úgy jön át, m1 nem vagyok sértődős amúgy sem.
tudom hogy nem jó olaj nélkül. nem vagyok kis butuska :D valahol nekem is itt áll az olaj szint, ma úgyis takarítom a gépet majd hajintok róla egy pikcsört.
akkor inditásnál huzok két keményet én is menő vagyok?
Bassz jóformán az eggyetlen ótó amiben elöl is lehet úgy dugni hogy a váltókar nem áll a seggedbe.
akko Zoli nem szeret Ő a Wartburgot szereti
A barátnőm nagyszülei Tiszacsegén laknak ezért sűrűn járunk át Egyeken. Nem egyszer láttam halottam hogy üveghangon körözget a faluba, egyébként értelmes szórakozás ez is. És egy helybeli ismerőst kérdeztem hogy ki ez a menő motoros.
Én azé maradnék a franciakrémesnél.
nem bánt itt senki....... a jót mondjuk,lehet kicsit viccesen,de hát ez alap,mert olaj nélkül nem inditgatunk semmit,max a T142-est,de az téleg megy még vodkával is nézd,ha magad is tudod hogy nem jó olaj nélkül járatni,akkor ne hygad,te vagy a fizető és ennyi kedvedért lefotóztam az olajszintem ami tul van töltve az esetleges véletlenszerü 1kerék miadt és a megmaradt olajat a tultöltés után na,azért szeretünk
Na akkor próbáljuk már meg tisztázni a dolgokat.
Száraz járatás? mert csont száraz az a blokk? nincs benne egy ml liter olaj se? sőt homok is van benne? tehát ha le engeded az olajat akkor nuku kész? fém száraz benne minden....gondolom ebbe nehéz bele gondolni. elugattam hogy 2-3 másodperces procedúra az egész. ebben benne van h beindul + le is áll. nehéz ám ezt felfogni ugye?
ÉN IS nagyot néztem, én se nagyon akartam ezt, de mivel megbízok benne, mert a legjobb barátom és tapasztaltabb sokkal ilyen téren mint én ezért elfogadtam a tanácsát. senki nem mondta hogy bárkinek kötelező ezt megcsinálnia. vagy igen?
az nem árt a motornak ha kerekezel vele? akkor is helyén van ám az olajnyomás 100% ban... + hagy ne soroljam a többi extrémebb helyzetet.

Na szóval akkor T. Pistiről mit is "hallottál". Látom Egerben laksz elvileg. Tőlünk ~60 km er. faszán ismerheted. Lelakott az SV-je? ezt is hallottad, vagy láttad a 2 szemeddel? netán tapasztaltad is? 10 éves motor. igen 3000 km errel vette, mondhatom hogy szinte új kora óta nála van. na szóval 10 éves gép. van rajta 1-2 használati karc. na és? akkor mi van? használva van, nem dísznek áll ott. elárulom neked, hogy az egy nagyon jó állapotú motor. ezt a témát le is zárom azt hogy te mit hallottál róla. kíváncsi lennék. a környékünkön nem ismerek sokkal jobb szerelőt. Ja hogy ő szerelő és nem "alkatrész cserélő" sorry.

A másik dolog

Egyébként meg csak gratulálni tudok itt sok embernek. Hol van itt a segítő készség? Mindenki csak lehurrog, parasztkodik trollkodik. Fa***om ez egy fórum, ahol megoszthatjuk a tapasztalatokat, véleményeket, segíteni próbálunk a másiknak. Na erre mit kapok. leírok egy dolgot amit 1x! ismétlem 1x megcsináltunk a gépen. és mi a válasz? azúgyszarnemjótönkremegymárkukábavalódopdkiapicsábagyújtsfelhü
lyeparasztfalusivagyúgyaszszar!
Nem is az h b***meg hát ne úgy csináljátok már mert esetleg nagyobb kár keletkezhet mit haszon stb. ááhh nem. a szép magyar mentalitás itt is jelentkezik ám ;) ezért tartunk itt. köszönjük. kár volt leírnom ezt az egész szarságot
Hát lehet hogy te is falusi vagy, de viszont te tudod hogy mi árt a motornak és mi nem. Mert nem elég hogy le eresztet olajnál még beindítják ráadásul hogy az olajszivattyú mire felkapja és továbbítja az olajat az is több másodperc, ez azt eredményezi hogy ősz visz legalább 10 másodpercig kenés nélkül jár a blokk. Amúgy is azt a szerelőt hallomásból ismerem de nem csodálkozom hogy az olajcserét se tudja szakszerűen cserélni!
ase rossz de nekem a cefrét javasolták,bár kicsit rürü lesz de pájára tökéletes
Én is falusi vagyok...mi errefelé az olaj helyére már eleve trágyalevet öntünk Ez a tuti recept