Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi meg is számolom
16/43.
Milyen sebességnél? Nagy tempónál ez normális. Az ezres motorok 4-ik végén 280 felett mutatnak de csak 250-et mennek.
Sőt... Szerintem az első és a hátsó is más.... Valaki mondja meg pls a gyári fogszámot elöl hátul. Köszi :)
Sziasztok. Gps-el lemértem a sebességem, és a kilométerórám kb 30 al többet mutat... :O mitől lehet ez? Első fogaskerék? Köszi. k7 600
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy gsxr 600 k3 hoz power commandert lehet kapni? Vagy itt köztetek ninc solyan aki szedte megmaradt és megválna érte?előre is köszi
A telószár rögzítőnél ki kell venni a távtartót és egy az egyben felmegy...
Tavtarto esztergalas a tarcsa atmerohoz.
Milyen huncutság? :O segíts pls thx
Mittomén................de jó dolog na..............csak hülyeség.
ugyan miért nem csodálkozom ezen...
Csak gyűjtögetem az infot.
Télire kitaláltam egy hülyeséget magamnak.
Ja az lemaradt, hogy egy az egyben rá megy , csak egy kis huncutság kell hozzá...
általában a furattávolság az biztos , nem mértem le de láthatóan a 6 dugós furattávolsága nagyobb...
A negydugosbol talatam 8-10 rugo per darabot 31 ert csovel es felso munkahengerrel egyutt bar arrol letortek a tartaly csoret.
Mi a kulombseg a hatdugos es a negydugos kozt?
Pesten tudok 2-3 helyet is ahol van . 30-40 ropi az ára. Ricsi bontó, Breki (gumis), Attix83, és talán Jelcsánál is van . Az ár a neveknél sorban növekvő . A hirdetések között megtalálod őket, de ha nem hívj fel és elmondom az elérhatőségeiket.
Szerintem tök jól kijöttél, én is hasonló árfekvésben nyomozok. Időm, mint a tenger, én ráérek.
jaaaaaaaaaaaaj a kolbász zsir metál szinü wartburg traktorlámpákkal
Honnan tudnék jó állapotú R1 nyergeket szerezni? Bontóba kéne nézelődnöm mi? Egy egy-be felmegy simán vagy kell valamit átalakítani? 108mm-es a nyeregcsavar felfogatása ugye? köszi (esetleg nyeregben tudsz segíteni?)
Ha csak ez kell van azis.
persze mindig megy a vakítás + a jaszkarizás...
Magadhoz fogsz nyúlni , főfékhenger + nyergek + betét 40 ropi.
Ez kb. fél év alatt jött létre, folyamatos böngészéssel...
Egyébként 20-30 a főfékhenger, 30-40 a nyergek + 15-20 a betét, ha fékcső is kell akkor még 10-15...
Szia darázs!

Mennyibe állt meg a mutatvány?
Amúgy megjegyzem ez egy daytona 675-ről van ami pályán is elég jól megállja a helyét.
Juhéjj..............ennek igen örvendek.Még a végén elszédülök körbe-körbe.