Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata az idomba süllyesztett led-es irányjelzőkkel kapcsolatban?
Van-e annak elég fénye és hogy szórja-e olyan irányba amerre kéne?
Csak mert gyanús hogy sokan árulják használtan.
Sziasztok. K7 600-hoz van egy vadi új gyári visszahúzó gázbovdenem... ha esetleg valakit érdekel. Szerintem más évjárathoz is jó vagy 750-hez. ár 6E ft. Köszi
Helló segítségeteket kérném , gsxr 600 k4 Melegen elindulásnál megtorpan fuldoklik, játszani kell a gázzal, másképp lefullad , valaki találkozott ilyen hibával? előre is köszönöm
Főleg, hogy 2 hétbe telt mire rájöttem! Szétszedtem az összes csatlakozót , lebontottam már a fejidomtól a tanktól kezdve minden szart...... Aztán mire letudtam követni merre megy a kábel is........
Közben meg a bal oldali idomnál volt a csatlakozó, amit megvételkor leszigeteltem hogy ne ázzon be , most szétszedtem és így is állt benne a víz!
Igazából örülök is hogy ennyivel megúsztam és haza tudtam jönni akkor a motorral , mert az a főkábel köteg volt és ha más lesz kontaktos akkor még az is lehet hogy haza se tudtam volna vele jönni.....
Szobacic,
A 69810-as hozzászólásnál nem a te gépedet sztárolták?
Képzeld lett két csöves kipufogó dobom. Most már választhatok melyikbe akarom belerakni...
helló! K1-es gixxerem az utóbbi hetekben a következő dolgot produkálja: szépen gyorsul 1-esben és 2-esben, faszán tiltásig ki lehet húzatni, aztán 3-ban még felmegy tiltásig, de már nem olyan dinamikus, 4-ben már nagyon erőlködik, 5-6-ban meg már 11ezerig is alig akar felmenni. így a végsebesség is olyan 220, 230 körül van óra szerint, pedig pár hete még lazán vitte a 270-et is (német autópályán természetesen). szeirntetek mi lehet a baj? valami lightosabb dugulás, vagy valami vezérlés probléma? köszi előre is
Én a kábelköteget is ellenőrizném nincs-e szakadás, vagy testelés valahol az óráig, valamint kipróbálnám az órát egy másik gépben, hogy ott szépen működik-e.
Én ezt tenném, meg a pöcsömet a forró kipufogóhoz...
Two Brother kipufogó (sportdob,összekötő,bilincsek és lábtartóhoz felfogató) Ár: 55ezer
Kék bubis plexi (karcmentes motoron még nem volt fent) 10ezer
Mindegyik K7 600 Gsxr-hez van tehát tudtommal K6-K7 600-750-es Gsxr-hez jó, hogy mi egyébbel kompatibilis nem tudom. Kipufogó összekötő átalakítás után szerintem bármihez.
Egy olyan problémával fordulok hozzátok , hogy beszart a km/h órám, vagyis csak a km/h számláló maga a műszerfalon minden működik, csak a km/h ugrál 0-150 közötti értékek között össze vissza!
Már vettem bontott jeladót avval is szar , megnéztem a rotort teljesen egyben van nem törött semmi baja, minden csatlakozót szétszedtem kontaktspray + levegő és hiába.......
Tudom hogy az enyém 1000-es de ez a része teljesen egyezik szinte mindegyik évjárat mindegyik ccm-vel!
Első 1-3 percben jó majd ha gyorsítok össze vissza ugrál a km/h számláló.....
Nem találkozott valaki esetleg evvel a hibával már?
Nincs valaki véletlenül Fejér megyéből aki tudna adni próbára egy jeladót csak egy katt és kint is van nem kell bontani semmit, hátha amit vettem bontott az is szar..... ?
Eladó a képen látható gyapotos sport dob GSX-R 600 SRAD-hoz jó, 3 csavaros. Én visszatértem a gyárihoz, nekem egy kicsit hangos volt! Ha valakit érdekel emailt írjon:
vastagpeti@gmail.com
Én vettem 1szer az enyémre, de egy szar volt.
Inkább visszaraktam a gyárit.