Sziasztok!
Egy gsx-r 600 2009 leendő tulajdonosa vagyok.
Olyan kérdésem lenne ,hogy a műszefalon a képen bejelölt piros led világít indításkor. Az angol manualból nem sikerült teljesen megértenem ,hogy ez normális-e ezért ha felvilágosítanátok azt megköszönném.
Nem, nem veszem annak. Legközelebb biztos, hogy jobban figyelek erre. itt is az volt a baj, hogy megcsúszott az eleje. ha a széle is tiszta az útnak akkor TALÁÁÁN lett volna sanszom hogy össze kaparom valahogy és nem esek el. ez van de megy tovább :D
Ne vegye el a kedved. Ez a hely szinte mindig ilyen. Bejárás jó ötlet. + adnék 1 tanácsot remélem nem veszed okoskodásnak. Télen volt időm sokat olvasni a motorozásról. Első lényeges dolog, hogy ne a sáv közepén menj. Képen is látszik hogy a sáv közepe és a két legszéle a legkavicsosabb. Van 2 nyom ami aránylag tiszta ugye a kocsik kijárják tisztítják. Ebből kell képzeletben megválasztani a külsőt vagy a belsőt. Ezek a részek tisztábbak kisebb az esély kavicsra vagy idegen tárgyra futni.
én is ott több embertől hallottam, hogy sok a kavics. akik idegenek megálltak ők is csak azt mondták hogy sok volt a csúszkálás mindenkinél. kicsit elvette ez az önbizalmam az utcai kanyarvadászattól :D legközelebb esküszöm ha ilyen szakaszra megyünk előtte bejárom 50 el...
A lényeg, hogy neked nem lett bajod motor meg javítható. Franc essen ezekbe a kavicsokba. Mi 2-en voltunk szerencsére egyikőnkkel sem történt semmi. De másik galériát is láttam már erről az esetről. 1 ideig valószínűleg kerülöm ezt a szakaszt.
Nekem nem lett. kicsit meghúztam magam, térdem nyakam még fáj egy kicsit de semmi komoly. pontosan kb lillafüred előtt vagy 3-4 km errel. fölfelé menet. kanyar előtti féktáv és elment az eleje. elcsúszott. nem tudtam megfogni sajna. szalagkorlát megfogta a hátulját a mocinak az azért nem csúszott le. de hátul semmi baja nem lett ott is pár karc... Igen vasárnap voltunk többen. jah akkor már épp kajáltunk valahol. nálunk is a csapatból többen megcsúsztak. haver bnőjével is járt egy táncot a motorral de neki sikerült megfogni.
Nem lett semmi bajod? Mi történt pontosan és hol? Vasárnap voltál ugye? Parkolóban Lillafüreden láttam a mocidat kipuról megismertem te viszont nem voltál a motor mellett. Mi hál istennek megúsztuk esés nélkül de csomó helyen írják most, hogy nagyon kavicsos.
Sziasztok. k4-k5 600 hoz keresek bal oldali kormány csutka felfogató konzolt. az a kis alumínium vacak :D
Megtréfált Lillafüred felé az apró kavics. csak óvatosan srácok arra felé. mert nem látni...csak azt érzed h repülsz és törik a gép ....
De amúgy olyan egyértelmű dolgok ezek
Kérem kapcsójja be
Ha nem ketyeg a blokk, normális. Ha jár a motor, és világít, na az a nem normális.
Oszibá helyrehozza akkor neked.
Akkor te olvasol angolt.
Köszönöm a válaszodat.
Ha indítás után nem alszik el akkor van gond.
Egy gsx-r 600 2009 leendő tulajdonosa vagyok.
Olyan kérdésem lenne ,hogy a műszefalon a képen bejelölt piros led világít indításkor. Az angol manualból nem sikerült teljesen megértenem ,hogy ez normális-e ezért ha felvilágosítanátok azt megköszönném.
link
Megtréfált Lillafüred felé az apró kavics. csak óvatosan srácok arra felé. mert nem látni...csak azt érzed h repülsz és törik a gép ....