Ááá neked nincs! + a békára minek is jobb... igaz...
Az E-ringen még nem volt érezhető gond a gyárival sem. Nagyobb pályán erős féktávoknál jelentkezik csak a probléma...
Egy hete cseréltem le az alsó nyergeket is erigggyére . Olyan lett mint a beton . A H-ring célegyenes végén sem változok a fék nyomáspontja, szóval patent lett. A nyereg csere előtt a felső bremboval is bepuhult a fék.
Sziasztok. Valaki rakott már fel 600-ra R1 féket...mert most azon gondolkozom hogy ezeket a tokico-kat lekéne cserérni R1 nyergekre... nem igazán vagyok megelégedve a gyárival... (fém fékcső van... feslőmunkahenger brembo rcs19)
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy k1 szériás gsxr hez valaki vásárolt már kompatibilis használható kapaszkodót a tankra? Mert sehol nem találok rendelhetőt rá, csak a Vinxxgrip ből de az a fajta sem kivitelezésben sem árban nem tetszik. Esetleg tapasztalat?
sziasztok. Levettem az oldal idomot és műszeregység kábelkötegét nem tudom elrejteni az orr idom (fekete vékony műanyag takaró) és az oldal idom közé... nem fér be... most úgy van hogy hozzá ér a teleszkóp oldalához ami szerintem nem jó... Valaki megnézné esetleg hogy hogy fut az a kábelköteg... köszi (k7 600)
Igen.... külföldön nagyon mennek a kávbojos filmek ott vagyok zárógyűrű -díszlet!
Júliusban ha összejönnek a dolgok elnézek hozzád, szétkenhetnéd a taknyomat a lábfejeden...persze lehajolni nem fogok...
Talán julius 06-13 között, ebben lesz egy kis nyaralás, de jó lenne egyet menni, csak a buzulás kedvéért.
Vagy találkozhatnánk a pingáltkarú medve barlangjánál, mert már rég kiment a szaga a baszott nagy heftimből.
Ha nem engedem fel simán szaltózom és átesek a kormányon.
Túl jó.
Ez nem gixxer.
Az E-ringen még nem volt érezhető gond a gyárival sem. Nagyobb pályán erős féktávoknál jelentkezik csak a probléma...
Bár ez nissin.
De feltételezem hogy a gixxer gyári tokicojával se lenne.
nem vagyokén rossi csak egy túrahernyó.
de annak legalább szíp.
Tud valaki eladó pálya idomszettet k6 750 es gixire? Tudtommal jo hozzá a 600asoké is.
Elöre is köszönöm!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy k1 szériás gsxr hez valaki vásárolt már kompatibilis használható kapaszkodót a tankra? Mert sehol nem találok rendelhetőt rá, csak a Vinxxgrip ből de az a fajta sem kivitelezésben sem árban nem tetszik. Esetleg tapasztalat?
Köszi! :)
Nekem kb 60 kilométert.
Nektek mennynit gurul még el a paripa miután elkezd villogni a sárga csóróságjelző? (600 k9)
Hogyne....husi mindíg kell!
Júliusban ha összejönnek a dolgok elnézek hozzád, szétkenhetnéd a taknyomat a lábfejeden...persze lehajolni nem fogok...
Te dolgozol még, vagy csak úgy vagy...
Talán julius 06-13 között, ebben lesz egy kis nyaralás, de jó lenne egyet menni, csak a buzulás kedvéért.
Vagy találkozhatnánk a pingáltkarú medve barlangjánál, mert már rég kiment a szaga a baszott nagy heftimből.
Faszod legyen kigyűrve szájszalonnával.... !