Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Feszültségszabályzó cseréhez lekel venni a légszűrőházat? és hol van a csatija a fesszabályzónak? köszi
Oszibá tudnál nekem varázsolni K4 750-be fehér számlapot az órába? és persze kiiiiiik villanyt is bele?
Levetted már a tankot?
Nézd meg a gumibakokat, esetleg a hővédő pajzsot, ha van a tank alján. Hátha ott a gond...
Engem érdekelne, ha fizetsz egy sört...
Jelen.
Előre hátra irányban nem lötyöghet, oldalra bizonyos mértékig igen.
Patent lett, csak a kipufogón mi az a kék fólia?
ez van
Ez érdekes.
nem az recseg Atix nekem a K1 600 egész váza recsegett,szétszedtem mert azt hittem elvan repedve valahol,ha fékeztem recsegett,sőt még ha letámasztottam akkor is..........na most a probléma nemtudom miből adódóan de nekem pl ha felazitottam a segédváz rögzitő csavarokat,abba hagyta,nevetséges,de az összeadásoknál recseg,akárcsak a tank alóli recsegő hang a blokkfelfogatás a bal oldalon mivel a jobb oldalon nincs is.......nézzétek meg ezeket,ha felazitgatjátok ,elmarad a recsegés,de hogy mit értek el vele azt nem tudom......
Szia!
A fesszab hibája ezeknél a motoroknál típushiba, anno garanciális keretek között cserélték.
Ha használtan vetted, akkor utána kellene kérdezni, hogy kicserélték-e mielőtt hozzád került, ha nem, akár az (is) lehet a hiba.
Amúgy ki lehet mérni mindkét alkatrészt.....
Sziasztok. a gépemen elment a töltés (k7 600) mi lehet? Generátor vagy fesszabályzó? Kilehet mérni esetleg? Köszi
A tank lefogatásainál+ két oldalt kell legyen a tank és váz közt gumiágy. Mindenhol megvan? Esetleg sehol?
Köszönöm a választ! :) remélem sikerül orvosolni a problémát! :)
Szisztok!

Alig használt gázbowden eladó, csak hétvégén cibáltam, szinte gyári még.....
Szia!

Szerintem nincs aki a leírásod alapján be tudná itt azonosítani a hiba pontos okát vagy forrását, általában ami nyikorog, vagy recseg az csapágy (kormány, vagy kerék) szokott lenni, mikor már szar...

Szerintem vidd el szakszervíbe, ott biztos találsz olyan embert, aki ért is hozzá!
Csak arra figyelj, hogy nyitvatartási időben menj.....
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Ha elindulok a motorommal( gsxr 600 k4) és belemegyek valami kisebb kátyúba vagy csak szimplán szar az út minősége a tank valami iszonyat nyikorgós hangot ad! Olyan mintha nem lenne meghúzva a csavar és ki lenne lazulva, de a csavarokkal semmi gond csak azt érzem, hogy mindjárt szét esik alattam a motor..... :/ Van valami ötletetek, hogy mi lehet az? Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv: Robi
Szia, ez a probléma megoldódott? Mi volt vele? Nekem is hasonlókat csinál mostanság. Kormánycsapágyra tippelek, első körben.
Köszi, már javítom is. ;)
csak a haccázhoz jó,
Sziasztok,

Lenne egy pár első teleszkópom eladó GSXR 600 és 750 K1 K2 K3 típusokhoz, 2001 2002 2003-as évjáratokhoz. Nagyon szép, hibátlan állapotban eladók. Nem sérült, nem javított, teljesen gyári állapot.
A hirdetéseim között is megtaláljátok.
Hello Mindenki !

Az lenne a kérdésem, hogy ki mit tud arról, hogy mennyire lóghat/konyoghat az első féktárcsa. Az Sradom, eléggé mozog mind a kettő (oldal és forgás irányban is) és nem tudom, hogy ez mennyire veszélyes, illetve hogy vizsgán kizáró ok lehet-e vagy sem ?
Azért kérdem ezt, mert hallottam már ezt is az is, valaki azt mondja hogy lóghat, valaki az mondja hogy nem és nem tudom mi az igaz.

Aki tud tanácsot adni az tegye fel a kezét
Itt a videó róla!
Nem engedné a lelkiismeretem Még ép csak meglett az 50000 bejáratás
10.000 rpm fölött elnyomja a kipuhang :D úgy használd és akkor nem hallod hogy zakatol
Remélem csak félrehallok és kezdek süketülni:D