Sziasztok! Furcsa kattogásra lettem figyelmes, ahogy ma beindítottam a motorom! A zaj a bal oldalról jön, a szelepek felől, szerintetek mi lehet a probléma? Hamarosan rakok fel videót is!
Olyanban kérném a segítségetek, hogy van egy Gsx-R 600 SRAD-om, 98-as évjárat és ehhez lenne szükségem első féktárcsára. Az újnak nagyon borsos ára van, így hát úgy döntöttem megpróbálok venni használtan. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valakinek nincs-e eladó ilyen tárcsa, vagy esetleg valami tanács, hogy honnan tudnék rendelni/szerezni egyet ?
Feszítőkkel együtt szokták cserélni!
A vezérműlánc az ennyibe kerül. A feszítőre pontosat nem tudok mondani de az is ilyen ár környékén mozog! De a szervizköltség is kb ennyi lesz.:)
sziasztok. K7 600-amba megpusztult az akksi... (még a gyári volt) milyet érdemes venni? Yousa-n gondolkodom? A gyári 8 amperórás volt... nem kevés az? Ill. mekkora indítóáramú legyen? 90-115-120? köszi
Egy 600-as GSXR vásárlásán gondolkozom megnéztem már párat, anyagi korlátaim miatt 98-99 évjárat körülieket.
Ma találtam egy árban kifejezetten kedvezőt de a tulajdonos szerint a vezérműlánc már cserés. A vez.mű láncot feszítőkkel együtt szokták cserélni? Kb. milyen árban van munka nélkül illetve munkával? Köszi a segítséget!
sziasztok!komoly gondokkal küzdök,van nekem egy K2 600 motorom.Töltés gondjaim voltak ezért cseréltem benne feszabájzot,kiderült hogy az jo,csréltem benne generátort,gondoltam ezzel megoldodik a gondom(biztonság kedvéjért aksit is cseréltem)DE még mindig valami nem jo mert 20-30 km megyek a motorral és fullra leszivja az aksit valami!ha valakinek lenne valami ötlete?eleöre köszönöm a segitséget!
Nem a jeladó volt a probléma, már megoldottam hanem a fő kábelköteg csatlakozója ami a fejidomba megy az volt oxidálódva , oda jött be a jeladó kábelje is az volt a legjobban ... kontakt spray + sűrített levegő és jó lett......... Végre... 2 hét keresgélés után.....
Amúgy vettem bele egy bontott jeladót is, mint kiderült feleslegesen mert nem az volt a rossz, de az pont egy 600-sé és müködik vele rendesen méri....... Vagy miért ne lenne jó vele?
Lehet nem tudom, de most bent van az enyimé a Hollósnál, mert Gyuri vagyok és szeretem, ha le van szervízelve a motorom......egy kicsit.....
Tömd mindkét csövet a kis ráncos DB Killereddel! Te Kangép..
Az enyémé is kap most egy full titániumos rencert, mert eldöntöttem, hogy idén buzisítom egy kicsit a motorkámat, én már magamévá tettem a nyílását, csak a karbon vég kicsit felsértette a hegyit, és azóta csíp mikor pisilek, de jó volt.......
Na vigyázzál magadra, meg ügyes legyél, és okos,mert hülyéből rengeteg van ám!
A fő probléma, hogy még jól hallasz...hozd el dédapámhoz..... Nefélj ő, mikor nyélgázt húzol is megkérdezi, hogy mikor indítod már be?
Ricsibontó Budapest, Sugomotorbontó Baja, Mindenféle motorbontó, és itt az apróhirdetésoldal....
link a galériához link
Olyanban kérném a segítségetek, hogy van egy Gsx-R 600 SRAD-om, 98-as évjárat és ehhez lenne szükségem első féktárcsára. Az újnak nagyon borsos ára van, így hát úgy döntöttem megpróbálok venni használtan. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valakinek nincs-e eladó ilyen tárcsa, vagy esetleg valami tanács, hogy honnan tudnék rendelni/szerezni egyet ?
Előre is köszönöm !
Üdv: Dávid
Ránézesre drága.....de ha más baja nincs, akkor nagyon jó!
Csakis gyári...semmi más nem fogja eddig bírni (5-6 év) persze nem is kerülnek annyiba.....
Vki tud erről a motorról valamit?Előre is köszi a segítséget!
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-7
891262
A vezérműlánc az ennyibe kerül. A feszítőre pontosat nem tudok mondani de az is ilyen ár környékén mozog! De a szervizköltség is kb ennyi lesz.:)
Egy 600-as GSXR vásárlásán gondolkozom megnéztem már párat, anyagi korlátaim miatt 98-99 évjárat körülieket.
Ma találtam egy árban kifejezetten kedvezőt de a tulajdonos szerint a vezérműlánc már cserés. A vez.mű láncot feszítőkkel együtt szokták cserélni? Kb. milyen árban van munka nélkül illetve munkával? Köszi a segítséget!
Valahol.
Keress egy villanyászt.
Amúgy vettem bele egy bontott jeladót is, mint kiderült feleslegesen mert nem az volt a rossz, de az pont egy 600-sé és müködik vele rendesen méri....... Vagy miért ne lenne jó vele?
Van aki még használ indexet? ,
Lehet nem tudom, de most bent van az enyimé a Hollósnál, mert Gyuri vagyok és szeretem, ha le van szervízelve a motorom......egy kicsit.....
Tömd mindkét csövet a kis ráncos DB Killereddel! Te Kangép..
Az enyémé is kap most egy full titániumos rencert, mert eldöntöttem, hogy idén buzisítom egy kicsit a motorkámat, én már magamévá tettem a nyílását, csak a karbon vég kicsit felsértette a hegyit, és azóta csíp mikor pisilek, de jó volt.......
Na vigyázzál magadra, meg ügyes legyél, és okos,mert hülyéből rengeteg van ám!