Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dávid barátom ne idegejjél hogy pont most lesz valami a szekérrel :D
Legalább akkor ő már érzésre, rezzenésre érzi a gépállatot:D 6. érzék :D
Szia!

A fő probléma, hogy még jól hallasz...hozd el dédapámhoz..... Nefélj ő, mikor nyélgázt húzol is megkérdezi, hogy mikor indítod már be?
Szia

Ricsibontó Budapest, Sugomotorbontó Baja, Mindenféle motorbontó, és itt az apróhirdetésoldal....
Sziasztok! Furcsa kattogásra lettem figyelmes, ahogy ma beindítottam a motorom! A zaj a bal oldalról jön, a szelepek felől, szerintetek mi lehet a probléma? Hamarosan rakok fel videót is!
Polírozás és szervizelés után
link a galériához link
Hello Mindenki !

Olyanban kérném a segítségetek, hogy van egy Gsx-R 600 SRAD-om, 98-as évjárat és ehhez lenne szükségem első féktárcsára. Az újnak nagyon borsos ára van, így hát úgy döntöttem megpróbálok venni használtan. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valakinek nincs-e eladó ilyen tárcsa, vagy esetleg valami tanács, hogy honnan tudnék rendelni/szerezni egyet ?

Előre is köszönöm !

Üdv: Dávid
Köszi szépen a választ!:)
Szia!
Ránézesre drága.....de ha más baja nincs, akkor nagyon jó!
Szia !
Csakis gyári...semmi más nem fogja eddig bírni (5-6 év) persze nem is kerülnek annyiba.....
Sziasztok!
Vki tud erről a motorról valamit?Előre is köszi a segítséget!
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-7
891262
Feszítőkkel együtt szokták cserélni!
A vezérműlánc az ennyibe kerül. A feszítőre pontosat nem tudok mondani de az is ilyen ár környékén mozog! De a szervizköltség is kb ennyi lesz.:)
sziasztok. K7 600-amba megpusztult az akksi... (még a gyári volt) milyet érdemes venni? Yousa-n gondolkodom? A gyári 8 amperórás volt... nem kevés az? Ill. mekkora indítóáramú legyen? 90-115-120? köszi
Az anyag olyan 36ezer ft. 16 a lánc 20 a feszítők. A munkadíjj is egy 20as biztos van, de legjobb esetben is 15.
Sziasztok!

Egy 600-as GSXR vásárlásán gondolkozom megnéztem már párat, anyagi korlátaim miatt 98-99 évjárat körülieket.

Ma találtam egy árban kifejezetten kedvezőt de a tulajdonos szerint a vezérműlánc már cserés. A vez.mű láncot feszítőkkel együtt szokták cserélni? Kb. milyen árban van munka nélkül illetve munkával? Köszi a segítséget!
Zárlat.
Valahol.
Keress egy villanyászt.
sziasztok!komoly gondokkal küzdök,van nekem egy K2 600 motorom.Töltés gondjaim voltak ezért cseréltem benne feszabájzot,kiderült hogy az jo,csréltem benne generátort,gondoltam ezzel megoldodik a gondom(biztonság kedvéjért aksit is cseréltem)DE még mindig valami nem jo mert 20-30 km megyek a motorral és fullra leszivja az aksit valami!ha valakinek lenne valami ötlete?eleöre köszönöm a segitséget!
Sziasztok! Nincsen véletlenül valakinek eladó K4-5-re üléspúpja? Köszi előre is.
használni? csak rückvercbe...
Kizárt... müxik vele, de mást mér. ;)
Nem a jeladó volt a probléma, már megoldottam hanem a fő kábelköteg csatlakozója ami a fejidomba megy az volt oxidálódva , oda jött be a jeladó kábelje is az volt a legjobban ... kontakt spray + sűrített levegő és jó lett......... Végre... 2 hét keresgélés után.....

Amúgy vettem bele egy bontott jeladót is, mint kiderült feleslegesen mert nem az volt a rossz, de az pont egy 600-sé és müködik vele rendesen méri....... Vagy miért ne lenne jó vele?
Pénzt szórja aki ilyet vesz.......
Van aki még használ indexet? ,
Szia Biogenyó...!

Lehet nem tudom, de most bent van az enyimé a Hollósnál, mert Gyuri vagyok és szeretem, ha le van szervízelve a motorom......egy kicsit.....

Tömd mindkét csövet a kis ráncos DB Killereddel! Te Kangép..

Az enyémé is kap most egy full titániumos rencert, mert eldöntöttem, hogy idén buzisítom egy kicsit a motorkámat, én már magamévá tettem a nyílását, csak a karbon vég kicsit felsértette a hegyit, és azóta csíp mikor pisilek, de jó volt.......

Na vigyázzál magadra, meg ügyes legyél, és okos,mert hülyéből rengeteg van ám!
A hatkilós jeladójával sehogy nem lesz jó az ezres!
Köszi, én is ettől tartottam.