Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szinte már vártam ezt a mondatod...
Suzuki GSX-R 600,750 K4 K5 hàtsò lengôkar fenivel a képen làtható állapotban eladó.ÁR 25e ft Tel:06 70 379 4942
Szia!

Itt akár nagytáblás lemezlovas is lehetsz!
Uraim!

Ennél a cégnél dolgozom, úgyhogy, ha valamiben tudok segíteni nektek, nyugodtan jelezzetek.
Szia!

Ja igen a fesszab...... az tényleg szar volt, nekem azt garanciába cserélték, már rég volt.....
Oké, köszi, megpróbálom.
Ha ez igy a kerdes, akkor annyira egyforma hogy fel lehet tenni.
K8-amon volt fent k6 sarvedo
Bar talan meg abban is mernek fogadni hogy csontra megegyezik, csak most nem tudom leellenorizni
Vedd meg nyugodtan
Egy próbát megér, de korábbi szalonos tapasztalataimból kiindulva szerintem kurvára nem lesz még csak fogalmuk sem róla .
Ja és mégegy tipp.
Telefon.
Szalonba.
És megmondják.
A carbon utángyártott azért nem 100%-os pontosságú.
Bár a sárvédőt lehet "igazgatni".
Láttam már gyorskötözővel felrakott sárvédőt.
Szerintük is egyforma (PB forum), de senki sem 100% biztos. Ha csak az egyik furat picit nem úgy áll rajta, máris szopóka, képeken pedig nem feltétlen látni ezeket az apróbb különbségeket. Azért volna égető a kérdés, mert a belinkelt darab akciós.
Kint is ritka aki K7-K9 sárvédőt vágja fejből?
Ők is csak találgatnak :) . Ráállítottam az egyik alkatrészes ismerősömet, hátha ki tudja deríteni.
Ehh nehéz kérdés.
Kinti gsxr fórum?
Arrafelé élek, posta ingyen lenne.

Kereskedésekbe sajnos nincsen időm eljárkálni, illetve amikor mégis lenne, zárva vannak.
ja a carbon sarvedo az ebayrol... azt meg be sem takarja a 30e...
Carbont venne................110 font postával accijósan ebayről.
Ahogy láttam.
Betipegsz egy kereskedésbe és ha szerencséd van van mindkét évjáratból.
Ha nem akkor kérdezel és szerintem megmondják frissiben.
30e ft?
Szerintem is, mert képen halál ugyanolyanok, de addig nem akarok 30 ezer forintot kidobni, amíg teljesen biztos nem vagyok benne.
Szerintem ugyanaz.
No azért voltak ugye az ismertebb generátor-fesszabályozó meghibásodások a K6-K7 évjáratoknál, nem bírták a hőmérsékletet és tönkrementek, ez nálam is szépen beszart. A gyár azóta frissítette a szóban forgó alkatrészt. enyémen is cserélve volt, azóta tökéletes. Rengeteg motornál megtörtént ugyanez. Szerencsére nem egy milliárdos tétel, de adott esetben azért elég bosszantó lehet.
Köszi a választ :) akkor megpróbálok olyat nézni aminek korekt gazdája volt és nem kókányolta az elektronikát :D
Szia!
Azért egy ilyen alu alkatrészt letörni kicsit nagyobb erő kell szerintem....
Ezt elég macerás javítani pláne ha hiányzik belőle egy ekkora darab...
Írd le hogy oldottad meg!
Szívesen válaszolok!

Ezeknek nincsenek gyenge pontjaik, !HA! kottára vannak cserélve benne a szűrők, olaj,gyertyák, kopóalkatrészek stb.
Mindíg mindent időben megkapjon, hidegen ne legyen nyúzva stbstb.... ha sokadik gazdija leszel, ebben csak reménykedhetsz.

Sokat mész vele sokat költesz rá.....keveset mész vele olcsóbb....
Ja még valami...komolyabb törés azért ne legyen rajta!

Szerintem ezek mindenki által tudott dolgok, tehát semmi extra!