Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdrábaszol...
Azért én drukkolok!
Szia!
Belassultam,most 152000 -nél tartok,idén csak 2000 -et tudtam menni mentségemre lehet,hogy külföldön dolgozom a szezonkezdettől,így család most fontosabb,de ha ismét hazakerülök végre elkezdek motorozni,mert ez az 5 év nagyon szöttyögősre sikerült, ígérem bekeményítek! már van mégegy motor,így az alkatrész nem lesz gond!
Na csákány Pelyhes!
Pedig elküldtem!
még mindig várom azokat az email-címeket.......
Szeva Bringaaa!
150 000 meg van-é? Van még bejglid?
Köszi! Remélem jó döntés volt! Bár eddig úgy néz ki, hogy igen!
Szia!
Persze...jó az! Nekem 250 Banditom (is) volt, évekig állt egy kereskedésben, nem kellett senkinek, megvettem eléggé szenvedtem vele, míg megelégeltem, ráköltöttem kb.: 100E forintot, utána nem volt vele gond, de semmi motorgenerál, csak át lett pucolva mindene, meg kapott rendes kopó alkatrészeket,telószimmeringeket.... akksit, stb....utána csak tankolni kellett...szuper kezdő motor volt.
Ha megadod a motorodnak amit kell, nem lesz vele gondod. Én ennél a szerkezetnél tanultam meg.....
Persze lehet vele sóherkedni......akkor újat vegyél, és mire lelakod, lehet eladni...de te nem ilyen kis retkes szarfaszú vagy...hanem rendes..... vagy
Szia!
Légy üdvözölve! Gratulálok a döntésedhez.
Sziasztok.
Ma vásároltam egy 600 as srad ot. 97-es évjárat.
Egyenlőre nagyon tetszik, mentem is vele 210kilómétert hazáig ebben a szép időben :) egy élmény volt, de még jó, hogy az eső csak olyan 70km-eren át szakatt az autópályán...
Olvasgatom a fórumot, hátha sok kérdésemre választ kapok...
Szia!
Attól hogy belpiacos még egy jó kis gép, és alkatrészben mondjuk nem a legjobb de bontóban sztem van belőle pár darab...
Kezdő motornak teljesen jó én csak biztatni tudlak!
400-as is ugyanolyan rizikó mint a 250 szarrá pörgi magát és alkatrészbe is ugyanott vagy! 600 meg nem tanulo motor SZERINTEM hangsúlyozom szerintem!

Ha meg lesz vigyázzatok egymásra!
Eddigi legjobb dontesed.
igen,és vettem egy wartburgot
Legalabb tuladtal azon a rusnya sarga bontoszokevenyen.
én tudom,ő még nem,te meg sose fogod
ha normálisan egykerekezel nem baszogat a jard
K5 1000 ala ne add.az az igazi.
ezzel már szemeztem én is nagyon szép állapotban van és ha azon múlna gyűjtenék is rá csak kár hogy 43kw os én meg 35kw ig vezethetek azért a +8kw ért meg nem díjjazna a jard :( de köszi azért :)
az én 600-asom egy hölgyike vitte el kezdő motornak ne add alább 400-ast már vezethetel nem,?akkor inkább az,van is egy ismerősnek 330-ért
az a baj hog y a2 es jogsival élből kiesik a 600as meg első motor lenne szóval kezdő mocinak gondolom azért csak jó volna :)
Meg kell nézni élőben!
Nem lehet rá mondani így vakon, hogy biztosan hamis a km, ha szép a motor és megkímélt állapotban van, akkor elképzelhető, hogy valós, nem mindenki motorozik évente 6.000 km-t.
Mi 2009-ben vettünk egy 92-es (17 éves) ZXR 400-ast, és abban VALÓS 15.000 km volt! Egy hölgy tulajdonosa volt aki 92-ben még újonnan vette és több olyan év is volt, amikor csak állt a motor!
Kellemes karácsonyt és boldog új évet! :)
Szia!

1993-as, és 38 000 kilométer...
Aszongya a számológép, hogy 1 900 kilométeres futásteljesítmény jön ki egy évre.

Szerinted reális akkor a kilométeróra-állás? Évi hatezres futásteljesítménnyel kell számolni.
hang az van mint állat de menni nem megy sehova,de ha neked jó,ám legyen de inkább 400-vagy 600