Hali!
K4-es gixerhez keresek bal oldali kormánycsutkát... Szóval ha bontódik a motorotok, vagy csak van egy feleslegbe a padláson gondoljatok rám.... Előre is köszöntem... E-mail címem: pinterzoltan0313@freemail.hu
hali. van egy gsxr-750-es gépem kissé zörgős hangja van neki de ha behúzom a kuplungot akkor abbahagyja.. nem kilóméterekről hallatszik de van egy kis hangja.. pár ismerősöm azzal nyugtatgat hogy SUZUKI hang nem kell vele foglalkozni amég nem erősödik fel a hang.. szerintetek?
Eladó, újszerű állapotban lévő, Suzuki GSX-R600/750 (2006-2009) komplett Akrapovic rendszer, Racing Line kivitel, rozsdamentes leömlő, titán dob karbon véggel.
Ár: 136.000HUF
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, K4-K5-höz van egy eladó kormányteló.
10000 ft. Illetve egy gyári plexi is van 5000 ft átépítés miatt maradt meg. 20-596-8172
Hali!
K4-es gixerhez keresek bal oldali kormánycsutkát... Szóval ha bontódik a motorotok, vagy csak van egy feleslegbe a padláson gondoljatok rám.... Előre is köszöntem... E-mail címem: pinterzoltan0313@freemail.hu
Hali!