Nem motoros téma, de segítségre van szükségem...
Tud valaki olyan helyeket, ahol tudnék magamnak autót vásárolni?
A kiszemelt: Mazda 3 sedan 1.6, benzin, (2003-2009), max másfél milla.
Köszönöm de a prop-tech engem elég szépen megtáncoltatott, 3 napos motorszerelésből lett az hogy 1 hónapig nem volt motorom, a kommunikációjuk csapnivaló, a szervízvezetés szintén.
Van ott egy Sziki (?) nevű szerelő srác, na ő 100% korrekt és nagyon szépen, lelkiismeretesen dolgozik, de sajnos a körítés miatt oda én nem megyek többé.
Ki is volt onnan akkor az aki eladta azt a K8 600-at ami nem volt pályán és sérülésmentes mégis sokan tudták-tudják, hogy pályán estek vele? Ütött a hátsó felni, hűtő sem volt sértetlen, idomokról nem is beszélve.
Szeretem azokat Az embereket akik arcukat sem képesek felválalni de okoskodni folyamatosan tudnak....a biztositási ügyeket nem a mamisok intézik de mi a baj a mamis szerelôkkel? Igazábol csak az tud itélkezni szervizek felett aki ismeri az Ott dolgozokat nem csak mások mende mondájára hivatkozik.....
Na ja a fesszabok esete a motorraddal.....
Meg mikor az ott dolgozó szerelő eladja a motortját ami sérülésmentes és persze nem pályázott, utána kiderül, hogy szarrá volt csapva a technika, üt a hátulja akkorát mint Mike Tyson, na én is akkorát vertem volna a "korrekt" eladóra, pláne akkor mikor kiderül minden, és továbbra is kamuzik, majd még neki áll feljebb és még a javítási költséget sem fizeti ki.... inkorrekt faszkalap
Köszönöm Kölyök, de a biztosítózás miatt tényleg egy hivatalos szerviz kell neki. Futómű ellenőrzést szívesen megcsinálom, de hivatalosan nem tehetem...
Szia!
Keresd meg lecsót itt a topikban, pár oldallal ezelőtt írt néhány hozzászólást. Ha nagyobb baj van a motorral, akkor hozzá viszem, és ő azt is meg tudja állapítani biztosra, hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal. A Suzukimhoz nem kellett hozzányúlni, viszont a dögrováson levő robogómból ő már varázsolt szalonszagút. De hogy biztosítás, hogy mi van, nem hiszem, hogy lecsó foglalkozik vele, de talán ajánlani csak tud valakit. Biztosítós ismerősöm nekem is van, ha pénz kell, el tudja intézni (de inkább legyen az előző verzió). Lecsóról annyit érdemes tudni, hogy a MAMI suli tanára, és - ha emlékeim nem csalnak - akkor 2007-ben övé lett az ország legjobb motorszerelője díj bronz fokozata. Láttam a kupát a saját szememmel, az egykori Suzuki Ullmanban.
Peti figyelmeztetése nem alaptalan, megjárta a hadak útját. Szervizekben ezért sem hagyom magára a motorom, és beleugatok a szerelő arcába, ha valami nem tetszik nekem. Ha valamit elbasznak, akkor nem fizetek, vagy kifizettetem. Sok a surmó fajta.
Lecsónál merem csak magára hagyni a motort, mert az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva ott biztos nem esik bántódása a vasnak, és mindig az elvárt szint felé emelkedett a munkájának minősége.
Megbízható és jó? Itt páran tudnának egyik-másik magát "szerviznek" vagy "kereskedőnek" nevező szarházi, ocsmány, lehúzós, mocskos kibaszott kuplerájról mesélni. Jól nézz körül haver, mert nagy rábaszás lehet ám, pláne az ilyen megtörtek és otthagytam, hogy mindent intézzenek buliból.
Ki tud megbízható jó motorszervízt Budapesten ahol foglalkoznak biztosítási ügyintézéssel?
Elcsapott ma egy taxis aki kijött a macisajtja mögül és meg kellene csináltatnom a gépet.
Sajnos az elejét kapta el, konkrétan az első kereket oldalról, szóval valami komoly szervíz kellene (idomokat csavarozni én is tudok) aki azt is meg tudja állapítani biztosra hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal.
Köszi előre is.
Készülök, készülök